Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

QUOTE(Lemyna @ 2010 07 27, 16:21)
man tai negražu tokios  blush2.gif  na aišku geriau, nei nieko, bet savo svetainėj nenorėčiau  ax.gif

man irgi nea, nebent silumos truksta tai tokia statyciau arba neimanoma zidinio pastatyti aplamai patalpoje.
Atsakyti
Mazoje patalpoje nelabai isivaizduoju zidinio. Zinoma ji "igrusti" galima bet kur is principo ir techniskai. Bet tam kad jis vaizda turetu jam reiktu erdves.

kas be ko, kiekvienam pagal poreiki ir galimybes...

Imeciau ne konkretu pavyzdi, o minti, kad be zidinio dar yra ir toks daiktas kaip krosneles. O jau modeliukas ar vienoks ar anoks kiekvienam pagal jo skoni. Ju yra ir modernaus, ir klasikinio, ir pakabinami, ir dar bala zino kokie....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 27 liepos 2010 - 14:44
QUOTE(heracija @ 2010 07 27, 15:33)
man irgi nea, nebent silumos truksta tai tokia statyciau arba neimanoma zidinio pastatyti aplamai patalpoje.

taip, kokioj labai mažoj patalpoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(heracija @ 2010 07 27, 13:56)
Minimalizmas niekada neiseis is mados,o be to ji bet kada gali pripildyti visokiom detalem,ir daug lengviau jame  ka nors keisti nei ta  Jusu vadinama universlą. Aisku cia nuomones ir skonio reikalas. Kas del kainos tai nesutinku.galima deti visai ne brangu akmenį o paprasciausias akmens mases plyteles , o tie standartiniai zidinukai su pasenusia apdaila ir ivairiais islenkimais ir lentynelem tai tikrai ne maziau kainuoja.

Is mados neiseina tik KLASIKA. mirksiukas.gif O minimalizmas tai tik mados sauksmas. O kai sneku apie minimalizma sneku bendrai apie viska,netik zidini o ir baldai prie jo ir t.t..

Plytelemis apklijuotas zidinys? Tai dar prasciau negu jusu iskritikuotas zidinys. cool.gif va toks zidinys tikrai butu prasciokiskas blush2.gif

P.S. Skonis draugu neturi,kiekvienas renkasi tai kas jam arciau prie sirdies.

Atsakyti

Minimalizmas tai tvarka ir sterilumas - kas tik amerikoje nemadinga 4u.gif

"Plytelemis apklijuotas zidinys? Tai dar prasciau negu jusu iskritikuotas zidinys. "

Turbut tamsta neperki jokiu naujesniu žurnalu, kad taip teigi.Pavartyk paskutinius numerius "musu namai"ir tada kalbekim apie prastuma.Ir sakau kad atstumas tarp paprastumo ir prastumo ir kiekvieno suderinimo yra labai mažas

[/quote]
o čia tai tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heracija: 27 liepos 2010 - 14:56
[quote=heracija,2010 07 27, 15:55]
Minimalizmas tai tvarka ir sterilumas - kas tik amerikoje nemadinga 4u.gif

"Plytelemis apklijuotas zidinys? Tai dar prasciau negu jusu iskritikuotas zidinys. "

Turbut tamsta neperki jokiu naujesniu žurnalu, kad taip teigi.Pavartyk paskutinius numerius "musu namai"ir tada kalbekim apie prastuma.Ir sakau kad atstumas tarp paprastumo ir prastumo ir kiekvieno suderinimo yra labai mažas

[/quote]
[/quote]

Apsviesk mane tamsuoli,imesk bent pora pavyzduku zidiniu kurie apklijuoti plytelem. daryk ka nori vistiek matysis kad plytelem apklijuotas. Plytelem klijuociau tik is bedos lotuliukas.gif Kad kazkokiame zurnale matete taip apklijuota,tai dar nera etalonas . Cia taspats kas lyginti parketa su laminatu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 27, 17:11)
Apsviesk mane tamsuoli,imesk bent pora pavyzduku  zidiniu kurie apklijuoti plytelem.   daryk ka nori vistiek matysis kad plytelem apklijuotas.  Plytelem klijuociau tik is bedos  lotuliukas.gif  Kad kazkokiame zurnale matete taip apklijuota,tai dar nera etalonas .    Cia taspats kas lyginti parketa su laminatu.. rolleyes.gif

Nu mat tave biesas, a baigsi savo nuomone kist tongue.gif Nepatiko jai tas zidinys ir psio biggrin.gif

O man nei tas nei tie minimalistiniai nepatinka tongue.gif ,

mane tokie veza biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 27 liepos 2010 - 19:16
Neblogas interjero fragmentas, židinio zona. wink.gif Šviesus, lengvas ir romantiškas, intelektualus. Toks interjeras tiktu žmonėms, kurie turi įtemptas darbo dienas ir yra romantikai, bei švelnaus būdo, bet turintys savo nuomonę bei charakteri. Pats tas manau tokiame interjere relaksuotis po darbo dienos wink.gif Tokius interjerus renkasi, "klasikos mėgėjai", dažniau moterys nei vyrai. ax.gif Jei vyras pageidauja tokio tipo interjero, dažniausiai užsiima menine veikla, susijusi su dizainu, intelektuale veikla ar panašiai. smile.gif
Žinoma nevisiems tokie patinka, juk ir gyvenimo būdas ir pačio žmogaus charakteris bei veikla gyvenime, įtakoja jo interjerą. Kas vienam gražu kitam gali būti visiškai nepriimtina, tas labai natūralu. smile.gif
Kaip studijuojanti dizainą, visiškai suprantu kitų išsakytą nuomonę šiame forume. smile.gif ... bet čia tik mano nuomonė, žinoma galite ir su manimi nesutikti.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 27, 15:37)
Mazoje patalpoje nelabai isivaizduoju zidinio. Zinoma ji "igrusti" galima bet kur is principo ir techniskai. Bet tam kad jis vaizda turetu jam reiktu erdves.

kas be ko, kiekvienam pagal poreiki ir galimybes...

Imeciau ne konkretu pavyzdi, o minti, kad be zidinio dar yra ir toks daiktas kaip krosneles. O jau modeliukas ar vienoks ar anoks kiekvienam pagal jo skoni. Ju yra ir modernaus, ir klasikinio, ir pakabinami, ir dar bala zino kokie....

user posted image

Šis židinys yra realiai nedidelis, lyginat su panašaus tipo židiniais, labiausiai tinka poilsio zonoje kuri yra pailga, kaip sakoma ilgesnė trečdaliu į plotį ar ilgį. Tada interjerui duoda papildomos erdvės ir nebūna patalpa tokia statiška. smile.gif O pakabinamus židinukus rekomenduočiau tik tiems kieno lūbos yra aukštos ir erdvė didelė, pliusas būtų erdvūs langai. smile.gif, tada natūrali šviesa ir židinio, jungtųsi tarpusavyje ir sukurtu jaukę atmosferą. Dieną žinoma to per daug nesimatytų bet vakare tai super. ax.gif Kiek židinių, tiek interjero sprendimų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 07 27, 20:16)
Nu mat tave biesas, a baigsi savo nuomone kist  tongue.gif  Nepatiko jai tas zidinys ir psio  biggrin.gif

O man nei tas nei tie minimalistiniai nepatinka  tongue.gif  ,

mane tokie veza  biggrin.gif user posted image

Niekas nieko nepersa,juk aiskiai pasakiau- skonis draugu neturi. rolleyes.gif Tiesiog perilgai uzsitese diskusija.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 27 liepos 2010 - 20:48
Aš rinksiuosi svetainės zonoje krosnelę. Kažkada masčiau apie židinį, bet supratau, kad noriu paprastumo, ugnies vaizdo ir ne gipso kartono apsiuvimo, kuris užima daug vietos, kad ir koks minimalistinis bebūtų. O krosnelė, tai tiesiog ugnies grožis-šiluma-jaukumas. Vietos užima tiek, kiek jos reikia minėtoms funkcijoms atlikti. Dabar kaip tik ieškom kokio įdomaus varianto, be jokių papildomų detalių ar privinguriuotų "pagražinimų". smile.gif
Atsakyti
[quote=biesas66,2010 07 27, 18:11]
[/quote]
Apsviesk mane tamsuoli,imesk bent pora pavyzduku zidiniu kurie apklijuoti plytelem. daryk ka nori vistiek matysis kad plytelem apklijuotas. Plytelem klijuociau tik is bedos lotuliukas.gif Kad kazkokiame zurnale matete taip apklijuota,tai dar nera etalonas . Cia taspats kas lyginti parketa su laminatu.. rolleyes.gif
[/quote]
Deja internete neturiu , o is zurnalu skanuoti ,kad toliau gincytis su tamsta, tikrai nebegsiu.as kalbu apie dideles akmens mases pvz 1 m.x0,40 m ar panasaus dydzio plyteles ir tik tuo atveju jei akmuo yra per brangu,aisku jei suklijuosi su 3 mm tarpais tai taip -negrazu, arba plytelem kad ir 40x40 irgi nea. taigi ijunk daugiau fantazijos, o tai atrodo jog plyteliu parduotuveje seniai esat buves.
Bet, aciu uz nuomonę
Atsakyti