QUOTE(filomena| @ 2010 07 18, 23:23)
na man tai viskas net labai aisku su skaiciavimais pagal mmmm,nes ipratau nuo pirmo karto.O jei neatitinka pagal mmm,tuomet jau pasitiki ultragarsu.Nes skaiciavimas pagal mmm ir yra apytikslis,kurio pirma savaite ir prasideda nuo pirmos ciklo dienos,todel mes nescios bunam ne 9 menesius,bet 40-42 savaites

netgi

Dabar mano tikslus pastojimas menesis ir 2 dienos,nes zinau kada nesisaugojom,o pagal ultragarsa jau 6 savaites suejo

Ultragarsas ir tas uzdeda dienu ciklui...nes mmmm mano nelabai regulerios ar kas 35 d.,tai jau pagal jas butu 9 savaites
O del matymo,tai as taippogi ejau pas gydytoja jau pastojusi,bet nieko nemate isskyrus kad gimdos ar kieno ten

siena sustambejusi kaip pries

arba mmmm.
Papildyta:
o del tu dydziu embriono,tai raso ,kad 7 sav. jis jau 5-13 milimetru

Cia skaiciuojant savaites pagal mmmm ciklo pirmaja diena .Todel norma kad pas mane buvo tik 2,5 mm 5 savaiciu ...O jei kieno 7 mm,vadinasi ir yra apytiksliai jau 7 savaites pagal ciklo pirmaja diena

O toliau,juk mazyliai neauga visu tip top vienodai
na, manau, kuo toliau, tuo labiau bus aisku, kas cia ir kaip matuojama
na kaip, merginos, ar turite nauju pozymiu?

as tik pradejau jausti daznai nuovargi, devinta vakaro jau i lovyte traukia, nors tu ka, net MB stebisi, nes tokia siaip peleda esu

cigaretes dumai pradejo smirdeti (buvom savaitgali susitike su draugais, tai vos istveriau, kai pradejo salia rukyt..bbbrrr

), ir siaip kai kurie kvapai tokie astresni pasidare..

o jau nervu jautrumas!

duok dieve MB kantrybes
o siandien dar pasidarau hcg ir tada tariames su gyd del antro vizito, tad laikau kumscius