Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Kaip išsiauginti daržoves, uogas, prieskonius; kaip pasigaminti natūralių trąšų, komposto miesto sąlygomis.
Tęsiame pokalbius, dalijamės augalų ir derliaus nuotraukomis
smile.gif

user posted image

I tema
II tema
III tema
IV Tema
V tema

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 11 gegužės 2010 - 17:28
Registruojuosi 4u.gif

Nu jau prikėlei grožių doh.gif , einu saulėgrąžų sėt blink.gif lotuliukas.gif

Į avokado vazoną prikišau žirnių, ar taip ar taip avokadas gyvent nenori. Beja, agurkiukai mažiukai mezgasi thumbup.gif , nors pirmi žiedeliai tušti buvo blush2.gif . Į pomidorus primėčiau baziliko sėklų, gal išaugs. Salotos istybo, tai lengva ranka į salotas suvariau ax.gif . Pomidoriukų dar tokie maži žiedukai, kad gal tik rudenį pražys doh.gif . Nuotraukų neduosiu, ryt parodysiu kaip mano balkone jau praėjimo nėra doh.gif
Atsakyti
Registruojuos naujoj temoj bigsmile.gif
O jau foto grazumas wub.gif Reiks kitiems metams vazona pint ir dar mastyt kaip ten tas pomidoras pakabintas. Turiu panasu stova ax.gif
Atsakyti
Aš tai tobulų vazonų prisipirkau Stiliaus artelėj wub.gif
Dabar tik kad greičiau vaisių kokių būtų doh.gif
Atsakyti
4u.gif
kokiu graziu foto prikelta thumbup.gif wub.gif
itariu, kad ir pomidoras RAF uzima garbinga vieta nuotrauku rinkinyje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 05 11, 18:07)
Į avokado vazoną prikišau žirnių, ar taip ar taip avokadas gyvent nenori. Beja, agurkiukai mažiukai mezgasi thumbup.gif , nors pirmi žiedeliai tušti buvo blush2.gif . Į pomidorus primėčiau baziliko sėklų, gal išaugs. Salotos istybo, tai lengva ranka į salotas suvariau ax.gif . Pomidoriukų dar tokie maži žiedukai, kad gal tik rudenį pražys doh.gif . Nuotraukų neduosiu, ryt parodysiu kaip mano balkone jau praėjimo nėra doh.gif

čia maždaug dėsnis toks: kai kas nors auga ne taip, kaip tikėtasi, tai imamės eksperimentuoti kryžminant, sukergiant, simbiozinant lotuliukas.gif

QUOTE(Casual @ 2010 05 11, 18:21)
4u.gif
kokiu graziu foto prikelta  thumbup.gif  wub.gif
itariu, kad ir pomidoras RAF uzima garbinga vieta nuotrauku rinkinyje  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif taaaaip aš neatsilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 05 11, 19:18)
Aš tai tobulų vazonų prisipirkau Stiliaus artelėj  wub.gif
Dabar tik kad greičiau vaisių kokių būtų  doh.gif

tai parodyk, kas ten per tobuli vazonai ax.gif Kiek mokejai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 11, 18:47)
tai parodyk, kas ten per tobuli vazonai ax.gif Kiek mokejai? blush2.gif

Visokių dydžių buvo, paėmiau visus, bet vis tiek visiems neužteko biggrin.gif
Kaina nuo 12 iki 30 lt atrodo g.gif
user posted image

O čia braškė miniatiūrinė su krūva žiedų g.gif Persodint ją galima? Klaikiai mažas indelis ten doh.gif Kažin ar įmanoma jame augant jai braškes užaugint unsure.gif Ar geriau palikt? Nebežinau kaip pasiielgt doh.gif
user posted image
Atsakyti
Jėtus kokios braškės thumbup.gif , mano žemuogėm iki tokio lygio tai kaip iki mėnulio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 05 11, 19:33)
čia maždaug dėsnis toks: kai kas nors auga ne taip, kaip tikėtasi, tai imamės eksperimentuoti kryžminant, sukergiant, simbiozinant  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano rabarbaras kažko nuvyto doh.gif , įtariu katė ten reikalus padarė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 05 11, 19:30)
Jėtus kokios braškės thumbup.gif , mano žemuogėm iki tokio lygio tai kaip iki mėnulio doh.gif

Manai čia mano daigintos? irnesakyk.gif Pirmoj foto tai žemuogės. Geltonos bigsmile.gif Neįsivaizduoju kodėl jos tokios didelės, bet nežydi dar.
O braškės iš turgelio.
Pvz.: mano žemuogės dar tik pusės centimetro lapus turi. Nesėsiu kitais metais, tikrai schmoll.gif Ir šiaip, mano pačios sėti tik baklažanai dideli, visa kita silpnokai unsure.gif
Pasidžiaugsiu, kad rukola pasitaisė, maniau, kad ir ja teks nusivilt. Lapai formą įgauti ima. Ir cikorijos auga, o va paprastas salotas jau 2 kartus sėjau ir abu kartus kažkokios nestiprios išauga ir nusibaigia doh.gif Blogos sėklos matyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 11 gegužės 2010 - 19:35
QUOTE(Cinside @ 2010 05 11, 20:34)
Pasidžiaugsiu, kad rukola pasitaisė, maniau, kad ir ja teks nusivilt. Lapai formą įgauti ima. Ir cikorijos auga, o va paprastas salotas jau 2 kartus sėjau ir abu kartus kažkokios nestiprios išauga ir nusibaigia  doh.gif Blogos sėklos matyt  doh.gif

o kur sejai salotas? jei kambary tai joms per silta uztai ir isstypsta, mano setos balkone puikiai auga, nesistiebia- na nors kolkas turi tik po viena tikra lapeli, bet grazios, neisstype ax.gif
Atsakyti