Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(Kita @ 2011 01 15, 16:40)
Na kaip keista, kad praeiti pasake, as taip norejau, kad pasakytu, buciau, bent kazka galejusi spresti apie ja, bet pasake, oi nematau tavo praeities  unsure.gif  Kaip cia taip.... verysad.gif

čia gal kaip kortos iškrenta, pvz. mano draugei praeities mažiau pasakė, daugiau dabartį ir ateitį. O mano kortos taip sukrito, kad ji net pati nusistebėjo, nes vos ne visa kaladė - praeičiai, po to mano korta ir gal 2 kortos ateičiai. (na čia pirmu metimu). Bet po to jau kitais metimais, tai jau į praeitį nebesigilinome, nes ten jau kitaip krito, kur ateitį sako... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 01 15, 16:59)
čia gal kaip kortos iškrenta, pvz. mano draugei praeities mažiau pasakė, daugiau dabartį ir ateitį. O mano kortos taip sukrito, kad ji net pati nusistebėjo, nes vos ne visa kaladė - praeičiai, po to mano korta ir gal 2 kortos ateičiai. (na čia pirmu metimu). Bet po to jau kitais metimais, tai jau į praeitį nebesigilinome, nes ten jau kitaip krito, kur ateitį sako...  smile.gif

Prisiskaičiau pagyrų Rimai, bandysiu ir aš pas ją užsukti. Dabar tokia "juoda" gyvenimo linija, gal pradžiugins ir pasakys kada, kas ir kaip pasibaigs? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi linkstu prie Rimos, bet Šiaulių nepažįstu taip gerai, kaip norėčiau,galvoju ar rasiu? lotuliukas.gif
Rūpestinga gal skambinaisi jai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 12 02, 13:53)
Sveikutes 4u.gif 
Pirmiausiai visas su Kalendorine ir ne tik ziema 4u.gif
Rugpjucio menesi buvau pas Rima burtis.Sunku kazka buvo komentuoti....kazka bande pataikyti,kazko visai nepasake...
dabar per tuos menesius daug ko ivyko,jauciu kad bus kazkokios permainos,o ir turiu klausimu kurie man ypac aktualus siuo metu.Tad pasiskambinau Vierai,kuri gyvena pietiniame prie Cento parduotuves (lygtais buvusi Kosmonautu gatve g.gif ). Nezinau,as pas ta Viera eisiu jau gal 4 karta...kazkaip man jos prognozes issipildo.Nors yra ir tokiu kurios galetu issipildyti greiciau blush2.gif
na ziuresiu ka ji man pasakys si kart.Ir....paskui pakomentuosiu..tik veliau...ar pildosi mirksiukas.gif

Laba. Gal galite parašyti atsiliepimų apie Vierą, kiek mokėjote?
Galvoju ir aš pas ją apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 19, 13:12)
Sveikos,

Aš irgi linkstu prie Rimos, bet Šiaulių nepažįstu taip gerai, kaip norėčiau,galvoju ar rasiu?  lotuliukas.gif
Rūpestinga gal skambinaisi jai?  g.gif

Skambinausi, sake labai uzimta, tai siaip ne taip susitariau tik penktadieniui. Rasi, as jau apsiziurejau kur ji yra, tai be problemu net ir nepazystant siauliu mirksiukas.gif
Jei zinai kur korsako g. tai pries norfos pard. per gatve namas, sonu ax.gif tik nzn, kuri laiptine, bet rasi, o jei as pirmiau nueisiu, tai galesiu parasyt ir kelinta laiptine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 01 19, 13:43)
Skambinausi, sake labai uzimta, tai siaip ne taip susitariau tik penktadieniui.  Rasi, as jau apsiziurejau kur ji yra, tai be problemu net ir nepazystant siauliu  mirksiukas.gif
Jei zinai kur korsako g. tai pries norfos pard. per gatve namas, sonu ax.gif  tik nzn, kuri laiptine, bet rasi, o jei as pirmiau nueisiu, tai galesiu parasyt ir kelinta laiptine  smile.gif

Bandau skambintis, bet jeigu jau tave vos penktadieniui itrauke, tai man jauciu be sansu blush2.gif Nea, Korsako g. nezn, bet suzinosiu jei reikes viska wink.gif Ok, lauksiu tavo ispudziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 19, 13:46)
Bandau skambintis, bet jeigu jau tave vos penktadieniui itrauke, tai man jauciu be sansu  blush2.gif Nea, Korsako g. nezn, bet suzinosiu jei reikes viska wink.gif Ok, lauksiu tavo ispudziu  thumbup.gif

Sestadieniui siule, bet man paciai netiko. Norejau kuo greiciau blush2.gif Jei ka ispudzius pasipasakosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o yra kokiu bureju joniskyje ar aplink? Gal yra zinanciu? kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Rūpestinga, kaip sekėsi? blush2.gif
Atsakyti
Labutis. Gal mano klausimas ir kvailas, nes tingiu skaityti visas praeitas temas, bet kodel nera prie Siauliu bureju pirmame pusl. tokios garsios Angeles Reimerienes?

Noreciau nors trumpu komentaru, kodel pas ja neinant? Drauge mano buvo, sake patiko, galvoju pasiskaitysiu as pas jus kokiu komentaru o nerandu nieko.
Lauksiu ka jus pasakysite. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2011 01 24, 00:10)
Labutis. Gal mano klausimas ir kvailas, nes tingiu skaityti visas praeitas temas, bet kodel nera prie Siauliu bureju pirmame pusl. tokios garsios Angeles Reimerienes?

Noreciau nors trumpu komentaru, kodel pas ja neinant? Drauge mano buvo, sake patiko, galvoju pasiskaitysiu as pas jus kokiu komentaru o nerandu nieko.
Lauksiu ka jus pasakysite. Aciu.

Esu aš pas Reimerienę buvusi, bet man nepatiko. O buvau ne tik as, bet ir kelios draugės bei pažystamos, tai visos nusivylusios. Tik pinigų metimas į balą, o dar ir nemažus pinigus ji ima, ima apie 40-60 lt.
Be to moteriske burdama Taro kortomis, kiekvieną reikšmę žiūri į užrašų knygelę, o tai manau yra nerimta. Ilgai sugaišta ieškodama reikšmės, kol ją perskaitos, tada sako, kad jau tavo laikas baigėsi. Dar kas užkliuvo, tai, kad jos telefonas pastoviai skamba, o ji net neatsiprašiusi kalbasi, su šeimos nariais manau galima paplepėti, kai nėra klientų, arba jei labai svarbu pasakyti ką norėjai ir tiek, o ne meiliais žodeliais su vyru seilėjasi...
Tai va tokie mano pastebėjimai apie Reimerienę.
Be to dar žinau iš senų laikų, kai ji organizavo "štukų" siuvimą, tai jos siuvėjai jos klausinėdavo kaip angele tapai staiga burėja. jos atsakymas būdavo, kol yra kvailių, kurie manimi tiki, tol ir bursiu... ax.gif Gal ir negražiai parašiau, bet teisybę blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2011 01 22, 19:31)
Rūpestinga, kaip sekėsi?  blush2.gif

Na ką turiu pasakyti, kad man pataikė. Viską labai tiksliai susakė, esamą situaciją dėl kurios ėjau, tai tip top pasakė. ax.gif Nėr ką ir bepridurti.
Tik truputį erzino, kai ji pati savo problemas pradėjo pasakoti blush2.gif Ir ji pasakė, kad jau dirba legaliai, t.y., turi verslo liudijimą, moka moksečius, nes ją kažkas apskundė mokesčių inspekcijai... gaila moteriškės, be to aš nebuvau linkusi išklausyti svetimų problemų, nes iki valiai turiu savo...
Bet burdama susakė viską tiksliai, ir tai atpirko...
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 01 24, 09:02)
Na ką turiu pasakyti, kad man pataikė. Viską labai tiksliai susakė, esamą situaciją dėl kurios ėjau, tai tip top pasakė. ax.gif Nėr ką ir bepridurti.
Tik truputį erzino, kai ji pati savo problemas pradėjo pasakoti  blush2.gif  Ir ji pasakė, kad jau dirba legaliai, t.y., turi verslo liudijimą, moka moksečius, nes ją kažkas apskundė mokesčių inspekcijai... gaila moteriškės, be to aš nebuvau linkusi išklausyti svetimų problemų, nes iki valiai turiu savo...
Bet burdama susakė viską tiksliai, ir tai atpirko...

Super thumbup.gif Na, tada tą plepumą gal galima atleisti thumbup.gif Reikės užsiregistruoti thumbup.gif
Atsakyti