QUOTE(heracija @ 2010 07 26, 17:30)
Kas prasta? nuo dusios sakau, kad kaimietiska ir tikrai net nezinau, koks cia stilius butu

nesijaucia jokio atspirties tasko ,o tik daryta daryta ir padaryta, todel ir sakau,kad - paprsaciausiai prastai. cia gal daryta jau anksciau, o jus kiek suprantu tai naujai darysite tai ir rinkites kita pavyzdi.nors cia skonio reikalas. Mazoj erdvej darant zidini, manau ,kad jis turi kuo maziau isrysketi is visumos,tad geriau jau tamsu akmeni pamirsti.Cia tiktu sienos spalvos ,gal net zidini nudazyti kaip sienas, ar plyteles parinkti pagal sienas. ir tos lentyneles ant zidinio tai maziausiai reikalingos ,nes kai jos yra tai ir atsiranda visokie kaljanai, arba dar geriau nuotraukos - gaunasi beveik paminklas
Papildyta:
ismokau ikelti foto ,tai dar pabandysiu imesti keleta pavyzdeliu PAPRASTU zidiniu. SEKMES
80% zmoniu renkasi toki stiliu nes yra paprasti zmones,tad nereikia cia visu kaimieciais vadinti. As galeciau tapati pasakyti kai ateinu klijuoti plyteles pas ka nors. pasirenka elementaru stiliu.panele vienos spalvos,dekoriukas ir kitokios plyteles. Jiem grazu. O ir man gerai kad patenkinti,nors man jau atsibode. na gerai pasidarysite jus toki zidini kaip idejote pavyzdukuose.. Madingi dabar tokie,bet kiek ilgai? Kitas ateis ir sakys-nu tu cia ir pasidarei nesamone,skonio neturi.. man anas pateiktas zidinukas yra grazus ir stilingas,ko nepasakyciau apie ta ideta skraidancia lekste kuri jau padaryta kaip paminklas. Apkarstyta nuotraukom ir visokiais kitokiais babakiais. O lentyneles salia zidinio yra grazu. galima pasistatyti (geriau negu ant zidinio krauti) stilingu daigciuku. (as ne kaljana turiu minty

Toki sandeliuke nebent laikyciau) ir t.t..
Norite zidini nudazyti sienos spalva? O pagalvojate koks interjeras turetu buti tada name? Betkokio nepritaikysi. O anas zidinukas kaiptik universalesnis jis pakes ir ivairiapusiskesnius baldus. Jusu pateikti zidinukai minimalistiniai. Nepamirskite kad minimalizmas kainuoja.. (Nors kitiem atrodo atvirksciai)