Įkraunama...
Įkraunama...

mūsų mocai

Kaip dar viena motociklu maniake nusprendziau uzvesti tema, kur galime pasidalinti savo motociklu nuotraukomis, kaip sakoma - save parodyti ir i kitus pasiziureti. Labai idomu, ka kitos mergaites vairuoja, kokio galingumo, etc. As pati ateity ruosiuosi keisti motocikla, tai po truputi domiuosi kas gali buti tinkamo smile.gif Parasykit ir savo patirti su motociklu - kas patinka, ka butu galima patobulinti, ar lengva suvaldyti ir tt.

O cia mano "kudikis" - Honda Shadow, 125cc, 2008. Kol kas - labai patenkinta. Aisku, galios nedaug, bet kaip zmogui, kuris pirma karta ant motociklo atsisedo tik pries pora menesiu - pats tas mirksiukas.gif Geram kely pasiekia 90-100 km/h (geru keliu Anglijoj, deja, nedaug, vieni posukiai ir ziedai). Is pradziu buvo sunku "isipaisyti" i posukius, teko priprasti prie svorio, bet puiki patirtis, labai smagus motociklas pradedantiesiems, kurie nemegsta sportiniu mocu.

user posted image
Atsakyti
Taip ir galvojau, kad tema nauja sukursi smile.gif

Cia maniskis. Honda Shadow VT1100. Geresnes foto neturiu, o su savim det nenoriu i interneto platybes smile.gif
user posted image

Kadangi gyveni UK turiu tau klausima, ar labai sunku vaziuot tuo atbulu eismu? smile.gif As noriu sia vasara su mocu vaziuot mamos aplankyt, bet MB nenori isleisti nes bijo del to atbulo eismo smile.gif
Atsakyti
Dar panos , siulyciau kalbant apie SAVO mocus, brukstelet ir savo mazdaug esanti UGI, nes tai tp turi itakos.Man gali pasakot kiek nori apie mocus, bet vien del savo kojikiu ilgio tenka daug modeliu isbraukt is moto saraso mirksiukas.gif Juk tiesa, kad nera gerai vos siekti zeme arba braukt keliais asfalta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pati's: 18 gegužės 2010 - 19:59
Nuotabi tema, labai tikiuosi jau sia vasara patalpinti cia ir savo notraukele smile.gif
Bet anksciau irgi galvojau apie cioperius, o dabar mano sirdis vis labiau linksta prie streetu.

QUOTE(pati's @ 2010 05 18, 20:58)
Dar panos , siulyciau kalbant apie SAVO mocus, brukstelet ir savo mazdaug esanti UGI, nes tai tp turi itakos.Man gali pasakot kiek nori apie mocus, bet vien del savo kojikiu ilgio tenka daug modeliu isbraukt is moto saraso  mirksiukas.gif Juk tiesa, kad nera gerai vos siekti zeme arba braukt keliais asfalta  cool.gif

Vat del sios priezasties turbut teks atsisakyti laikyti su FZ6. Niekad nelaikiau saves trumpauge, bet pasirodo, koju ilgio truksta g.gif Del to jau spejau ir nukrist nuo moco karteli, blush2.gif kas aisku malonumo neprideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berenika: 19 gegužės 2010 - 08:43
QUOTE(pati's @ 2010 05 18, 21:58)
Dar panos , siulyciau kalbant apie SAVO mocus, brukstelet ir savo mazdaug esanti UGI, nes tai tp turi itakos.Man gali pasakot kiek nori apie mocus, bet vien del savo kojikiu ilgio tenka daug modeliu isbraukt is moto saraso  mirksiukas.gif Juk tiesa, kad nera gerai vos siekti zeme arba braukt keliais asfalta  cool.gif

Kadangi as tavo ugio (1,83cm) tai tau maniskis tiktu smile.gif Pvz ant Shadow'o 750 cc baisiai nepatogu, kadangi kojos ziauriai suriestos smile.gif
Atsakyti
niu as ji irgi buvau paguldzius ir atsipirkau keliom melynem ax.gif ant slapiu lapu ir smeliuko slystelejo ratas i sali, tad ir baigesi istorija "laikau, laikau...jau nebelaikau doh.gif ir staiiiigiai keliam, kol nieks nemate lotuliukas.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pati's: 19 gegužės 2010 - 09:25
QUOTE(berenika @ 2010 05 19, 08:41)
Nuotabi tema, labai tikiuosi jau sia vasara patalpinti cia ir savo notraukele smile.gif
Bet anksciau irgi galvojau apie cioperius, o dabar mano sirdis vis labiau linksta prie streetu.
Vat del sios priezasties turbut teks atsisakyti laikyti su FZ6. Niekad nelaikiau saves trumpauge, bet pasirodo, koju ilgio truksta g.gif  Del to jau spejau ir nukrist nuo moco karteli,  blush2.gif kas aisku malonumo neprideda.

Mano ūgiui (1,78) FZ6 kuo puikiausiai, tiek kad atrodo aš ant jo nelabai kaip. O maniškis tokios labiau sportinės sėdėsenos, bet kadangi rankos ilgos, tai sėdziu beveik kaip ant streeto biggrin.gif Pernai su Yamaha XT važiavau, irgi gerai, kojomis žemę pasiekiu. Man nepatogūs maži motociklai (pasukus vairą iki galo, vairu siekiu kelius) ir kai kurie modeliai kur bakas kitaip išformuotas (nepatogu kojoms)
Atsakyti
Kadangi gyveni UK turiu tau klausima, ar labai sunku vaziuot tuo atbulu eismu? smile.gif As noriu sia vasara su mocu vaziuot mamos aplankyt, bet MB nenori isleisti nes bijo del to atbulo eismo smile.gif

Matai su manim tai tokia istorija lotuliukas.gif As Lietuvoj 10 metu turejau automobilio teses bet nevairavau, nes ziauri vairavimo baime buvo, iki tokio lygio kad viduriuodavau visa diena jei zinojau kad reikes vairuot blush2.gif O cia brangusis moca nupirko, tai jau teko paciai save spaust ir vaziuot (as pries laikinas moco teises laikydama, "praktikavaus" su masina kad gatvese susiorientuoti). Tai as praktiskai Anglijoj vairuot nuo nulio ir mokiaus, tai dabar nesunku. Svarbiausia - ismokti kaip elgtis prie ziedo, nes cia ju kaip prikakota ant kiekvieno kampo, o priprasti kita puse vaziuoti nera sunku, ypac su motociklu, nes vistiek viduriu juostos vaziuoji. Patarimas - vengti dideliu miestu (ypac Londono) ir greitkeliu, jei nori isvengti gyvybei pavojingu situaciju. Bet jei patyrus vairuotoja - viskas bus ok mirksiukas.gif

Cia maniskis. Honda Shadow VT1100. Geresnes foto neturiu, o su savim det nenoriu i interneto platybes smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Fantastiskas zverelis!!!!!!!! Baltai pavydziu, bet gal nors pavyks sau isispirti i sedyne ir greiciau pilnas teises issilaikyti lotuliukas.gif

Dar panos , siulyciau kalbant apie SAVO mocus, brukstelet ir savo mazdaug esanti UGI, nes tai tp turi itakos.

As 176cm. Mano Shadow 125cc (jauciuos truputi kaip mazvaike su savo 125, kai visos aplink su galingais zverim, bet tiek to, nurysiu nuoskauda ir darysiu isvadas ax.gif ) - absoliuciai idealus siuo atzvilgiu, zeme puikiai pasiekiu pilna peda, o vaziuojant keliai irgi neatsiduria ties ausim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pati's @ 2010 05 19, 08:22)
niu as ji irgi buvau paguldzius ir atsipirkau keliom melynem  ax.gif  ant slapiu lapu ir smeliuko slystelejo ratas i sali, tad ir baigesi istorija "laikau, laikau...jau nebelaikau  doh.gif  ir staiiiigiai keliam, kol nieks nemate  lotuliukas.gif "

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Joooo, cia gedos daugiau negu suzalojimu tokiose situacijose biggrin.gif O vyram dziaugsmo! "ziurek, boba moco nenulaiko" lotuliukas.gif

Papildyta:
O va, man irgi klausimas - kaip pakelti nuvirtusi moca? blush2.gif
Savo guldyt ant sono ir praktikuotis kazkaip nesinori. O tokie cioperiai taigi baisiai sunkus (ir pas mane raumenu tai irgi daug nerasta, su sportu esu susipykus), ar teko kam kelti?
As cia buvau radus toki puslapi, kur parodytas budas kaip bet kokio svorio moca net moteriske atkeltu. Ar kas bandet?

http://www.pinkribbo...om/dropped.html

Kai as nuskridau nuo saviskio, tai vyras man ji pakele visai lengvai (nu bet jis diiiidelis ir stiprus), nes as gan smarkiai susizeidus buvau, tai tikrai nebuciau tokioj situacijoj pati jo pakelus.
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2010 05 19, 17:50)

As cia buvau radus toki puslapi, kur parodytas budas kaip bet kokio svorio moca net moteriske atkeltu. Ar kas bandet?

http://www.pinkribbo...om/dropped.html

nuostabus patarimai, reikia butinai isbandyti! 4u.gif
Atsakyti
aga...vaizdelis: nugriuna kokis bicas ir cia mergicka is kokio golfuko issoka ir ETC-mocas stovi, bicas vel griuna ...akys diiiideles, zandikaulis atvepes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2010 05 19, 16:50)

Tai kad ant lagaminų paguldytas tas motociklas lotuliukas.gif

Beje man reikės saviškį pabandyti pakilnoti kada g.gif
Atsakyti
Nu as kai savo Sportsteri turejau tai buvau griuvus bet nepakeliau pati. Paskui man sake, kad reik zinot kurioj vietoj kelt reikia.. Taip kad nezinau net ar savo Shadow'a pakelciau biggrin.gif
Atsakyti