Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas - daug vitamino c :)

Nu nenueina pas mane avokadas iki mišrainės ale niekaip sad.gif Nebent neapsižiūrėjusi kietą ir neprinokusį nusiperku...bet ir tas iki mišrainės labai labai sunkiai...
Atsakyti
O mano medelis labai gražus jau užaugo rolleyes.gif ...tik gana ilgai sedejo ir nieko neleido, jau galvojau išmesiu, o jis bac ir išleido tongue.gif
O avokada valgau įvairiai, bet skaniausios tokios salotos:
jas galima deti į avokado puseles, perpjaunam avokada per puse, kauliuką išmesti, o vidų avokado gražiai išimti, kad liktu toks krepšelis , po to į tą krepšelį sudeti salotas:
avokada supjastyti, virtą kiaušinį supjastyti, įdeti krevečių, žalūmynų, viską išmaišyti su majonezu..Skanu.Kalorijų aišku geriau neskaičioti tongue.gif
Atsakyti
Viskas, varau pirkti avokado! laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
VAkar kavinėj valgiau tokias salotas.Aišku jos labiau tiktų į temą tunas, bet ten įeina ir avokadas:
Ryžiai virti, avokadas, kiaušinis, svogūnų laiškai(o gal porai), pomidoras ir tunas.Viskas sumaišyta su majonezu.LAbai skanu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na o mano avokado receptelis tooks butu-

avokadas turi buti prinokes, ji perpjauti per puse, isimti kauliuka ir i kiekviena avokado pusele sudeti gerus 2 valguomuosius saukstus raudonu ikru, aplieti laimo sultimis. Valgyti su valguomuoju saukstu. Laaaabai skanu ir nekasdieniska, nors brangu bet karta kita galima toki paragauti. Galiu pasigirti, kad si mano recepta musu restoranas "Medininkai" itrauke i savo meniu, tad skanaus.
Atsakyti
Avokado medelis seip labai megsta siluma ir sviesa,o auga be galo greitai,o viena kart kai isemiau kaula is avokado jau sudyges buvo,tai tas pora dienu ir viskas smile.gif

dar skanios salotos,restorane valgiau.
Krevetes,avokadas,apelsinai,salota,pomidoras,truputi agurko,seip neblogos.
Atsakyti
Avokada tikrai labai megstu, nors is pradziu i ji labai asargiai ziuredavau. Tai as ji pagrinde valgau ant juods duonos uzsidejus keleta griezineliu. Kas megsta, galima ant duonos margarino ar sviesto uzsitepti. Niam niam, kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
Mano metų senumo avokado medelis jau pasiekė pusmetrio aukštį - vasarą auga labai greitai. Kad greičiau sudygtų, reikia kauliuką nulupti : lieka panašus į lazdyno riešutą, baltas. Beja, mano draugė susodino į vazonėlį 3 iš karto, labai gražiai atrodo.

Mano šeimyna dievina tokias salotas :

Avokadas , virtas kiaušinis, krevetės ( galima ir krabų lazdeles, bet ne toks skonis), pomidoras, svogūniukas, majonezas....

O kai nėra laiko, ant baltos skrudintos duonos tepam majonezo ir užbarstom smulkiai supjaustytu avokadu...mniam..
Atsakyti
Ir aš pasisodinau avikadą clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Tai vat, nusupirkau pirma karta avokado ir pabandziau tokius sumustinius: ant paskrudintos juodos duonytes sutryniau fetos surio keleta kubeliu (kuris buvo prieskoniniame aliejuje), uzdejau avokado griezineliu, uzspaudziau truputi laimo sulciu ir pomidoriukio. Nammi, namm....kaip skanu essen.gif essen.gif
Atsakyti
o as nusipirkau avokada del kauliuko biggrin.gif labai noriu to medelio. Pats avokado skonis man nepatiko
Atsakyti
Mes irgi megstam avokada. Valgom taip: perpjaunam pusiau, isimam kauliuka ir dedame ikrus is tubeles, galima dar laimo sulciu uzspausti. Sitie ikrai tubelese pigiau nei raudoni ir galima lepintis dazniau laugh.gif
O dar kartais valgom paprastai su citrinos sultimis ir druska.
Atsakyti