O mano medelis labai gražus jau užaugo
...tik gana ilgai sedejo ir nieko neleido, jau galvojau išmesiu, o jis bac ir išleido
O avokada valgau įvairiai, bet skaniausios tokios salotos:
jas galima deti į avokado puseles, perpjaunam avokada per puse, kauliuką išmesti, o vidų avokado gražiai išimti, kad liktu toks krepšelis , po to į tą krepšelį sudeti salotas:
avokada supjastyti, virtą kiaušinį supjastyti, įdeti krevečių, žalūmynų, viską išmaišyti su majonezu..Skanu.Kalorijų aišku geriau neskaičioti

O avokada valgau įvairiai, bet skaniausios tokios salotos:
jas galima deti į avokado puseles, perpjaunam avokada per puse, kauliuką išmesti, o vidų avokado gražiai išimti, kad liktu toks krepšelis , po to į tą krepšelį sudeti salotas:
avokada supjastyti, virtą kiaušinį supjastyti, įdeti krevečių, žalūmynų, viską išmaišyti su majonezu..Skanu.Kalorijų aišku geriau neskaičioti

Viskas, varau pirkti avokado!

VAkar kavinėj valgiau tokias salotas.Aišku jos labiau tiktų į temą tunas, bet ten įeina ir avokadas:
Ryžiai virti, avokadas, kiaušinis, svogūnų laiškai(o gal porai), pomidoras ir tunas.Viskas sumaišyta su majonezu.LAbai skanu
Ryžiai virti, avokadas, kiaušinis, svogūnų laiškai(o gal porai), pomidoras ir tunas.Viskas sumaišyta su majonezu.LAbai skanu

Na o mano avokado receptelis tooks butu-
avokadas turi buti prinokes, ji perpjauti per puse, isimti kauliuka ir i kiekviena avokado pusele sudeti gerus 2 valguomuosius saukstus raudonu ikru, aplieti laimo sultimis. Valgyti su valguomuoju saukstu. Laaaabai skanu ir nekasdieniska, nors brangu bet karta kita galima toki paragauti. Galiu pasigirti, kad si mano recepta musu restoranas "Medininkai" itrauke i savo meniu, tad skanaus.
avokadas turi buti prinokes, ji perpjauti per puse, isimti kauliuka ir i kiekviena avokado pusele sudeti gerus 2 valguomuosius saukstus raudonu ikru, aplieti laimo sultimis. Valgyti su valguomuoju saukstu. Laaaabai skanu ir nekasdieniska, nors brangu bet karta kita galima toki paragauti. Galiu pasigirti, kad si mano recepta musu restoranas "Medininkai" itrauke i savo meniu, tad skanaus.
Avokado medelis seip labai megsta siluma ir sviesa,o auga be galo greitai,o viena kart kai isemiau kaula is avokado jau sudyges buvo,tai tas pora dienu ir viskas 
dar skanios salotos,restorane valgiau.
Krevetes,avokadas,apelsinai,salota,pomidoras,truputi agurko,seip neblogos.

dar skanios salotos,restorane valgiau.
Krevetes,avokadas,apelsinai,salota,pomidoras,truputi agurko,seip neblogos.
Avokada tikrai labai megstu, nors is pradziu i ji labai asargiai ziuredavau. Tai as ji pagrinde valgau ant juods duonos uzsidejus keleta griezineliu. Kas megsta, galima ant duonos margarino ar sviesto uzsitepti. Niam niam, kaip skanu

Mano metų senumo avokado medelis jau pasiekė pusmetrio aukštį - vasarą auga labai greitai. Kad greičiau sudygtų, reikia kauliuką nulupti : lieka panašus į lazdyno riešutą, baltas. Beja, mano draugė susodino į vazonėlį 3 iš karto, labai gražiai atrodo.
Mano šeimyna dievina tokias salotas :
Avokadas , virtas kiaušinis, krevetės ( galima ir krabų lazdeles, bet ne toks skonis), pomidoras, svogūniukas, majonezas....
O kai nėra laiko, ant baltos skrudintos duonos tepam majonezo ir užbarstom smulkiai supjaustytu avokadu...mniam..
Mano šeimyna dievina tokias salotas :
Avokadas , virtas kiaušinis, krevetės ( galima ir krabų lazdeles, bet ne toks skonis), pomidoras, svogūniukas, majonezas....
O kai nėra laiko, ant baltos skrudintos duonos tepam majonezo ir užbarstom smulkiai supjaustytu avokadu...mniam..
Ir aš pasisodinau avikadą

Tai vat, nusupirkau pirma karta avokado ir pabandziau tokius sumustinius: ant paskrudintos juodos duonytes sutryniau fetos surio keleta kubeliu (kuris buvo prieskoniniame aliejuje), uzdejau avokado griezineliu, uzspaudziau truputi laimo sulciu ir pomidoriukio. Nammi, namm....kaip skanu

o as nusipirkau avokada del kauliuko
labai noriu to medelio. Pats avokado skonis man nepatiko

Mes irgi megstam avokada. Valgom taip: perpjaunam pusiau, isimam kauliuka ir dedame ikrus is tubeles, galima dar laimo sulciu uzspausti. Sitie ikrai tubelese pigiau nei raudoni ir galima lepintis dazniau
O dar kartais valgom paprastai su citrinos sultimis ir druska.

O dar kartais valgom paprastai su citrinos sultimis ir druska.