Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

QUOTE(lassie172 @ 2011 05 25, 13:38)
aš irgi matau, o Angel08 ar aš klystu ar tu pas kažkokią būrėją buvai prieš tai, kuri tau šį tą išpranašavo? smile.gif

tu tikrai neklysti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 05 25, 12:43)
tu tikrai neklysti wub.gif

vaiduokliuką matau ir aš mirksiukas.gif ...o dabar su tom būrėjom labai suintrigavot g.gif ...gal norėtumėt pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 05 25, 13:22)
butu nerealu wub.gif  net verkti noris ,nes 2 metus nepayko ,o ir prognozes mediku kad tik ivf pagalba galiu  nestuke.gif

labai labai linkiu kad tas vaiduokliukas butu tikras ir vis rysketu wub.gif o siaip kiti testukai nera pakankamai jautrus HCG hormonui,nes jis gali buti skirtingas. Tai: hcg, hiperglikozilintas, hcg, alfa-hcg ir beta-hcg. Stai cia ir prasideda "atsakymas i klausima", kodel skirtingoms moterims skirtingi testai skirtingu laiku parodo dvi juosteles. Patys pigieji testai "jaucia" tik paprasta hcg, ir nejaucia hipeglikozilinto, kuris labai daznai ir buna tas pirmasis, gaminamas kiausinelio.

Taigi, net jei testo jautrumas pakankamas, bet jis pagamintas tokioje firmoje, kurios testai jautrus tik iprastam hcg - rezultatai bus atitinkami. Testas is tiesu geras - taciau tiriamajame slapime tokio hormono, kuriam testas jautrus, paprasciausiai nebus.

Gali pabandyti pasidsaryti kitos firmos NT ir gal jame bus ryskesne juostele 4u.gif
Atsakyti
Matau ir as vaiduokliukus 4u.gif linkiu kad jie rysketu 4u.gif

O man prasidejo tepliojimai ir ko gero paresi neuzilgo mmm verysad.gif ir vel suduzo mano viltys.... verysad.gif
Kita cikla nebegersiu jokiu papildu PMS'ui, nes si karta tai man vien nervai per juos buvo, mmm veluoja nuo 18 dienos. o nera taip velave niekada. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2011 05 25, 21:33)
Matau ir as vaiduokliukus  4u.gif  linkiu kad jie rysketu  4u.gif
O man prasidejo tepliojimai ir ko gero paresi neuzilgo mmm  verysad.gif  ir vel suduzo mano viltys....  verysad.gif
Kita cikla nebegersiu jokiu papildu PMS'ui, nes si karta tai man vien nervai per juos buvo, mmm veluoja nuo 18 dienos. o nera taip velave niekada. schmoll.gif

del mmm ir norint pastoti rekomenduojama gerti vitamina E. As esu gerus, man ir mm sureguliavo ir PMS nebudavo, ir dar padejo pastoti greiciau 4u.gif o tu nenusimink, tikrai pavyks greitu metu sulaukti tu isvajotu II juosteliu 4u.gif maziau stenkis galvoti apie nestuma ir viskas ivyks savaime, kai maziausiai to tikesies 4u.gif
Atsakyti
Angel08 as irgi matau abiejuose testukuose po vaiduokliuka thumbup.gif Nuosirdziai linkiu kad jie tik rysketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 26, 20:45)
Angel08 as irgi matau abiejuose testukuose po vaiduokliuka  thumbup.gif Nuosirdziai linkiu kad jie tik rysketu  mirksiukas.gif

gaila,bet siand kitas nt neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 05 26, 23:12)
gaila,bet siand kitas nt neigiamas verysad.gif

o tau mmm veluoja kiek dienu?
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 27, 11:49)
o tau mmm veluoja kiek dienu?

pagal ff siand mmm diena,p pagal bp uz poros dieneliu http://www.babyplan.ru/profile/58300 jokiu mmm pozymiu nejauciu,tik lb strenas maudzia jau kelias dienas
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 05 27, 12:05)
pagal ff siand mmm diena,p pagal bp uz poros dieneliu http://www.babyplan.ru/profile/58300  jokiu mmm pozymiu nejauciu,tik lb strenas maudzia jau kelias dienas

as maniau, kad tau mmm jau veluoja,kad NT dareisi.. Prakstiskas ir ekonomins patarimas is mano puses butu, kad nereiketu "gadinti" NT kol mmm neveluoja bent keleta dieneliu... Nes dazniausiai NT testai neparodo ankstyvo nestumo, del organizme esancio mazo HCG.... siulau laukti mmm ir tik ju nesulaukus bandytidaryti NT mirksiukas.gif kantrybes ir stiprybes planuojancioms 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, nezinau ar cia pataikysiu rasydama, bet gal ka merginos patarsit...
Pas mane menstruacijos labai nereguliarios, buna ir 28 dienos ir 35, bet per daugiau nei metus daugiausia yra buve 39 dienos. Siandien jau yra 45 diena kai nesusergu, vakar dariausi nestumo testa, jis neigiamas. Nestumo pojuciu visiskai jokiu nejauciu. Tiesa kelinta diena matuojuosi temperatura, ji visada 37ir nei daugiau nei maziau, bet galovju , kad tiesiog persalau unsure.gif Laukiu vis, nes atrodo kiekviena diena vis pilva tempia kad jau tuoj susirgsiu, bet vis nera. Nezinau ka ir galvot. Gal ka patarsit. Galvoju palauskiu kokia savaitele, paisdarysiu dar karta testa, jei nieko eisiu pas gydytojus. Nes nezinau ka ir galvot, nes dziaugtis be preizasties irgi nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anilum: 29 gegužės 2011 - 13:44
Ar isryskejusi NT antra juostele po lapelyje nurodyto laiko ka nors reiskia? g.gif
Atsakyti