Kadangi gyveni UK turiu tau klausima, ar labai sunku vaziuot tuo atbulu eismu? smile.gif As noriu sia vasara su mocu vaziuot mamos aplankyt, bet MB nenori isleisti nes bijo del to atbulo eismo smile.gif
Matai su manim tai tokia istorija

As Lietuvoj 10 metu turejau automobilio teses bet nevairavau, nes ziauri vairavimo baime buvo, iki tokio lygio kad viduriuodavau visa diena jei zinojau kad reikes vairuot

O cia brangusis moca nupirko, tai jau teko paciai save spaust ir vaziuot (as pries laikinas moco teises laikydama, "praktikavaus" su masina kad gatvese susiorientuoti). Tai as praktiskai Anglijoj vairuot nuo nulio ir mokiaus, tai dabar nesunku. Svarbiausia - ismokti kaip elgtis prie ziedo, nes cia ju kaip prikakota ant kiekvieno kampo, o priprasti kita puse vaziuoti nera sunku, ypac su motociklu, nes vistiek viduriu juostos vaziuoji. Patarimas - vengti dideliu miestu (ypac Londono) ir greitkeliu, jei nori isvengti gyvybei pavojingu situaciju. Bet jei patyrus vairuotoja - viskas bus ok
Cia maniskis. Honda Shadow VT1100. Geresnes foto neturiu, o su savim det nenoriu i interneto platybes smile.gif

Fantastiskas zverelis!!!!!!!! Baltai pavydziu, bet gal nors pavyks sau isispirti i sedyne ir greiciau pilnas teises issilaikyti
Dar panos , siulyciau kalbant apie SAVO mocus, brukstelet ir savo mazdaug esanti UGI, nes tai tp turi itakos.
As 176cm. Mano Shadow 125cc (jauciuos truputi kaip mazvaike su savo 125, kai visos aplink su galingais zverim, bet tiek to, nurysiu nuoskauda ir darysiu isvadas

) - absoliuciai idealus siuo atzvilgiu, zeme puikiai pasiekiu pilna peda, o vaziuojant keliai irgi neatsiduria ties ausim
Papildyta:
QUOTE(pati's @ 2010 05 19, 08:22)
niu as ji irgi buvau paguldzius ir atsipirkau keliom melynem

ant slapiu lapu ir smeliuko slystelejo ratas i sali, tad ir baigesi istorija "laikau, laikau...jau nebelaikau

ir staiiiigiai keliam, kol nieks nemate

"
Joooo, cia gedos daugiau negu suzalojimu tokiose situacijose

O vyram dziaugsmo! "ziurek, boba moco nenulaiko"
Papildyta:
O va, man irgi klausimas - kaip pakelti nuvirtusi moca?
Savo guldyt ant sono ir praktikuotis kazkaip nesinori. O tokie cioperiai taigi baisiai sunkus (ir pas mane raumenu tai irgi daug nerasta, su sportu esu susipykus), ar teko kam kelti?
As cia buvau radus toki puslapi, kur parodytas budas kaip bet kokio svorio moca net moteriske atkeltu. Ar kas bandet?
http://www.pinkribbo...om/dropped.html
Kai as nuskridau nuo saviskio, tai vyras man ji pakele visai lengvai (nu bet jis diiiidelis ir stiprus), nes as gan smarkiai susizeidus buvau, tai tikrai nebuciau tokioj situacijoj pati jo pakelus.