QUOTE(Danačka @ 2011 01 24, 00:10)
Labutis. Gal mano klausimas ir kvailas, nes tingiu skaityti visas praeitas temas, bet kodel nera prie Siauliu bureju pirmame pusl. tokios garsios Angeles Reimerienes?
Noreciau nors trumpu komentaru, kodel pas ja neinant? Drauge mano buvo, sake patiko, galvoju pasiskaitysiu as pas jus kokiu komentaru o nerandu nieko.
Lauksiu ka jus pasakysite. Aciu.
Esu aš pas Reimerienę buvusi, bet man nepatiko. O buvau ne tik as, bet ir kelios draugės bei pažystamos, tai visos nusivylusios. Tik pinigų metimas į balą, o dar ir nemažus pinigus ji ima, ima apie 40-60 lt.
Be to moteriske burdama Taro kortomis, kiekvieną reikšmę žiūri į užrašų knygelę, o tai manau yra nerimta. Ilgai sugaišta ieškodama reikšmės, kol ją perskaitos, tada sako, kad jau tavo laikas baigėsi. Dar kas užkliuvo, tai, kad jos telefonas pastoviai skamba, o ji net neatsiprašiusi kalbasi, su šeimos nariais manau galima paplepėti, kai nėra klientų, arba jei labai svarbu pasakyti ką norėjai ir tiek, o ne meiliais žodeliais su vyru seilėjasi...
Tai va tokie mano pastebėjimai apie Reimerienę.
Be to dar žinau iš senų laikų, kai ji organizavo "štukų" siuvimą, tai jos siuvėjai jos klausinėdavo kaip angele tapai staiga burėja. jos atsakymas būdavo, kol yra kvailių, kurie manimi tiki, tol ir bursiu...

Gal ir negražiai parašiau, bet teisybę
Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2011 01 22, 19:31)
Rūpestinga, kaip sekėsi?
Na ką turiu pasakyti, kad man pataikė. Viską labai tiksliai susakė, esamą situaciją dėl kurios ėjau, tai tip top pasakė.

Nėr ką ir bepridurti.
Tik truputį erzino, kai ji pati savo problemas pradėjo pasakoti

Ir ji pasakė, kad jau dirba legaliai, t.y., turi verslo liudijimą, moka moksečius, nes ją kažkas apskundė mokesčių inspekcijai... gaila moteriškės, be to aš nebuvau linkusi išklausyti svetimų problemų, nes iki valiai turiu savo...
Bet burdama susakė viską tiksliai, ir tai atpirko...