Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

toliau dalinames savo dziaugsmais ir pirmaisiais nestumo pozymiais smile.gif

SENA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 16 liepos 2010 - 16:09
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 16, 07:49)
na ka, merginos, prisiduodu ir as ax.gif
pas gydytoja ir rankos ir kojos drebejo.. doh.gif
pagal paskutines mmm, turetu buti 5 sav, bet kadangi ciklas nereguliarus ir ilgas, tai pastojimas gali buti ir velesnis. gimda, gleivine, visi pozymiai nestumo, paziurejo echo ir rado tokia maza maza kruopelyte 3mm, tai atitiktu mazdaug 3-4 sav. tai iskart lekiau darytis hcg, po val turejau atsakyma 435, kas irgi butu apie 4 sav.. mirksiukas.gif  tai dabar laukiam pirmadienio ir vel kartosim hcg ax.gif
aisku, kruopelyte dar visai maza, bet gyd sako gerai, kad atejot, bent isitikinti ar viskas vietoj ir ar negresia persileidimas.. bet kol kas viskas super, stebesim hcg thumbup.gif  o jau kaip drebejau hcg atsakymo belaukdama doh.gif

pirmiausiai tai sveikinu thumbup.gif 4u.gif

O kam jus darotes tuos hcg g.gif ,man gydytoj apie juos net neminejo schmoll.gif o ir as pati net nesidomiu jais g.gif su pirmu nestumu irgi nesidomejau,net nezinojau kas tai g.gif man uztenka zinoti kad laukiuosi ir viskas rolleyes.gif
Keista,pas mane kruopelyte 2,5 mm buvo,bet man atitinka 5,5 savaites sake g.gif nes pagal menesines taip pat negalejo spresti,nes jos labai retos rolleyes.gif ir butu jau 9 savaites biggrin.gif
Papildyta:
o siaip tai tiksliai zinau kiek mano nestumui laiko,nes nesisaugojom viena vienintele diena blush2.gif tai birzelio 16 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filomena|: 16 liepos 2010 - 11:13
QUOTE(filomena| @ 2010 07 16, 12:16)
pirmiausiai tai sveikinu thumbup.gif  4u.gif

O kam jus darotes tuos hcg g.gif ,man gydytoj apie juos net neminejo schmoll.gif o ir as pati net nesidomiu jais g.gif su pirmu nestumu  irgi nesidomejau,net nezinojau kas tai g.gif man uztenka zinoti kad laukiuosi ir viskas rolleyes.gif
Keista,pas mane kruopelyte 2,5 mm buvo,bet man atitinka 5,5 savaites sake g.gif nes pagal menesines taip pat negalejo spresti,nes jos labai retos rolleyes.gif ir butu jau 9 savaites biggrin.gif
Papildyta:
o siaip tai tiksliai zinau kiek mano nestumui laiko,nes nesisaugojom viena vienintele diena blush2.gif tai birzelio 16 d.

sveikute ax.gif dekui dekui ax.gif
na hcg reikia pakartoti, kad matytu, ar jis dvigubeja..tada reiskia viskas oki rolleyes.gif man taip paaiskino... jei hcg bus didesnis, tada kita sav dar vienas echo patvirtinimui, kad ta kruopelyte tikrai yra zirniukas.. wub.gif o del tu savaiciu tai mistika..as galvoju, kad gydytoja man pasake tas savaites nuo tada, kai jau apsivaisino, o ne nuo mmm(tos akuserines savaites),o laboratorijoje pasake, kad 4sav, link 5os, bet cia tos akuserines, tai kai papasakojau, kad mato 3mm kruopelyte, sako tikrai gali buti. tai gal ir iseina, kad tos akuserines tarp 4 ir 5 sav, o tos nuo pastojimo tarp 3ir 4? ne, nu man mistika, nors uzmusk doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 16, 12:24)
sveikute ax.gif  dekui dekui ax.gif
na hcg reikia pakartoti, kad matytu, ar jis dvigubeja..tada reiskia viskas oki rolleyes.gif man taip paaiskino... jei hcg bus didesnis, tada kita sav dar vienas echo patvirtinimui, kad ta kruopelyte tikrai yra zirniukas..  wub.gif  o del tu savaiciu tai mistika..as galvoju, kad gydytoja man pasake tas savaites nuo tada, kai jau apsivaisino, o ne nuo mmm(tos akuserines savaites),o laboratorijoje pasake, kad 4sav, link 5os, bet cia tos akuserines, tai kai papasakojau, kad mato 3mm kruopelyte, sako tikrai gali buti. tai gal ir iseina, kad tos akuserines tarp 4 ir 5 sav, o tos nuo pastojimo tarp 3ir 4? ne, nu man mistika, nors uzmusk doh.gif  blink.gif

o kodel man tada niekad nesako hcg pasidaryti g.gif Su pirmu nestumu tai echoskopa dare,o po savaites kartojo ji,kad isitikinti kad viskas oki,bet apie si tyrima-nieko schmoll.gif ir dabar nieko...tik sake kad dabar echoskopa ziures mazdaug po 1,5 menesio g.gif O su pirmu nestumu ziurejo tankiau...bet va,sita gydytoja man nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 16, 12:28)
o kodel man tada niekad nesako hcg pasidaryti g.gif Su pirmu nestumu tai echoskopa dare,o po savaites kartojo ji,kad isitikinti kad viskas oki,bet apie si tyrima-nieko schmoll.gif ir dabar nieko...tik sake kad dabar echoskopa ziures mazdaug po 1,5 menesio g.gif O su pirmu nestumu ziurejo tankiau...bet va,sita gydytoja man nauja g.gif

na va...kiek gydytoju, tiek nuomoniu.. na man gal pasake darytis dar karta hcg, kad tikrai 100% isitikintu, kad kruopelye tikrai ir yra ta kruopelyte, plius echo.. po to, tikiuosi, nereikes taip daznai krauja nuleidineti ir echo darytis blush2.gif
o tu privaciai eini? o kokiam mieste, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti

as hcg dariau 2 kartus: 10 DPO buvo 259, o po savaites 4335 smile.gif kadangi dar anksti buvo eiti pas gine, tai hcg tyrimas patvirtino, kad zirniukas auga. tai pasidare ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 16, 12:40)
aaa, o as vln, privaciai mirksiukas.gif
Papildyta:
oo, tai kaip isivaizduoju, mano hcg tures buti zenkliai didesnis pirmadieni nei vakar.. g.gif

skaiciau, kad hcg dvigubeja kas 2-3 dienas smile.gif manau, kad bus gerokai didesnis
Atsakyti
mano situacija tai siek tiek atvirkstine. as visada jauciu pms - jautri krutine, maudzia pilva. dabar pagal mano cikla liko tik kokios 5 dienos iki menesiniu, bet nieko nejauciu. tik galva svaigsta, bet cia gali buti del karscio neimanomo... doh.gif

dar norejau pasiteirauti del gleiviu, kaip pirmojo pozymio? ar jos ka nors reiksia? pas mane lyg ir daugiau, nei turetu buti pries menesines..
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 07 16, 14:33)
mano situacija tai siek tiek atvirkstine. as visada jauciu pms - jautri krutine, maudzia pilva. dabar pagal mano cikla liko tik kokios 5 dienos iki menesiniu, bet nieko nejauciu. tik galva svaigsta, bet cia gali buti del karscio neimanomo...  doh.gif

dar norejau pasiteirauti del gleiviu, kaip pirmojo pozymio? ar jos ka nors reiksia? pas mane lyg ir daugiau, nei turetu buti pries menesines..

sveika mirksiukas.gif

na del gleiviu negaliu pasakyti, kad ju padaugejo.. kazkiek yra kaip pries vaisingas dienas mazdaug, bet tikrai nera daug..nors kai kuriom, girdejau, kad atsiranda pagausejusios tokios.. g.gif
Atsakyti
Merginos, sekantį sykį temą ištrinsiu, jei nesilaikysit taisyklių - pavadinimus rašykit lietuviškomis raidėmis.
Atsakyti

Tai ko gero daraisi, jei pats nori nusiramint ir pasitvirtint, kol dar labai mažas nėštumas g.gif . Aš irgi tik forume apie šį tyrimą išgirdau.
O del to nėštumo skaičiavimo pagal mm, tai kažkaip labai jau įdomiai... Kai pasakė, kad turetų būt jau 11 savaičių, tai primečiau kad gautųsi taip, kad turejau pastot, paskui but normalios mmm, o po 1,5 mėn. jau nebesulaukt mmm - kažkokia nesąmonė. O echoskopu patvirtino 9 savaites vakar - va čia tai jau normaliau smile.gif .
Bet kaip gydytoja nieko nemate ir nejaute, kai ejau prieš 2 savaites, tai irgi nieko nesuprantu g.gif .
Dar pasiemiau lankstinuka apie PRISCA tyrima - kraujo tyr., kurio metu įvertinama apsigimimų tikimybė. Jei gerai supratau, tai apie 120 kainuoja - daromas 2 kartus per nėštuma. Ar niekas kokių atsiliepimų apie jį negirdėjot iš jau dariusių?
Atsakyti
QUOTE(krriste @ 2010 07 17, 18:17)
Sveiki, sveikinimai didziausi. As ir tik kelios dienos kaip suzinojau jog laukiuosi, bet man sake kad dar tik keturios savaites, nors kruopelyte 6 mm. Tai dabar jau nieko nebesuprantu, nes pas tave 2.5 mm ir 5.5 savaites.. Gal kas zino kaip dar galima laika nustatyti?
Aciu:))

man ir cia klausimas del tu matavimu iskiles.. as kai buvau, tai man sake, kad 4 savaites ir kruopelyte 7mm.. kazkur buvau radus, kad 7 mm jau yra 5 savaites doh.gif
dar man pasake,kad dabar kas diena ji uzaugs po 1 mm... tai tikrai keista, kai 2.5 jau sako, kad 5.5 savaites g.gif ... galvoju gal kazkaip kitaip matuoja...

beje, kazkas klause del gleiviu, tai pas mane ju ikrai pagause.. klausiau gines ar cia viskas gerai tai kol jos netampa tamsios, tai sake nera ko nerimauti, viskas gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Puika*: 17 liepos 2010 - 19:02