Įkraunama...
Įkraunama...

mūsų mocai

QUOTE(migliux @ 2010 05 20, 08:52)
Tai kad ant lagaminų paguldytas tas motociklas  lotuliukas.gif

Beje man reikės saviškį pabandyti pakilnoti kada  g.gif

Kilnojam kilnojam!!! Tik prasom pakilnojus pasidalint kaip sekesi biggrin.gif O jei gerai pakilnosim - gal raumenis uzsiauginsim (pas mane kai ju trukumas, tai visai ne pro sali butu) lotuliukas.gif

Bet gerai sakai, reikes kokia grazia diena pabandyt pasiguldyt ir pakilnot, kad paskui bedos atveju kely nebutu jokiu problemu g.gif
Papildyta:
QUOTE(pati's @ 2010 05 20, 08:07)
aga...vaizdelis: nugriuna kokis bicas ir cia mergicka is kokio golfuko issoka ir ETC-mocas stovi, bicas vel griuna ...akys diiiideles, zandikaulis atvepes  thumbup.gif

Hahahahaha!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oj super butu!!!! NOreciau toki vaizdeli pamatyt! O dar geriau - pabut ta mergicka, kuri bico moca lyg plunksnele atplesia nuo asfalto lotuliukas.gif O dar isivaizduokim, kad pas ji koks HD Softail..... ax.gif Oj, taip visai isisvajoti galima blush2.gif Hahahaha!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LasiukeUK: 20 gegužės 2010 - 18:38
Vat, siandien pabandziau kelti moca - lygiai taip, kaip video nurodyta. Visai neblogai gavosi, aisku sunkoka ir labai reikia saugotis, kad i kita puse jis nenugriutu biggrin.gif mocas, kuri keliau, apie 200 sveria, tai pasirodo visai imanomas svoris merginai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berenika @ 2010 05 20, 21:24)
Vat, siandien pabandziau kelti moca - lygiai taip, kaip video nurodyta. Visai neblogai gavosi, aisku sunkoka ir labai reikia saugotis, kad i kita puse jis nenugriutu  biggrin.gif  mocas, kuri keliau, apie 200 sveria, tai pasirodo visai imanomas svoris merginai  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Matai kaip, ir veikia.... Hmm, reiks ir man pamegint, idomu dabar pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Nu as tai gal "palauksiu" kol pats nugrius biggrin.gif Kazkaip nesinori moco verst ant sono vien tam, kad pakeltum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 21, 11:40)
Nu as tai gal "palauksiu" kol pats nugrius biggrin.gif Kazkaip nesinori moco verst ant sono vien tam, kad pakeltum biggrin.gif

Tai užtenka ant kokių padangų paguldyt mirksiukas.gif
Aš nelauksiu kol pats nugrius, geriau jau to neatsitiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 21, 10:40)

Nu tai atsargiai reikia, ciuzinuka patiest, pagalveliu padeliot, kad jam minksta ir patogu butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As galvoju geriau pasipraktikuoti karteli kita, kad nebutu paskui bedos kelyje jei kartais nuvirstu g.gif
Atsakyti
Nu manau nugriuvus kelyje tikrai atsirastu kas sustotu ir pakeltu biggrin.gif as kazkaip nesijaudinu deltokiu dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 20, 15:14)
Nu as kai savo Sportsteri turejau tai buvau griuvus bet nepakeliau pati. Paskui man sake, kad reik zinot kurioj vietoj kelt reikia.. Taip kad nezinau net ar savo Shadow'a pakelciau biggrin.gif

Nafig jį kelt, reikia tik mokėt šypsotis ir klapsėt akytėmis lotuliukas.gif

O jei rimčiau, tai aš nepamenu kas jį man atkėlė, ar aš, ar vyrukas koks, ar kartu g.gif Amnezija toj vietoj cool.gif

Ale jūs ir žinot... pavadinimų visokių... man kažkaip neįdomu, pamačiau - patiko, pavažiavau - tiko, o visa kita tegul diedai reguliuoja, nors kur nors reikia leisti pasijaust reikalingais lotuliukas.gif Tai vat, šią vasarą jaučiu teks tenkintis triračiu, su tuo dar nebandžiau važiuot, bet jaučiu bus kvailai... nei mašina, nei mocas doh.gif
Atsakyti
O maniskis:

user posted image

ax.gif
Honda Transalp XL600. Truputi laukinis, miskinis zveriukas...
Bet pati esu pakelusi tik su soninem dezem, be ju - kiek stenejau ir sonu, ir nugara keliau, be sansu... Tai bekele nevazineju viena, nes reikia turet, kas is smelio istraukia biggrin.gif
O siaip tai patogus labai cool.gif

Atsakyti
Tai va, siandien tapau tikra legalia motociklinike bigsmile.gif
dar kazkaip net nesitiki, kad viskas baigta, nes galvojau, kad is pirmo karto tikrai nepavyks, bet pasirodo viskas buvo kuo puikiausiai, neziurint i lietu ir slidu kelia mirksiukas.gif

Tai dabar su ramia dusele pradesiu ieskot sau gelezinio zirgelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sharange @ 2010 05 25, 13:10)
... Tai bekele nevazineju viena, nes reikia turet, kas is smelio istraukia biggrin.gif

Taip taip - pamenu smeli!
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berenika @ 2010 05 28, 17:32)
Tai va, siandien tapau tikra legalia motociklinike  bigsmile.gif
dar kazkaip net nesitiki, kad viskas baigta, nes galvojau, kad is pirmo karto tikrai nepavyks, bet pasirodo viskas buvo kuo puikiausiai, neziurint i lietu ir slidu kelia mirksiukas.gif

Tai dabar su ramia dusele pradesiu ieskot sau gelezinio zirgelio 4u.gif

Sveikinimai didziausi!!! 4u.gif drinks_cheers.gif
Lauksim zirgelio atvaizdelio dabar biggrin.gif
Atsakyti