Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

Senas temas ištrina moderatorės, nieko nepadarysi.. smile.gif

O dėl vyšnaičių.. kaip čia paaiškinus.. Tiesiog vyšnios yra moteriškumo ir žavumo simbolis, atitinkamai, jos didelė tatuiruočių kultūros dalis, kuri atėjo kartu su Sailor Jerry laikmečiu, tuo pačiu metu klestėjo rockabilly muzikos stilius. Sunku trumpai nupasakoti, viskas susideda į vieną smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū, Cherry_cherie, už tokį greitą atsakymą aciuks.gif Susidomėjau tom vyšnaitėm, nes pati tokią tattoo noriu darytis rolleyes.gif
Atsakyti
Na tai tada gali pagooglint cherry tattoo meaning, manau rasi daugiau atsakymų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 12 30, 20:05)
Na tai tada gali pagooglint cherry tattoo meaning, manau rasi daugiau atsakymų mirksiukas.gif

tai jau ieškojau, bet tu man aiškiau parašei wink.gif internete nieko konkretaus neradau, daugiau rašo apie tuos vyšnių medžius ir žiedus rytietiškose tattoo schmoll.gif
o Sailor Jerry man irgi atradimas bigsmile.gif gerų čia dalykų pas jumi galima sužinoti 4u.gif
Atsakyti
steadyclothing.com by Bernie smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
kokios gražutės juodos wub.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Man labai gražu pin-up stilius, ypač švelnesni variantai, be tatuiruočių smile.gif Bet gyvai iš tikrųjų nesu mačiusi, kad kas rengtųsi tokiu stiliumi, gal tai tik nuotraukose gerai atrodo? Ar bandote taip rengtis į lauką, ar nors į klubą? rolleyes.gif
Atsakyti

Oj kokiu dailiu suknuciu yra wub.gif

O as pasigirsiu - radau vakar rubukuose leopardine suknute smile.gif Panasus/matytas internete modelis, tai paieskojus google radau tokia pat:

user posted image
user posted image

Ant suknutes jokiu etikeciu nera, todel bandziau ieskoti kieno gamybos gali but, bet neradau smile.gif

Dabar aisku mintys sukas, kad galbut kadanors dar kokia nors pin up suknia rasiu biggrin.gif
Atsakyti
uu kaip man gražuuuuu 4u.gif
negaliu atplėįt akių..
gal žinot kur galima bent ką nors panašaus nusipirkti? bandžiau kažkada ieškoti, bet nelabai sėkmingai doh.gif
Atsakyti
oo geras pirkinys,turėtų labai dailiai ant tavęs atrodyti thumbup.gif
Atsakyti

Ramzyte, aciu 4u.gif

Ypač, yra internete, bet brangios jos smile.gif

http://www.pinupgirlclothing.com/
http://www.bettiepageclothing.com/ Ir t.t.
Atsakyti