Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 12, 10:20)
trūksta azoto arba kitas variantas - jei buvo sodinta į durpes, laistant ne pilnai permirko substratas, augalas negauna pakankamai maisto medžiagų  4u.gif

4u.gif
maniskiai pasodinti i specialia zeme darzoviu sodinukams, ne i durpes, tai tada lieka azoto variantas. O kaip man jo dadeti tiems pomidorams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2010 05 12, 11:32)
4u.gif
maniskiai pasodinti i specialia zeme darzoviu sodinukams, ne i durpes, tai tada lieka azoto variantas. O kaip man jo dadeti tiems pomidorams?  g.gif

jeigu gelsta lapeliai tai pirma priezastis perlaistymas, o jei pabala kaip cia raset, tai gal apdege?
Atsakyti
merginos, parodykite savo augintinius 4u.gif juk taip įdoooomuuuu 4u.gif
Atsakyti
sakykit emergaites o i kokio dydzio vazonus jus sodinate pomidorus jau i pastovia laikymo vieta? nzn kokio dydzio pasirinkti, kad nebutu per mazas, paskui gal neauks, ar per didelis, kad viskas i saknis nenueitu...
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 05 12, 14:33)
sakykit emergaites o i kokio dydzio vazonus jus sodinate pomidorus jau i pastovia laikymo vieta?  nzn kokio dydzio pasirinkti, kad nebutu per mazas, paskui gal neauks, ar per didelis, kad viskas i saknis nenueitu...

as manau kad perdideliu vazonu nebuna rolleyes.gif juk i zeme siltnamy kai sodina, nieks ten neriboja ju saknu augimo , ir vistiek derlius geras buna. o jei i per maza pasodinsi, tai pomidoru nespesi laistyt, manau maziausias kokiu 10l turetu vazonas but. nors jeigu tiems miniatiuriniams pomidoriukams gal ir mazesniu uztenka, su jais nesusiduriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 05 12, 13:46)
merginos, parodykite savo augintinius  4u.gif  juk taip įdoooomuuuu  4u.gif

niekaip neprisiruosiu balkono susitvarkyt, tai nenoriu betvarkes fotkint doh.gif o beto pas mane augintiniai dar visi mazuliukai, as tik pries menesi pradejau visa savo sodininkyste unsure.gif
Atsakyti
O aš rodausi visą savo balaganą doh.gif
Balkone ant žemės blush2.gif
user posted image
Ant stalo
user posted image
Susikonstravau lentyną lotuliukas.gif
user posted image
Dar vienas balkono kampas doh.gif
user posted image
Gėlės ir pomidorai (dauguma pakišti po stalu) doh.gif
user posted image
Dar vienas kampas, svogūnai
user posted image

Papildyta:

Cukinija krapų draugijoje
user posted image
Bazilikai
user posted image
Kalendra pradeda reikštis
user posted image
Žirniukai, dar žydi wub.gif
user posted image
Melisa, bando atsigaut po žiemos
user posted image
Žemuogės
user posted image
Ir apdvėsęs rabarbaras doh.gif , nu ir ko jam trūksta g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 12 gegužės 2010 - 16:12
nu jo, rabarbarui kažko trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 12, 10:20)
trūksta azoto arba kitas variantas - jei buvo sodinta į durpes, laistant ne pilnai permirko substratas, augalas negauna pakankamai maisto medžiagų  4u.gif

Na, naujose žemėse jiems kaip ir nieko neturėtų trūkti g.gif Be to, gelsta ne tik tie, kuriuos mane žemėj sėjau, bet ir tas, kurį iš aaagnex gavau smile.gif
Tai abu variantai kaip ir atkrenta rolleyes.gif

Kokios dar galimos priežastys g.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2010 05 12, 10:57)
jeigu gelsta lapeliai tai pirma priezastis perlaistymas, o jei pabala kaip cia raset, tai gal apdege?

Nušviesėja taip. Nežinau net ten gelsta ar baltuoja. Esmė, kad tik apatiniai lapeliai. Turbūt perlaisčiau doh.gif Čia jau realiau būtų
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 05 12, 18:45)
Na, naujose žemėse jiems kaip ir nieko neturėtų trūkti  g.gif Be to, gelsta ne tik tie, kuriuos mane žemėj sėjau, bet ir tas, kurį iš aaagnex gavau  smile.gif
Tai abu variantai kaip ir atkrenta  rolleyes.gif

Kokios dar galimos priežastys g.gif
Papildyta:

Nušviesėja taip. Nežinau net ten gelsta ar baltuoja. Esmė, kad tik apatiniai lapeliai. Turbūt perlaisčiau  doh.gif Čia jau realiau būtų

o tavo vazonai su skylem? jei taip, tai turetu isbegt vandens perteklius, nes maniskiai priprate prie vazono su skylem rolleyes.gif
Maniskiai, tai grazus buvo praeitos savaites gale - kaip dabar atrodo, nzn, bet gal vyras nenudaigojo, o tai nebus jam gyvenimo biggrin.gif
Rytoj paziuresiu cool.gif
Atsakyti
oi, mergucės, laistyt pomidorus reikia gausiai, bet jokiais būdais neturi šaknys mirkti vandenyje. Tarkim tuos augalus, kuriuos auginu vazonuose ir loveliuose naudoju tokį laistymo būdą - įstatau į didesnį indą ir dar kažkiek palaistau iš viršaus. Taip mirksta ~30min, vėliau iškeliu ir visą susidarantį vandens perteklių išlieju.

Žinau, kad gerai permirksta visas turinys ir nestovi vandens pelkėj šaknys 4u.gif

Jei tikrai nėras požymių, kad gali trūkti azoto, tuomet daugiau kokių kitokių priežaščių ir nežinau.
Atsakyti
mano darzas smile.gif
komentaruose surasiau kas ten kur smile.gif
http://public.fotki..../balkonas-0513/
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 05 12, 20:31)
mano darzas smile.gif
komentaruose surasiau kas ten kur  smile.gif
http://public.fotki..../balkonas-0513/

levanda, rozmarinas ir ciobrelis - superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man su rozmarinais niekaip nesiseka schmoll.gif verysad.gif

Pas Mimmi man zirniai ispudingiausi biggrin.gif
Atsakyti