Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

Oi prisizvengiau skaitydama Filipinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Filipinai @ 2012 01 17, 19:29)
Įsikalkite į galvą kokį nors nekaltą žodelį, tarkim: linkt galvą ir atsakote anytai "gerai". Ir visai nesvarbu, ką ji tau sakė, dėl ko sakė, kaip sakė, ir visai nesvarbu sutinkate jūs su tuo ar ne. Liknt galvą ir "gerai" veidas neutralus ir toliau darote savo. Bus, aišku, audrų iš jos pusės, bus pamokslų, bus visko... bet geriau pagalvojus, jų ir taip bus, o štai su tuo - linkt galva, "gerai" ir toliau savo - jūs investuosite į ateitį. Ateis metas, kai anyta net nenorės jūsų klausti, ką nors sakyti, ji net nenorės jūsų matyti ir pan, ji tiesiog ATŠOKS tongue.gif  Negi jums nuo to širdis sustos?  ax.gif

drinks_cheers.gif stengiuosi taip ir daryti daugiau ar maziau. Pirmuoju bandymu dazniausiai pasakau savo nuomone neutraliai ir pati neimdama i galva, na pavyzdziui patroskink darzoviu, pirmaji karta sakyciau "siandien galvojau padaryti ta ir ana, gal kita diena, siandien nesinori, norisi kazko sociau ir t.t. nu bet ka panasaus", jeigu nepadeda ir isijungia rezimas DARYK, DARYK, DARYK, DARYK. ijungiu durniu ir tyliu, o darau savaip biggrin.gif

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 17, 20:28)
Jei ji ima nurodineti, tai gali sutikti su ja, gali gincytis, rezultatas bus tas pats: "As atnesiau darzovyciu, vakare jas patroskink G. (mano vyras) vakarienei. Darzovyciu atnesiau. Patroskink jas. G. vakarienei bus. Va ten padejau tas darzovytes. Ten tas darzovytes padejau. Patroskink jas G. vakarienei..." ir taip toliau. As nuolat kartoju "gerai, taip ir padarysiu", o ji ir toliau apie ta pati doh.gif Galiausiai pati ima tas darzoves troskinti ir man aiskinti, kad jas vakare sildyti tureciau keptuveje ir paskui sudeti i lekste doh.gif  biggrin.gif

Mano atveju ko gero tik ausu krapstukai padetu, bet jei akivaizdziai jos negirdesiu, ims baksnotis biggrin.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepykit, bet vitamino c prisigaminau lotuliukas.gif na gal tikrai siuo atveju reiketu imtis cia kazkieno issireikstu "vaikisku zaidimu" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Filipinai @ 2012 01 17, 21:23)
žiūrėk į anytą, kaip į likimo duotą gerą treniruoklį, įsivaizduok, jog eini ant jos pasiteniruoti, palavinti raumenukus, pesipraktikuoti ir pan.  Jei visgi ji tave dar per stipriai veikia emociškai, tai galima su ja daryti ir tokį fintą: ji kalba, ji aiškina, ji daro... o tu tuo metu žiūri į ją ir pasitelkusi vaizduotę augini jai ant galvos zuikio ausis, po to ties nosimi - zuikio ūsus, uodegytės nepamiršti... galop duodi mintyse jai morką ir matai kaip ji pradeda griaužti morką.  lotuliukas.gif

Tavo "zuikio" patarimai mane labai gerai nuteike! Reiks atsispausdinti ir saugotis, kad galeciau pasiskaityti pries ir po biggrin.gif DEKUI!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2012 01 17, 23:31)
Na, toks anytos įkyrus elgesys jau panašėja į "galvos" problemą... Ji kartais neturi senatvinės demensijos?

Ne, tiesiog dideli nora vadovauti ir sulaukti pagyrimu. Ne tik del maisto ji taip. Atsimenu, kai pagimdziau, ji pas mus namuose 10 dienu sveciavosi, man "padejo". Viena ryta atnesa kelis sunelio islygintus drabuzelius ir sako: "Ziurek, islyginau", as: "Gerai, aciu", ji: "As ka tik islyginau. Drabuzelius islyginau. Paziurek, dar silti. Paziurek, paziurek (kisa man juos prie ranku)". Nezinau, gal tikejosi, kad imsiu jai aiskinti, kokia ji saunuole, bet juk jai ne penkeri metai stupid.gif

QUOTE(VGA @ 2012 01 17, 23:58)
NUOSIRDI UZUOJAUTA!!!! As jai duris uzrakinciau  clap.gif  gun_bandana.gif

Tada lauktu pas kaimynus, kol "grisiu". Karta iki 11 vakaro lauke, kol su vyru grisim is kito miesto uz 100km... Jau minejau, kad gyvenu ne Lietuvoje, cia zmones svetingesni, bet vis tiek neatrodo normalu taip kaimynus trukdyti! doh.gif

QUOTE(Filipinai @ 2012 01 18, 00:23)
Būk durna jos akyse, žinok ir durnas supranta, kad su durnu beprasmiška.  lotuliukas.gif tiesiog instinktyviai jaučia.

Gaila, kad mes su anyta komunikaciniu problemu turim (ji kalba tik savo gimtaja kalba, kurios as nemoku pakankamai gerai), bet manau, kad reikes pabandyti kaip nors durna apsimesti biggrin.gif Arba pradeti ja girti. Itariu, kad jai to labai reikia. Gal vaikysteje per mazai demesio gavo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 18, 14:37)
Arba pradeti ja girti. Itariu, kad jai to labai reikia.

Bijau, kad tai gali būti didelė klaida, tai tas pats, kas pradėti šerti benanį šuniuką - prie tavo slenksčio budės dieną naktį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 17, 21:28)
Galiausiai pati ima tas darzoves troskinti ir man aiskinti, kad jas vakare sildyti tureciau keptuveje ir paskui sudeti i lekste doh.gif  biggrin.gif

Nepykit , bet pralinksminot thumbup.gif , priminė vieną atvejį su mano anytą - kai ji aiškino kaip varškėčius virt - tipo padarė mum varškėtukų ir sako užvirkit vandenį , įdėkit druskytės lotuliukas.gif , mes su MB nusijuokėm ir tiek - tai dabar kai bando aiškint ką nors kaip pekiamečiams ( nebutinai maisto tema ) - mes linksim galva ir sakom - aha ir druskytės įdėt - reikia- o ji vargšė nesuranta - ko čia mes juokais leipstam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 18, 14:37)
Ne, tiesiog dideli nora vadovauti ir sulaukti pagyrimu. Ne tik del maisto ji taip. Atsimenu, kai pagimdziau, ji pas mus namuose 10 dienu sveciavosi, man "padejo". Viena ryta atnesa kelis sunelio islygintus drabuzelius ir sako: "Ziurek, islyginau", as: "Gerai, aciu", ji: "As ka tik islyginau. Drabuzelius islyginau. Paziurek, dar silti. Paziurek, paziurek (kisa man juos prie ranku)". Nezinau, gal tikejosi, kad imsiu jai aiskinti, kokia ji saunuole, bet juk jai ne penkeri metai stupid.gif

Vat čia tai man pasirodė, kad ji galvoja, kad jūs jos nesuprantate ką ji sako, o tik linksite galvą visada, užtai ji ir elgiasi taip.
Atsakyti
QUOTE(Taboo @ 2012 01 19, 17:18)
Vat čia tai man pasirodė, kad ji galvoja, kad jūs jos nesuprantate ką ji sako, o tik linksite galvą visada, užtai ji ir elgiasi taip.

As irgi is pradziu taip galvojau, bet kai vyrui pasakiau, jis sake, kad ji taip su visais elgiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taboo @ 2012 01 19, 14:18)

hm, sakyciau rimtai protinga mintis g.gif
Atsakyti
Patiko straipsnis
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 03, 00:46)

Tuscias straipsnis.
Taip,manau,kad senole buvo po vyro padu. ax.gif Cia jei trumpai.
Man tokie santykiai nepriimtini. 50/50 abu lygiai daro viska, tada nesunku ir pusrycius padaryt, kitaip rankas pats turi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti