Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

Sveikutės 4u.gif
Jau apie savaitę jaučiuosi keistai, pykinimas, silpnumas, mmm jau turėjo būt, bet nėra... Na o prieš be rods 2 sav buvo wub.gif wub.gif wub.gif blush2.gif vaikelio neplanavom, o ir NT dar nedariau unsure.gif Kaip manot darytis? Bijau geros naujienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 17, 19:01)
man ir cia klausimas del tu matavimu iskiles.. as kai buvau, tai man sake, kad 4 savaites ir kruopelyte 7mm..  kazkur buvau radus, kad 7 mm jau yra 5 savaites  doh.gif
dar man pasake,kad dabar kas diena ji uzaugs po 1 mm... tai tikrai keista, kai 2.5 jau sako, kad 5.5 savaites  g.gif ... galvoju gal kazkaip kitaip matuoja...

cia yra puslytes dydis ,o ne embriono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 07 17, 08:55)

O del to nėštumo skaičiavimo pagal mm, tai kažkaip labai jau įdomiai... Kai pasakė, kad turetų būt jau 11 savaičių, tai primečiau kad gautųsi taip, kad turejau pastot, paskui but normalios mmm, o po 1,5 mėn. jau nebesulaukt mmm - kažkokia nesąmonė. O echoskopu patvirtino 9 savaites vakar - va čia tai jau normaliau  smile.gif .
Bet kaip gydytoja nieko nemate ir nejaute, kai ejau prieš 2 savaites, tai irgi nieko nesuprantu  g.gif .

na man tai viskas net labai aisku su skaiciavimais pagal mmmm,nes ipratau nuo pirmo karto.O jei neatitinka pagal mmm,tuomet jau pasitiki ultragarsu.Nes skaiciavimas pagal mmm ir yra apytikslis,kurio pirma savaite ir prasideda nuo pirmos ciklo dienos,todel mes nescios bunam ne 9 menesius,bet 40-42 savaites 4u.gif netgi 4u.gif Dabar mano tikslus pastojimas menesis ir 2 dienos,nes zinau kada nesisaugojom,o pagal ultragarsa jau 6 savaites suejo 4u.gif Ultragarsas ir tas uzdeda dienu ciklui...nes mmmm mano nelabai regulerios ar kas 35 d.,tai jau pagal jas butu 9 savaites biggrin.gif
O del matymo,tai as taippogi ejau pas gydytoja jau pastojusi,bet nieko nemate isskyrus kad gimdos ar kieno ten blush2.gif siena sustambejusi kaip pries nestuke.gif arba mmmm.
Papildyta:
o del tu dydziu embriono,tai raso ,kad 7 sav. jis jau 5-13 milimetru 4u.gif Cia skaiciuojant savaites pagal mmmm ciklo pirmaja diena .Todel norma kad pas mane buvo tik 2,5 mm 5 savaiciu ...O jei kieno 7 mm,vadinasi ir yra apytiksliai jau 7 savaites pagal ciklo pirmaja diena 4u.gif O toliau,juk mazyliai neauga visu tip top vienodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 18, 23:23)
na man tai viskas net labai aisku su skaiciavimais pagal mmmm,nes ipratau nuo pirmo karto.O jei neatitinka pagal mmm,tuomet jau pasitiki ultragarsu.Nes skaiciavimas pagal mmm ir yra apytikslis,kurio pirma savaite ir prasideda nuo pirmos ciklo dienos,todel mes  nescios bunam ne 9 menesius,bet 40-42 savaites 4u.gif netgi 4u.gif Dabar mano tikslus pastojimas menesis ir 2 dienos,nes zinau kada nesisaugojom,o pagal ultragarsa jau 6 savaites suejo 4u.gif Ultragarsas ir tas uzdeda dienu ciklui...nes mmmm mano nelabai regulerios ar kas 35 d.,tai jau pagal jas butu 9 savaites biggrin.gif
O del matymo,tai as taippogi ejau pas gydytoja jau pastojusi,bet nieko nemate isskyrus kad gimdos ar kieno ten  blush2.gif  siena sustambejusi kaip pries nestuke.gif arba mmmm.
Papildyta:
o del tu dydziu  embriono,tai raso ,kad 7 sav. jis jau  5-13 milimetru 4u.gif Cia skaiciuojant savaites pagal mmmm ciklo pirmaja diena .Todel norma kad pas mane buvo tik 2,5 mm 5 savaiciu ...O jei kieno 7 mm,vadinasi ir yra apytiksliai jau 7 savaites pagal ciklo pirmaja diena 4u.gif O toliau,juk mazyliai neauga visu tip top vienodai  4u.gif

na, manau, kuo toliau, tuo labiau bus aisku, kas cia ir kaip matuojama ax.gif
na kaip, merginos, ar turite nauju pozymiu? bigsmile.gif as tik pradejau jausti daznai nuovargi, devinta vakaro jau i lovyte traukia, nors tu ka, net MB stebisi, nes tokia siaip peleda esu doh.gif cigaretes dumai pradejo smirdeti (buvom savaitgali susitike su draugais, tai vos istveriau, kai pradejo salia rukyt..bbbrrr doh.gif ), ir siaip kai kurie kvapai tokie astresni pasidare.. g.gif o jau nervu jautrumas! doh.gif duok dieve MB kantrybes biggrin.gif
o siandien dar pasidarau hcg ir tada tariames su gyd del antro vizito, tad laikau kumscius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 19, 09:00)
na, manau, kuo toliau, tuo labiau bus aisku, kas cia ir kaip matuojama ax.gif
na kaip, merginos, ar turite nauju pozymiu? bigsmile.gif  as tik pradejau jausti daznai nuovargi, devinta vakaro jau i lovyte traukia, nors tu ka, net MB stebisi, nes tokia siaip peleda esu doh.gif cigaretes dumai pradejo smirdeti (buvom savaitgali susitike su draugais, tai vos istveriau, kai pradejo salia rukyt..bbbrrr doh.gif ), ir siaip kai kurie kvapai tokie astresni pasidare.. g.gif o jau nervu jautrumas! doh.gif duok dieve MB kantrybes biggrin.gif
o siandien dar pasidarau hcg ir tada tariames su gyd del antro vizito, tad laikau kumscius thumbup.gif

mano siaip sveikata labai pablogejo,tai nzn kas cia,nestumo pozymiai ar mano liga...nutraukiau gerusi tuos vaistus ir prasidejo vel...butu gerai,kad nepabegtu mazylis kai man taip.
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2010 07 20, 10:08)
Sveikutes, na pas mane dar jokiu naujienu nera  doh.gif  ejau vakar prisiregistruot pas gyditoja, tai pasake kad tik rugpjucio 13  doh.gif  bet dabar galvoju jei as eiciau tiesei pas ja nesiregistravus, juk gal priimtu tokioje situacijoje  g.gif  nes dar beveik men laukt nezinomybeje  doh.gif  noris suzinot ar viskas gerai  cool.gif 
dabar jau apmazejo tie pilvuko skaudejimai, nebent ilgiau pastoviu tai tada viskas atrodo tuoj nukrisiu  doh.gif  ir karciu negaliu pakest  doh.gif  sestadieni vos neiskritau nuo karcio  doh.gif

oho, o ko cia taip ilgai dabar?? nu nieko sau...juk tikrai beveik visas menuo dar! doh.gif

man irgi siek tiek apmazejo pamaudenimai..kartais tik pamaudena, ir tai kai ilgiau sedziu vienoje vietoje mirksiukas.gif tai stengiuos kazkur prasieiti (nors darbas sedimas, nelabai kur ir dingsi.. blush2.gif ) rytais didesnis sleikstuliukas reiskiasi, bet vis dar nieko rimtesnio ax.gif ketvirtadieni eisiu pakartotinai echo, jau tikrai turetu matyti, ar ta kruopelyte, kuria mate praeita karta, ir buvo musu zirniukas wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif norejau uzduoti gal siektiek kvailai skambanti klausimeli,ar gali buti taip jog galejau pastoti likus iki reguliariu menesiniu 3 dienoms,bet taip ju ir nesulaukus ta lemtinga diena,bet jos pasirode velavusios 8 dienas? g.gif pirma mmm diena siektiek patepliojo antra diena sirdau lyg ir normaliai,sekancias dienas maziau. blink.gif po viso reikaliuko praejo 4 savaites,mazdaug savaitele jauciu pilvo apacioje maudima,o krutine nezmoniskai skauda ir ji yra padidejusi,beto siandien sulaukiau pirmo pykinimo ryte. NT rodo, jog nesilaukiu.. g.gif pas gine tik rugpjucio 2d schmoll.gif
Laukiu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonfire @ 2010 07 20, 23:13)
sveikutes  smile.gif  norejau uzduoti gal siektiek kvailai skambanti klausimeli,ar gali buti taip jog galejau pastoti likus iki reguliariu menesiniu 3 dienoms,bet taip ju ir nesulaukus ta lemtinga diena,bet jos pasirode velavusios 8 dienas? g.gif  pirma mmm diena siektiek patepliojo antra diena sirdau lyg ir normaliai,sekancias dienas maziau. blink.gif po viso reikaliuko praejo 4 savaites,mazdaug savaitele jauciu pilvo apacioje maudima,o krutine nezmoniskai skauda ir ji yra padidejusi,beto siandien sulaukiau pirmo pykinimo ryte. NT rodo, jog nesilaukiu.. g.gif  pas gine tik rugpjucio 2d  schmoll.gif
Laukiu pagalbos  4u.gif

Bet ir eiles pas jumis pas ginekologa blink.gif . As ta pacia diena nulekiau, kai testa pasidariau...
Pabandyk gal dar koki brangesni testuka pasidaryt. Skaiciau straipsni, teigiamas beveik niekada nemeluoja, o su neigiamais pasitaiko. Ryta dareisi, tik atsikelus (geriausia, kad ir nakti nebutum ejus i tualeta)? Pagal pozymius, tai galetu buti nestumas ir patepliojimu, ir kraujavimu gali buti. Bet gal tau dabar tiesiog kitos menesines arteja, jei maudzia ir krutine jauti? Jei dar vienas testukas neigiama rodytu, tai greiciausiai kitokia moteriska bedele (tektu vistiek pas ginekologa apsilankyt).
Atsakyti
sveikutes  smile.gif  norejau uzduoti gal siektiek kvailai skambanti klausimeli,ar gali buti taip jog galejau pastoti likus iki reguliariu menesiniu 3 dienoms,bet taip ju ir nesulaukus ta lemtinga diena,bet jos pasirode velavusios 8 dienas? g.gif  pirma mmm diena siektiek patepliojo antra diena sirdau lyg ir normaliai,sekancias dienas maziau. blink.gif po viso reikaliuko praejo 4 savaites,mazdaug savaitele jauciu pilvo apacioje maudima,o krutine nezmoniskai skauda ir ji yra padidejusi,beto siandien sulaukiau pirmo pykinimo ryte. NT rodo, jog nesilaukiu.. g.gif  pas gine tik rugpjucio 2d  schmoll.gif
Laukiu pagalbos  4u.gif

sutinku su merginomis, geriausia nueiti pas ginekologa pasitikrinti.. o pries tai dar keleta testuku pasibandyti.. nors pagal savaiciu skaiciu, jau butu parodes, man atrodo.. g.gif bet kas ten zino ax.gif gal stresu apturejai, uz tai ir sutriko ciklas?
Atsakyti
Laukiu pagalbos  4u.gif

pabandyk kraujo tyrima (apie 30 lt. tyrimu centriukuose) gausi 100 proc. tikslu atsakyma. o atmetus nestumo varianta, galesi kitu "bedu" ieskoti..
Atsakyti
Su tais kraujo tyrimais nesmone pasake mano klinikoj,kai paskambinau ir paklausiau kiek moket uz tyrima sako o kiek veluoja mmm,sakau 4 d. tai dar nelaikas darytis kraujo tyrima dar anksti blink.gif sakau kaip tik kraujo tyrimas ankstyviausiai parodo kas ir kaip g.gif nu ničiego niepanimaju schmoll.gif sako laukit maziausiai 10 d. po neprasidejusiu mmm tai kaip cia yr is tikro? niekad nesidariau nes nebuvo reikalo,visada testai kad ir pigiausi parodydavo jai jau uzkibe budavo ,o dabar visi rodo neigiama rezultata,o jauciuos kaip nescia buciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 07 21, 12:42)
Su tais kraujo tyrimais nesmone pasake mano klinikoj,kai paskambinau ir paklausiau kiek moket uz tyrima sako o kiek veluoja mmm,sakau 4 d. tai dar nelaikas darytis kraujo tyrima dar anksti  blink.gif sakau kaip tik kraujo tyrimas ankstyviausiai parodo kas ir kaip  g.gif nu ničiego niepanimaju schmoll.gif sako laukit maziausiai 10 d. po neprasidejusiu mmm tai kaip cia yr is tikro? niekad nesidariau nes nebuvo reikalo,visada testai kad ir pigiausi parodydavo jai jau uzkibe budavo ,o dabar visi rodo neigiama rezultata,o jauciuos kaip nescia buciau blink.gif

hmm..man mmm velavo 5dienas..bet kraujo tyrimas rode rysku nestuma (HCG 435), tai, manau, turetu rodyti tikrai ir tau.. nuejau darytis kraujo tyrimo, niekas nieko neklausinejo ax.gif

o NT jau pradejo vaiduokliaut keleta dienu pries mmm, nors ciklas ilgesnis ir nereguliarus, ir pastojimas pagal gydytoja buvo velesnis.. bet vistiek rode II wub.gif
sakyciau NT ne visada gali iskart parodyt, bet jau kraujo tyrimas juk skaitosi tikslesnis.. g.gif
Atsakyti