QUOTE(Svajone_25 @ 2011 05 31, 12:19)
Na man irgi teko ir situos NT gadinti ir dar keleta kitu, bet nei vienas neparode jokiu vaiduokliuku, buvo visiskai balti balti su I Man netgi keista, kad gali kazka rodyti, gal paprasciausia as nepataikiau ant tu blogu, brokuotu...
O gal galimas toks variantas, kad jie fiksuoja kitą hormoną, kuris pakyla prieš mmm

Gal vienoms jo daugiau todėl ir rodo, man kilo įtarimas kad ne tik HCG jisai fiksuoja.
Dar dariausi ir kitų firmų testukus, tai jie neigiami, juk negali taip būti, kad Eurovaistinės testukai daug jautresni už kitus. O mmm atėjo kaip ir visada, be jokių skausmų ir didesnio kraujavimo, taigi nemanau, kad įvyko persileidimas.
Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 05 31, 10:36)
nu man irgi cia grynai kaip teigiamas testas, juo labiau, kad ne vienas tai parode... Patarciau dar ir po mmm pasidaryti NT...
Šiandien antra mmm diena, tai pasidariau kitos firmos, tikrai neigiamas, o šitų tai daugiau į rankas neimsiu
Aurovaistinės testuko antra juostelė išryškėjo neiškarto, na matėsi ta vieta ryškiau, bet tik džiūstant ji virto rimtu II. Tai gal tik dažai nusėdo į tą griovelį, na teigsiu, kad tikrai nevykęs gaminys