Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

QUOTE(kreida @ 2011 05 29, 16:11)
Ar isryskejusi NT antra juostele po lapelyje nurodyto laiko ka nors reiskia? g.gif

po kiek laiko isryskejo antra juostele ir koki NT dareisi?
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 27, 11:13)
as maniau, kad tau mmm jau veluoja,kad NT dareisi.. Prakstiskas ir ekonomins patarimas is mano puses butu, kad nereiketu "gadinti"  NT kol mmm neveluoja bent keleta dieneliu... Nes dazniausiai NT testai neparodo ankstyvo nestumo, del organizme esancio mazo HCG.... siulau laukti mmm ir tik ju nesulaukus bandytidaryti NT  mirksiukas.gif  kantrybes ir stiprybes planuojancioms  4u.gif

tikra tiesa, pritariu 100%, kad geriausia NT daryti kai mmm veluoja bent jau kelias dienas, tada ir NT parodys taip kaip yra ir nereikes nieko gadinti... Netgi ant pakuotes NT parasyta, kad tiksliausias nestumo nustatymas geriausias kai mmm veluoja.
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 05 30, 09:40)
tikra tiesa, pritariu 100%, kad geriausia NT daryti kai mmm veluoja bent jau kelias dienas, tada ir NT parodys taip kaip yra ir nereikes nieko gadinti... Netgi ant pakuotes NT parasyta, kad tiksliausias nestumo nustatymas geriausias kai mmm veluoja.

drinks_cheers.gif aisku puikiai suprantu, kad labai laukiant nestuke.gif sunki ir ilga kieviena diena "laukiant" mmm dienos, bet kai pagalvoji, kad NT gali ir nerodyti nestumo taip anksti ir paskui tenka eilini karta nusivilti pamacius I juostele, tai jau geriau siek tiek luktelti su didele viltimi, kad si karta pasiseke ir mmm nesulaukus pasidaryti NT bei pamatyti issvajotas II juosteles... 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaitės mirksiukas.gif
Mane taip pat testukai apgavo
Štai Rapid testukai iš eurovaistinės (abu tapo tokio aiškumo tik išdžiūvę)
user posted image
Pirmas darytas penktadienį, antras - šiandien.
O čia jautrusis ,,puodelis" darytas šiandien
user posted image

Šiandien kaip tik atėjo tikros mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 05 30, 20:04)
user posted image
O čia  jautrusis ,,puodelis" darytas šiandien
user posted image

nu testukai tikrai rodo antra juostele,gal bande kabintis, bet nutruko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 05 30, 20:04)
user posted image
O čia  jautrusis ,,puodelis" darytas šiandien
user posted image

nu man irgi cia grynai kaip teigiamas testas, juo labiau, kad ne vienas tai parode... Patarciau dar ir po mmm pasidaryti NT... g.gif
Atsakyti
Mane taip pat sitie testukai buvo apgave doh.gif ir matesi laabai ryskiai, bet deja darytas hcg kraujo tyrimas parode kad nebuvo niekas uzkibe blink.gif Nebedaryciau situ testuku niekad g.gif
Atsakyti
QUOTE(milda23 @ 2011 05 31, 12:55)
Mane taip pat sitie testukai buvo apgave  doh.gif  ir matesi laabai ryskiai, bet deja darytas hcg kraujo tyrimas parode kad nebuvo niekas uzkibe  blink.gif Nebedaryciau situ testuku niekad  g.gif

drinks_cheers.gif 100%, kad situ NT nedaryciau daugiau niekada! mane irgi jie buvo ne karta apgave su savo antra juostele, o nestumo nebudavo doh.gif visiskai prarade mano pasitikejima NT g.gif
Atsakyti
QUOTE(milda23 @ 2011 05 31, 11:55)
Mane taip pat sitie testukai buvo apgave  doh.gif  ir matesi laabai ryskiai, bet deja darytas hcg kraujo tyrimas parode kad nebuvo niekas uzkibe  blink.gif Nebedaryciau situ testuku niekad  g.gif

Na man irgi teko ir situos NT gadinti ir dar keleta kitu, bet nei vienas neparode jokiu vaiduokliuku, buvo visiskai balti balti su I Man netgi keista, kad gali kazka rodyti, gal paprasciausia as nepataikiau ant tu blogu, brokuotu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 05 31, 12:19)
Na man irgi teko ir situos NT gadinti ir dar keleta kitu, bet nei vienas neparode jokiu vaiduokliuku, buvo visiskai balti balti su I Man netgi keista, kad gali kazka rodyti, gal paprasciausia as nepataikiau ant tu blogu, brokuotu...  g.gif

O gal galimas toks variantas, kad jie fiksuoja kitą hormoną, kuris pakyla prieš mmm g.gif Gal vienoms jo daugiau todėl ir rodo, man kilo įtarimas kad ne tik HCG jisai fiksuoja.

Dar dariausi ir kitų firmų testukus, tai jie neigiami, juk negali taip būti, kad Eurovaistinės testukai daug jautresni už kitus. O mmm atėjo kaip ir visada, be jokių skausmų ir didesnio kraujavimo, taigi nemanau, kad įvyko persileidimas.
Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 05 31, 10:36)
nu man irgi cia grynai kaip teigiamas testas, juo labiau, kad ne vienas tai parode... Patarciau dar ir po mmm pasidaryti NT...  g.gif

Šiandien antra mmm diena, tai pasidariau kitos firmos, tikrai neigiamas, o šitų tai daugiau į rankas neimsiu schmoll.gif biggrin.gif

Aurovaistinės testuko antra juostelė išryškėjo neiškarto, na matėsi ta vieta ryškiau, bet tik džiūstant ji virto rimtu II. Tai gal tik dažai nusėdo į tą griovelį, na teigsiu, kad tikrai nevykęs gaminys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 31 gegužės 2011 - 14:05
QUOTE(Puk @ 2011 05 31, 15:01)
O gal galimas toks variantas, kad jie fiksuoja kitą hormoną, kuris pakyla prieš mmm g.gif Gal vienoms jo daugiau todėl ir rodo, man kilo įtarimas kad ne tik HCG jisai fiksuoja.

Dar dariausi ir kitų firmų testukus, tai jie neigiami, juk negali taip būti, kad Eurovaistinės testukai daug jautresni už kitus. O mmm atėjo kaip ir visada, be jokių skausmų ir didesnio kraujavimo, taigi nemanau, kad įvyko persileidimas.
Papildyta:
Šiandien antra mmm diena, tai pasidariau kitos firmos, tikrai neigiamas, o šitų tai daugiau į rankas neimsiu schmoll.gif  biggrin.gif

gerai, kad pasidarei, nors dabar ramu bus... Ir zinosi kokius pirkti veliau NT. Na pas mane organizmas tada kazkaip kitaip reaguoja... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes noriu ir as prie jusu prisijungti smile.gif Mano ciklas dabar jau yra 48 c.d mazdaug veluoja 17 dienu mm testukai neigemi:( Spnelius skaudejo bet praejo ir krutine maude bet ir praejo temp 37 lygiai jau 3 diena.Geriau ovuliacinius auginausi glivine buvau 28 c.d pas gine sake ovuliacija kaip jau ir yvykusi gleivine jau ir buvo normali.

Tai va ka patartumete daryti? jau kita savaite varysiu pas gine gal jau matys jei kas yra smile.gif Jau 2 metukus bandom pastoti tikiuosi kad tikrai testukai meluoja:)

Dar noriu paklausti ar su ovuliacinias vaistais kam taip buvo kad mmm veluotu nes jiek as su jeis vargstu visada 28-34 c.d men buna ateina o si karta nera:(((
Atsakyti