O dėl vyšnaičių.. kaip čia paaiškinus.. Tiesiog vyšnios yra moteriškumo ir žavumo simbolis, atitinkamai, jos didelė tatuiruočių kultūros dalis, kuri atėjo kartu su Sailor Jerry laikmečiu, tuo pačiu metu klestėjo rockabilly muzikos stilius. Sunku trumpai nupasakoti, viskas susideda į vieną
Senas temas ištrina moderatorės, nieko nepadarysi.. 
O dėl vyšnaičių.. kaip čia paaiškinus.. Tiesiog vyšnios yra moteriškumo ir žavumo simbolis, atitinkamai, jos didelė tatuiruočių kultūros dalis, kuri atėjo kartu su Sailor Jerry laikmečiu, tuo pačiu metu klestėjo rockabilly muzikos stilius. Sunku trumpai nupasakoti, viskas susideda į vieną
Labai ačiū, Cherry_cherie, už tokį greitą atsakymą
Susidomėjau tom vyšnaitėm, nes pati tokią tattoo noriu darytis
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 12 30, 20:05)
tai jau ieškojau, bet tu man aiškiau parašei
o Sailor Jerry man irgi atradimas
kokios gražutės juodos

Papildyta:
Sveikos, merginos
Man labai gražu pin-up stilius, ypač švelnesni variantai, be tatuiruočių
Bet gyvai iš tikrųjų nesu mačiusi, kad kas rengtųsi tokiu stiliumi, gal tai tik nuotraukose gerai atrodo? Ar bandote taip rengtis į lauką, ar nors į klubą?
Oj kokiu dailiu suknuciu yra
O as pasigirsiu - radau vakar rubukuose leopardine suknute

Ant suknutes jokiu etikeciu nera, todel bandziau ieskoti kieno gamybos gali but, bet neradau
Dabar aisku mintys sukas, kad galbut kadanors dar kokia nors pin up suknia rasiu
uu kaip man gražuuuuu
negaliu atplėįt akių..
gal žinot kur galima bent ką nors panašaus nusipirkti? bandžiau kažkada ieškoti, bet nelabai sėkmingai
negaliu atplėįt akių..
gal žinot kur galima bent ką nors panašaus nusipirkti? bandžiau kažkada ieškoti, bet nelabai sėkmingai
oo geras pirkinys,turėtų labai dailiai ant tavęs atrodyti
Ramzyte, aciu
Ypač, yra internete, bet brangios jos
http://www.pinupgirlclothing.com/
http://www.bettiepageclothing.com/ Ir t.t.