QUOTE(Filipinai @ 2012 01 17, 19:29)
Įsikalkite į galvą kokį nors nekaltą žodelį, tarkim: linkt galvą ir atsakote anytai "gerai". Ir visai nesvarbu, ką ji tau sakė, dėl ko sakė, kaip sakė, ir visai nesvarbu sutinkate jūs su tuo ar ne. Liknt galvą ir "gerai" veidas neutralus ir toliau darote savo. Bus, aišku, audrų iš jos pusės, bus pamokslų, bus visko... bet geriau pagalvojus, jų ir taip bus, o štai su tuo - linkt galva, "gerai" ir toliau savo - jūs investuosite į ateitį. Ateis metas, kai anyta net nenorės jūsų klausti, ką nors sakyti, ji net nenorės jūsų matyti ir pan, ji tiesiog ATŠOKS
Negi jums nuo to širdis sustos? 

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 17, 20:28)
Jei ji ima nurodineti, tai gali sutikti su ja, gali gincytis, rezultatas bus tas pats: "As atnesiau darzovyciu, vakare jas patroskink G. (mano vyras) vakarienei. Darzovyciu atnesiau. Patroskink jas. G. vakarienei bus. Va ten padejau tas darzovytes. Ten tas darzovytes padejau. Patroskink jas G. vakarienei..." ir taip toliau. As nuolat kartoju "gerai, taip ir padarysiu", o ji ir toliau apie ta pati
Galiausiai pati ima tas darzoves troskinti ir man aiskinti, kad jas vakare sildyti tureciau keptuveje ir paskui sudeti i lekste
Mano atveju ko gero tik ausu krapstukai padetu, bet jei akivaizdziai jos negirdesiu, ims baksnotis

Mano atveju ko gero tik ausu krapstukai padetu, bet jei akivaizdziai jos negirdesiu, ims baksnotis