Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 23, 23:24)
Normali būrėja taip dažnai neburia laugh.gif Kaip ir nesireklamuoja visame internete cool.gif

O KURI BUREJA REKLAMUOJASI? g.gif
Papildyta:
beja bureja neaiskina kiek kartu burtis,kai ateini ir buria.ne jos reikalas ar kas menesi eini ar kas metus.ji tik atlieka savo pareiga t.y buria.
Atsakyti
QUOTE(...Aistė... @ 2010 11 22, 20:15)
Buriausi Radviliskyje pas viena moteriske,kortos parode visa teisa ir ka pasake viskas pildosi.net pati nustebau smile.gif gana daznai pas ja dabar lankausi.Siulyciau ir jums,tikrai nenusivilsite:super  stai jos nr 860899494 ; (8422)54055 Emilija

aš taip pat esu pas ją buvusi,tai man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...Aistė... @ 2010 11 24, 15:29)
O KURI BUREJA REKLAMUOJASI? g.gif

Tik nereikia lia - lia, ne tokios mes kvailos, kaip norėtumėt.
QUOTE(deborita @ 2010 11 25, 18:41)
aš taip pat esu pas ją buvusi,tai man patiko thumbup.gif

Su ...Aiste...? 2 in 1? Tai yra, pati su savimi? Ar dar ir pati pas save? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 25, 23:07)

Su ...Aiste...? 2 in 1? Tai yra, pati su savimi? Ar dar ir pati pas save? cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 25, 22:07)

lotuliukas.gif kas tiesa tai ne melas
Atsakyti
tai tikriausiai kad kvailos biggrin.gif toli grazu as ne bureja,bet tiesa sakant noreciau moketi burti smile.gif o tas 2in 1 tai jau tikru tikriausia sapalione.o kitas zmogus negali lankytis pas ta pacia bureja? jusu nelaimei nepazystu to 2 in 1.klystate memytes
Atsakyti
Turetum pazinoti vakar tik prisiregistravo deborita tongue.gif
Matyt laiko neturi kur kisti, kad tokiais zaidimais uzsiemi biggrin.gif Bet sekmes tau pokalbiuose su savimi 4u.gif
Atsakyti
Ai, nereikia čia pasakų irnesakyk.gif, viską IP ir užblokuoti nick'ai pasako cool.gif
Atsakyti
jusu kvailumui nera ribu
Atsakyti
O mes ir nesiginčijam irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
ei gal kas zino rimos nr? situo kazkok vyras atsiliepia
Atsakyti
Mirabella, Jūsų až perpildyta 4u.gif Negaliu atrašyti ax.gif
Atsakyti