Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

esu anglijoje del to tokios eiles,o apie tuos HCg testus net nenumanau ar cia jie taip vadinasi blush2.gif aisku noreciau kuo greiciau suzinoti,kaip ir kas ten yra,gal ir ne niestumas,tai bent ta kas yra...siandien ir vel ryte sulaukiau siektiek stipresnio pykinimo,net pusryciu nesugebejau suvalgyti,galva pirma kart kelis kart apsvaigo...nebezinau ka net ir galvot,bijau galvoti kad laukiuos,nes nusivilt reiks,jei ne sad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonfire @ 2010 07 21, 14:02)
esu anglijoje del to tokios eiles,o apie tuos HCg testus net nenumanau ar cia jie taip vadinasi  blush2.gif  aisku noreciau kuo greiciau suzinoti,kaip ir kas ten yra,gal ir ne niestumas,tai bent ta kas yra...siandien ir vel ryte sulaukiau siektiek stipresnio pykinimo,net pusryciu nesugebejau suvalgyti,galva pirma kart kelis kart apsvaigo...nebezinau ka net ir galvot,bijau galvoti kad laukiuos,nes nusivilt reiks,jei ne sad.gif verysad.gif

o pala, nestumo testo dar nesidarei?
Atsakyti
Jokių požymių iš viso nejaučiau. Tik po mmm dienos praėjus truputį daugiau nei savaitei pradėjo labai pykint, tai tęsiasi iki šiol doh.gif Dar jautroka krūtinė, bet tikrai nieko labai ypatingo..
Atsakyti
dariausi du testus kai velavo mmm ir pries savaite gal,tai dar nerode nieko. rytoi ryte pasidarysiu dar viena
Atsakyti
QUOTE(bonfire @ 2010 07 21, 14:27)
dariausi du testus kai velavo mmm ir pries savaite gal,tai dar nerode nieko. rytoi ryte pasidarysiu dar viena

Ar cia mes abi prisigalvojam jau ir todel tie pozymiai yra,ar cia kazkas rimciau,nes situacija panasi g.gif darausi testus ir nieko nerodo jie man,nei su vienu vaiku sitaip nebuvo schmoll.gif patys pigiausi testai jau vaiduokliaudavo g.gif
Atsakyti
As irgi nebesuprantu,ko nepaklausi,kas vaikus ir neperseniausiai pasigimde ir jau senokai turi,sako nu lyg ir visi niestumo pozymiai,ir sako kad man kaip ir ankstokai darytis testus,nes tik 4 sav praejo,bet pozymiai pasirode jau pries savaite gera(krutines padidejimas ir skausmas tiek krutu,tiek pillvuko apacios).. nebesuprantu ir as..
Atsakyti
QUOTE(bonfire @ 2010 07 20, 23:13)
sveikutes  smile.gif  norejau uzduoti gal siektiek kvailai skambanti klausimeli,ar gali buti taip jog galejau pastoti likus iki reguliariu menesiniu 3 dienoms,

likus iki mmmmm 3 d. galima pastoti,as pastojau likus dviems dienoms iki mmm.Pirmiausiai tada pradejau justi nestumo pozymius,pirmiausias tai buvo,kad nakti laaabai tankiai begau i tualeta.Paskui krutine jautri eme darytis,paskui pilvo apacia mausti po truputi kaip pries mmmm,o tik paskiausiai pradejo testai vaiduokliuoti doh.gif O jie pradejo man vaiduokliuoti tik po dvieju savaiciu neprasidejus mmmmm.Va taip.Labai keistai,bet todel,kad pastojimas buvo laaabai velus,pries pat mmmm.Pradzioje tikrai buvau pasimetusi,nes mmmmm nera,gine echo nieko nemate...testai neigiami ir t.t.Visko siame pasaulyje nutinka mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, braunuosi pas jus nes nezinau kur daugiau blush2.gif dvi saivaites maudzia krutis, o siandien ryte kazkaip netiketai pasiziurejau kad jau 39 ciklo diena, man sokas, du testai parode teigiama, buvau pas ginekologe pirmadieni tyrimai, antradieni atsakymas, nezinau ka griebtis kur ko ieskoti, kuom dometis, viskas domina nieko nezinau, kadangi dar tik siandien tokia pribloskiancia naujiena suzinojau, niekam per daug nenoriu girtis, nes zinau kad iki kazkurios savaites nestumas gali neissilaikyti? nezinau ka valgyti ka gerti, kazkaip siandien pakieteja viduriai, daktare sake prisiziureti kad butu lengvesni ir kazkokios truputeli teplios isskyros lyg yra....gal padesit patarsit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ign@siux: 22 liepos 2010 - 19:15
labukas,

gerk folio rugsti BUTINAI iki 12 sav. toliau jau nebereikia,sintetiniu vit. gerk nebent jai daktare pasakys,kad reikia kitaip dazniausiai issaukia alergijas,o seip gyvenk kaip gyvenus (tik aisku be alkoholio,rukalu) prisimink ,kad esi jau neviena ir pasistenk daugiau iisetis ir lepint save (kiek imanoma) nes poto lelius atims laaaabai daug laiko mirksiukas.gif

sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

i 
Merginos, prašau nepaversti šios temos plepalų tema. Šitame skyrelyje visos žinutės turi išliekamąją vertę, t.y. jas skaitys dar daug narių, todėl neapkraukite temos tokiomis žinutėmis, kuriose linkite kantrybės, atsakote vien šypsenėlėmis, guodžiatės dėl atėjusių mmm ir pan. Narėms, ieškančioms informacijos dėl pirmųjų požymių pastojus, tokios jūsų žinutės yra absoliučiai bevertės.

Ačiū.

Moderatorė HappyAngel
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2010 07 22, 20:15)
sveikos merginos, braunuosi pas jus nes nezinau kur daugiau blush2.gif dvi saivaites maudzia krutis, o siandien ryte kazkaip netiketai pasiziurejau kad jau 39 ciklo diena, man sokas, du testai parode teigiama, buvau pas ginekologe pirmadieni tyrimai, antradieni atsakymas, nezinau ka griebtis kur ko ieskoti, kuom dometis, viskas domina nieko nezinau, kadangi dar tik siandien tokia pribloskiancia naujiena suzinojau, niekam per daug nenoriu girtis, nes zinau kad iki kazkurios savaites nestumas gali neissilaikyti? nezinau ka valgyti ka gerti, kazkaip siandien pakieteja viduriai, daktare sake prisiziureti kad butu lengvesni ir kazkokios truputeli teplios isskyros lyg yra....gal padesit patarsit?  4u.gif

ignasiukas! thumbup.gif ne, nu klausyk, ir vestuves ta pacia diena..o cia dar ir pagausejimas panasiu laiku gal bus? biggrin.gif

manau, jei jau testas rodo teigiama, tai ryskiai kazkas bus.. ax.gif siaip sau nebuna mirksiukas.gif bet kraujo tyrimas viska pasakys mirksiukas.gif

mes vakar buvom pas gydytoja ir galutinai pasitvirtino musu nestuke.gif kol kas labai mazas kazkur 4sav ir 5 dienos, burbuliukas matosi toks wub.gif praeita sav tik taskeliukas buvo..
o siaip is visu pozymiu, tai krutine didele ir jautri, ir pilva maudzia kartas nuo karto.. daugiau kol kas nieko.. kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xaxatulka: 23 liepos 2010 - 10:06
Gal galite padeti, pasidariau nėštumo testą jis gal teigiamas labai neryski antra juostele. Noriu nueiti pas gydytoja, pasiskambinau i poliklina tai vien pas seimos daktara reikia laukti savaite kad israsytu siuntima g.gif tik poto pas ginekologa. Gal zinote kur greiciau galeciau pasitikrinti ar viskas taip kaip turi buti.
Papildyta:
Cia Kaune
Atsakyti