Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

sena tema

Sveikos mielos marčios, diskutuojam ir issipasakojam 4u.gif
Atsakyti
:4u:Labas visoms marcioms.As skaiciau jusu pasisakymus ir labai jusu gailejau.Pati turiu dvi marcias ir labai dziaugiuosiu,kad mano mergaites nuostabios.Auginau 3sunus viena,neturejau tukstanciu jiems duoti,bet jie ir nereikalavo,patys kuresi savo gerbuvi.Su savo martelem esam drauges,jos zino jei kokios bedos visada gali pas mane ateiti jos bus isklausytos,o ir as taip pat.Turiu du anukelius kuriuos labai myliu,ir kuriuos galiu bet kada aplankyti,bet kada pasiimti pas save be jokio isankstinio susitarimo.Duok dieve,kad visos tokios marcios butu biggrin.gif.
Atsakyti
Kitą kartą užbaikite senąją temą, prieš atidarant naują, akėj? Aną užrakinau
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2010 05 29, 22:09)
Kitą kartą užbaikite senąją temą, prieš atidarant naują, akėj? Aną užrakinau

Rita atsinaujinot bigsmile.gif Visai grazus nikas thumbup.gif
Atsakyti
Konspiracija čia, ne atsinaujinimas cool.gif tongue.gif

Ok, prie temos
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 05 29, 15:54)
:4u:Labas visoms marcioms.As skaiciau jusu pasisakymus ir labai jusu gailejau.Pati turiu dvi marcias ir labai dziaugiuosiu,kad mano mergaites nuostabios.Auginau 3sunus viena,neturejau tukstanciu jiems duoti,bet jie ir nereikalavo,patys kuresi savo gerbuvi.Su savo martelem esam drauges,jos zino jei kokios bedos visada gali pas mane ateiti jos bus isklausytos,o ir as taip pat.Turiu du anukelius kuriuos labai myliu,ir kuriuos galiu bet kada aplankyti,bet kada pasiimti pas save be jokio isankstinio susitarimo.Duok dieve,kad visos tokios marcios butu biggrin.gif.

Nu jo, nuskilo cia toms Jusu marcioms su tamsta. Svajone, o ne anyta!
Papildyta:
QUOTE(rita606 @ 2010 05 29, 15:54)

Nors as, tiesa sakant, irgi laba skustis negaleciau. Na, ciudna kazkiek ta mano anyta, su savo visai kitokia pasauleziura, bet gi mes visi skirtingi, savaip mastom. Svarbiausia, kad nesikisa ir gyvena uz 200 km...
Atsakyti
Mano anyta ... normali... su savomis problemomis, su kartais erzinančiais polgiais... Bet - visumoje - ji geras žmogus.
Mane skaudina tik vienas dalykas - pas mus šeimoje auga vyro sūnus iš pirmos santuokos (vyras sūnų pasiėmė pas mus, kai jam buvo 11 metų, nes jo ir jo tėvų manymu - anoji marti darė vaikui blogą įtaką g.gif ). Mes dar turime dukrytę - jai penki metai. Ir anyta visda atvirai demonstruoja meilę pirmąjąm anūkui (ir į mokyklą, iš mokyklos lydėdavo, šiltą maistą ruošdavo, pas mus nešdavo, nes pamotė taip skaniai nepagamina, dabar - jis studentas - remia pinigais, veža maistą, visas dėmesys tik jam...), o anūkei -- kaip čia pasakius -- neturi jokio poreikio net bendrauti. Kai susitinka (išimtinai mano iniciatyva) - atrodo lyg ir myli, lyg ir žaidžia, lyg ir viskas gerai... Bet - niekada neateina tiesiog anūkės pasiilgusi, jei kviečiu pasisvečiuoti - tuoj klausimas: "o ko reikia"... Nuvažiuojam į sodą - tai vietoj to, kad pabendrautų su mergaite (ši labai nori, verkia, kad močiutė su ja nežaidžia) - atranda daugybę dar nenudirbtų sode darbų (nors visą savaitę ten gyveno), pasiruošusi su pincetu žolytę ravėti, kad tik su vaiku nereiktų užsiimti... Motyvas? Sako - jai persunku su anūke būti... Bet va - krepšiais apsikrovus, autobusu, pas anūką į Vilnių važiuoti - nesunku...
Didžiausios problemos kyla, kai vasarą, per darželio atostogas, paprašau pabūti su dukryte 2-3 valandas per dieną, kad galėčiau į darbą nubėgti (dirbu ne visą dieną, laisvu grafiku)... Jei neranda sugalvoti priežasčių kaip atsisakyti - tai ateina kankinės veidu, ir visą tą laiką - TVARKO NAMUS doh.gif (plauna grindis, dėlioja daiktus spintose, ar ant lentynų), o vaikas - pats sau žaidžia, kad tik močiutei netrukdytų... Mano prašymai - netvarkyti nieko - lygūs nuliui...
Suprantu, kad pirmas anūkas, kaip paskutinis vaikas... Suprantu, kad galbūt pirmą marčią mylėjo labiau... Suprantu, kad dukrytės charakteris labai panašus į jos pačios chrakterį (energija tiesiog per kraštus liejasi), o anūkas - tylus, ramus, PAKLUSNUS vaikas...
Bet - man vistiek skaudu, kad skirtingai elgiasi su anūkais, labiausiai skaudu, kad mažoji jau ima suprasti, kad močiutė brolį myli, o jos - ne...
............
Va, išsiliejau... Gal dėl to, kad vėl artėja darželio atsotogos, o aš vėl nežinau, ką reikės daryti - dirbti vistiek teks, nes aš turiu išlaikyti šeimą...

Atsakyti
Vilusa, oj nepavydėtina situacija. g.gif Nesuprantu, kaip taip galima... Kuo vienas vaikas prastesnis už kitą... schmoll.gif O vyrui sakėte? Ar jis nieko nepastebi?
Atsakyti
nereiktu pykti,kad nejaucia meiles anukei, mano va teta irgi nuo mazens mylejo labiau mano broli, bet va uzaugom ir as geriau su teta sutariu nei numyletasis brolis smile.gif
o va mociute nieko normaliai nemylejo isskyrus 3ji anuka, taip truputi gal skaudu, bet su laiku praeina
Atsakyti
QUOTE(konnichiwa @ 2010 06 09, 16:27)
O vyrui sakėte? Ar jis nieko nepastebi?

O kuo vyras pades? Jega mylimas nebusi, tik vaiko gaila, jis gi tik meiles nori. O seneliai neretai patys suvaikeja ir nesupranta, kad skirtingas ju elgesys anuku atzvilgiu zeidzia mazuosius...ka gi...belieka tai kaip nors kompensuoti paciam.
Atsakyti
QUOTE(konnichiwa @ 2010 06 09, 16:27)
Vilusa, oj nepavydėtina situacija.  g.gif Nesuprantu, kaip taip galima... Kuo vienas vaikas prastesnis už kitą...  schmoll.gif O vyrui sakėte? Ar jis nieko nepastebi?

Vyras pastebi, pyksta ir pasako motinai... bet pas juos tokie santykiai, kad sūnelis rėkia ant motinos, ir negražiais žodžiais išvadina, o motina - viso to negirdi, nereaguoja niekaip - ir -- toliau daro tą pati... Pas juos konstruktyvios diskusijos nėra, kiekvienas teisus - ir vsio, tik motina visada dėl akių sūnui nusileidžia. Deja, tą bendravimo modelį MB atsinešė ir į mūsų šeimą, t.y. - tik jis vienas teisus, protingas, o visi kiti - debilai ir idiotai...
Tik tas proto bokštas nesugeba nei pinigų uždirbti, nei šeimos išlaikyti... Noriu skirtis, oi kaip noriu...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 06 09, 18:00)

Noriu skirtis, oi kaip noriu...

O kas trukdo?
Atsakyti