Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 16, 14:40)
Kol kas nieko. Ale mane užknisa tokie bla bla bla... Neturi ką pasakyt, ko lendi?  cool.gif

čia matyt naujai prisijungusi turbūt žinutes renka, kad galėtų įlįsti į temas "už miegamojo durų" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutėlis: 16 lapkričio 2010 - 18:05
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 16, 11:09)

As irgi nerandu, kur ji yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 11 16, 19:05)
čia matyt naujai prisijungusi turbūt žinutes renka, kad galėtų įlįsti į temas "už miegamojo durų"  biggrin.gif

o ka nauju nepriimat? ax.gif
Atsakyti
Jamam, jamam, ale tik nusipezėt taip baisiai nereik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 18, 09:01)
Jamam, jamam, ale tik nusipezėt taip baisiai nereik  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes gyvename kiek man žinoma laisvoje šalyje, todėl kiekvienas turi teisę išreikšti savo nuomonę. Būčiau nekreipusi dėmesio į šias ir panašaus pobūdžio diskusijas,jei nebūčiau girdėjusi vienos Šiaulių miesto salono būrėjos pasisakymo. Į klausimą ar jums Dievas padeda burti ir pan. ji atsakė, kad ne. Taigi spręskite pačios. Linkiu visoms išminties, ir būkite įžvalgios bei atsargios šiais klausimais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2010 11 18, 13:43)
Mes gyvename kiek man žinoma laisvoje šalyje, todėl kiekvienas turi teisę išreikšti savo nuomonę. Būčiau nekreipusi dėmesio į šias ir panašaus pobūdžio diskusijas,jei nebūčiau girdėjusi vienos Šiaulių miesto salono būrėjos pasisakymo. Į klausimą ar jums Dievas padeda burti ir pan. ji atsakė, kad ne. Taigi spręskite pačios. Linkiu visoms išminties, ir būkite įžvalgios bei atsargios šiais klausimais.  smile.gif

lotuliukas.gif Man tai tuo geriau, nepadeda ir nereikia
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2010 11 18, 14:43)
Į klausimą ar jums Dievas padeda burti ir pan. ji atsakė, kad ne. Taigi spręskite pačios. Linkiu visoms išminties, ir būkite įžvalgios bei atsargios šiais klausimais.  smile.gif

Na kortos yra zenklu ir simboliu sistema, todel butent i jas ir ziurima uzdavus klausima, nelabai suprantu kuo cia detas Dievas... g.gif
Siaip jusu minciai, kad harmonijos reikia ieskoti santykyje su Dievu ir (ar) skaitant Biblija pritarciau, bet kad burimas kortomis susije su kazkuo demonisku, cia jau reiketu taip drasiai teigiant visdelto argumentuoti.
Kitas dalykas ne kiekvienam ta Biblija yra suprantama ir ne kiekvienas ras joje atsakymus, juolab, kad kalbejimas ten daugumoje atveju yra metaforinis. Vien kiek yra biblijos aiskinimo versiju... nekiekviena dabar cia pasirys studijuoti teologijos mokslus biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mirabela ir as noreciau kad tu man isburtum ax.gif
Atsakyti
ir as noreciau kad kas paburtu....gal kas kokia nauja bureja atradot siauliuose, ar paekomenduot galit, apart Rimos, jau buvau...
Atsakyti
sveikos, tai kiek ima ta felicija is radviliskio smile.gif gal zinote kuri?
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2010 11 22, 07:38)
ir as noreciau kad kas paburtu....gal kas kokia nauja bureja atradot siauliuose, ar paekomenduot galit, apart Rimos, jau buvau...

ir kaip tau Rima, kokie komentarai butu?
Atsakyti