QUOTE(ladyangelwings @ 2011 03 21, 19:48)
tai ner uz ka

reik juk palaikyt likimo drauge

man ir po pirmo neislaikymo sake, kita karta tikrai pasiseks, nenusimink ir pan

nu bet ir seip fainas egzaminatorius buvo, po to kai islaikiau velniu gavau kad per drasiai vazineju

ir kai atejau teisiu atsijinm bajeruodamas pasake "parasiau kad neislaikei"

as tai nzn kazkaip su motu laisviau jauciuos nei su masina

taip niekas nevarzo manau supranti apie ka as
Oj, dar ir kaip suprantu, cia Anglijoj miesteliuose gatves nezmonisko siaurumo ir dar is abieju pusiu masinu pristatyta, tai man visada panika su masina vaziuot, kad veidrodeliu neprarasciau, o su mocu - viens du ir yra

Pro maziausius tarpelius galim islysti ir pasistatyti niekada ne problema
Papildyta:
QUOTE(ninoo @ 2011 03 21, 21:35)
Na nzn ar aiksteleje lengviausia

Kaip tik einant i egza aiksteleje reikia zinoti visus reikalavimus, nes mane pirma karta "issiunte namo" del to, del ko neturejo issiusti, tesiog ejau "ant durniaus" ir nepaskaitus reikalavimu atydziai ir uz kojos pastatyma "astunkeje" ismete, nors 5 kartai leidziami (bent jau pries 3 metus buvo)
o mieste "gazu" nedokit, ramiai kaip "pensininkes" pravaziuosit ir ok. as net salmo stikla pamirsau uzdaryti is jaudulio, tai spausti virs 40 tikrai juokio malonumo nebuvo
beje SEKMES VISOMS, KAM EGZAMENAI "ant noses" (su "poperiuku" vis gi saugiau jautiesi)
o tikrai... mano "pupa-uoga 2"
Nu cia del tu testu tai kaip kam. Mano vyras jau virs 10 metu vazineja, tai jam pravaziavimas - vienas juokas, o va del aiksteles manevru tai ir jaudinosi, ir neislaike. O man kaip tik atvirksciai - ka ir kaip aikstelej reikia daryti tai 100% zinau ir jokiu netiketumu ten nera, tai tik svarbu nesijaudint ir zioplos nesamones nepadaryt is streso. O va pravaziavimas tai man bus didesne problema, nes as mieste nevazinejus (nei masinos, nei moco), o cia Anglijoj ziedu ant kiekvieno kampo, mieste jie gigantiski, su 3 juostom ir sviesoforais, o ir reikalavimai cia ziauriai griezti, inspektorius ziuri i kiekviena smulkmena. Brr.... Nu bet laikysiu kol islaikysiu

Kazkada juk tures duoti tas teises
Beje, cia Anglijoj tai BUTINA gazu duoti (netgi mieste), pvz jeigu greicio apribojimas 40 (myliom per h), o tu vaziuoji 30-35, skaitosi kaip klaida ir pasitikejimo trukumas, o jei priesais vaziuojanti masina vaziuoja tokiu greiciu, tai privalai ja aplenkti. Uzmiesty tai praktiskai turi spausti iki pat limito, jeigu limitas 60, tai turi ir vaziuoti ant 60, o ne 50. Nesamones kazkokios. Net mano vyras su savo 10 metu patirtim sako, kad jie cia savizudzius moko - jeigu tu saugiau jautiesi vaziuodamas 50, tai ir vaziuok 50, o ne bandyk is paskutiniuju aplenkti arba spausti iki 60. Bet ka mes zinom, taisykles yra taisykles.....
PS - super nuotraukyte!!!!! Grazu grazu grazu!!!