Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 06 13, 17:38)
Tarkim galiu pasakyti, esu pastebejus kad mociutes myli labiau savo dukteru vaikus labiau nei sunaus. Ir tai galbut naturalu... Marti visuomet buna svetimas zmogus.

Esu kažkur girdėjus sakant: dukters vaikai, tai man tikrai anūkai. O, va, sūnaus...
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 06 13, 16:40)
nesuprantu tokio dalyko,kai mociute kazkodel nemyli vieno anuko is 4.

Mūsų giminėj tokia situacija. Negaliu sakyti, kad esam tie "nemylimi" anūkai, tai nėra atvirai deklaruojama, tiesiog močiutė (tėvo mama) su mumis nebendrauja apskritai. Jei su tėvu pas ją nuvažiuojam (tik mūsų iniciatyva), tai bendrauja, pasiteirauja, kaip sekas. Išvažiavus - tyla. Tiesą sakant per savo sąmoningą gyvenimą tų apsilankymų buvo gal 15-20. O kietiems anūkams, tėvo brolio vaikams perka automobilius, iškelia vestuves...
Nežinau nuo ko tai priklauso..
Atsakyti
QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 06 14, 11:12)
Esu kažkur girdėjus sakant: dukters vaikai, tai man tikrai anūkai. O, va, sūnaus...

drinks_cheers.gif
Labai tiksliai pastebėta,kadangi buvau marti,tai mano vaikas visada būdavo atskirtas nuo dukros vaikų.toks jau gyvenimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 06 14, 10:12)

QUOTE(Spyglė @ 2010 06 14, 15:41)
drinks_cheers.gif
Labai tiksliai pastebėta,kadangi buvau marti,tai mano vaikas visada būdavo atskirtas nuo dukros vaikų.toks jau gyvenimas rolleyes.gif

Na dukros vaikai visuomet bus mielesni nei marcios. Bet juk tai dvieju zmoniu vaikas, galbut tas vaikelis paveldejas visa tevo isvaizda, charakteri... Nezinau, bet toki dalykai nesuvokiami, kaip galima skirstyti vaikus. Juk sakoma kad myli mociutes anukus labiau nei savo vaikus...

Nesakau anytu yra tikrai nuostabiu, bet yra ir ....
Atsakyti
O aš galiu pasakyti iš savo patirties. Mes pas močiutę esam 4 anūkės. Trys sūnų, o viena dukters.
Per šias Velykas buvom visos atvažiavusios ir kalbėjausi su močiute. Ir ji man sako, tave ir tavo pusseserę (A dukters) myliu labiau, nei B (vieno sūnaus) ir C (kito sūnaus). Nustebau ir paklausiau kodėl. Nes man visada atrodo, kad mus visas myli vienodai. Tačiau ji pasakė, mes dvi kurias myli labiau jauniausios, su ja būnam, su ja bendraujam, apie viską kalbam. Viską sakom atvirai. O kitos dvi B ir C ne. Nė viena neatsako jai kaip laikosi jų mamos (močiutės marčios), paprasčiausiai nėra bendravimo ir iš abiejų pusseserių. Vienos dar nelabai myli ir dėl to, kad ji turi vaiką be vyro, kad lindo jau į esančią šeimą (tiesiog seno žmogaus požiūris).

Tai, va, taip, būna, kad vienus anūkus myli labiau, o kitus ne.
Atsakyti
mūsų močiutė turi labai daug anūkų, ir nuo dukrų ir nuo sūnų... vieni net sakyčiau buvo lepinami dovanom labiausiai, bet va mylėjo ir dėmesį seneliai rodė mums su sese visada, kai kažkada paklausiau močiutės kodė taip... senelio jau nebeturim... atsakė, kad pati nežino, tiesiog mes buvom visada jiems prie širdies ir viskas... tiesa ji negalvojo, kad mes su sese tą jautėm, nes turbūt vienintelės nesam gavusios jokios materialios tos meilės išraiškos įrodymų... na tik senelis stovintis šaltą gruodžio rytą prie savo sodo tvoros ir laukiantis, kad įduot mums į mokyklą po obuolį... kokie jie būdavo skanūs wub.gif
o savo vyro tėvams esu dėkinga, kad tiek mūsų vaikai tiek jo sesers vaikai tirai mylimi vienodai... ir už tai mano didžiausia pagarba jiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 06 14, 20:21)

Nesakau anytu yra tikrai nuostabiu, bet yra ir ....

Aš į tokius žmones, kurie nepriima kito, kurie skleidžia neapykantą, kurie nuolat pyksta, žiūriu kaip į ligonius. Taip lengviau reaguoti į įvairius išsišokimus ir pasišaipymus, į kandumą ir susireikšminimą. Tiesiog užjauti juos širdyje ir nepyksti savo viduje. rolleyes.gif
O anyta pas mane superinė. Negaliu ja skųstis. Kad tik visos tokias turėtų ir visos tokios būtume kaip manoji. thumbup.gif
Atsakyti
Seneles myli visus anukus, tiesiog su vienais bendrauja daugiau, su kitais maziau, todel ir tas prisirisimas mazesnis. Su pussesere galima sakyti augome pas senele, iki siol atvaziavusios galime prapliurpti puse nakties apie viska, net apie tai, ko tevams nepasakytume. O stai kiti anukai, kurie retokai atvaziuodavo aplankyti yra laukiami, taciau jiems atvaziavus tarp ju su senele net pokalbis nesimezga, viskas vyksta mazdaug taip: klausimas - atsakymas - tyla...vel klausimas
Gaila siaip, bet matyt ne visiems tas bendravimas su seneliais reikalingas. Daznai tai buna ir paciu tevu kalte, kurie del vienos ar kitos priezasties pirmenybe teikia vienos puses seneliams. Daznai ir pacios anytos ir uosviai buna kalti, nes vietoje bendravimo siekia regulioti jaunu gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 06 15, 11:39)
Aš į tokius žmones, kurie nepriima kito, kurie skleidžia neapykantą, kurie nuolat pyksta, žiūriu kaip į ligonius. Taip lengviau reaguoti į įvairius išsišokimus ir pasišaipymus, į kandumą ir susireikšminimą. Tiesiog užjauti juos širdyje ir nepyksti savo viduje. rolleyes.gif
O anyta pas mane superinė. Negaliu ja skųstis. Kad tik visos tokias turėtų ir visos tokios būtume kaip manoji. thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif zinokit patiko jusu parasyta mintis, visiskai sutinku su Jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
o vat mano anyta yra keistuole nu zodziu nemoku papasakot bet jai anukai nerupi ir zodziu su jais per pusmety syki pasidziaugti kelias val yra kancia doh.gif bet tas pats ir su mano mb seses mergyte tas pats ir su musu vaikais bet yra kaip yar ir as nepykstu.... nes matyt toks jau jso budas doh.gif
o vat mano mamai tai jie didzaiusias dziaugsmas myli lepina popina mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nesmerkčiau ir nepykčiau ant tokių anytų ar uošvienių. smile.gif
Mano mamos draugė, dar palyginus jauna moteris, tačiau savo dviejų anūkų neapsiima pažiūrėti (6 ir 4 metų), nes pati yra pasakius, kad neturi sveikatos paskui juos lakstyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 06 15, 20:24)
Aš tai nesmerkčiau ir nepykčiau ant tokių anytų ar uošvienių. smile.gif
Mano mamos draugė, dar palyginus jauna moteris, tačiau savo dviejų anūkų neapsiima pažiūrėti (6 ir 4 metų), nes pati yra pasakius, kad neturi sveikatos paskui juos lakstyti. smile.gif

Siaip as ir manau, akd pykti nieks neturi teises, nes pagaliau pagalba su anukais nera pareiga...

O mano anyta labai normali. Na mes labai skirtingos, bet kazkaip nusistoveje tokie santykiai su pagarba, ji zino, kad as kitokia, ar kitaip mastau, bet nebando man primesti kazko. Su manim kartais labiau linkusi pasitarti, negu su MB, savo sunum. Na ir as panasiai, neatvirauju per daug, bet ja gerbiu kaip protinga ir gera zmogu smile.gif
Atsakyti