Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

Tęsiame diskusijas toliau 4u.gif

Senoji tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 16 liepos 2010 - 21:30
QUOTE(Dija24 @ 2010 07 15, 23:29)
As parsinesiau namo marmuro ir granito pasibandymams. Tai marmuras lengvai pjaustesi, braizesi.

as vis nerimstu su tais stalvirsiais blush2.gif biggrin.gif
vis tiek as nesuprantu- tai kaip grindis daro marmurines jei jis toks trapus g.gif

o del kainu, tai kiekvienas renkasi pagal save- gi ir plokstes blizgios yra ir iki 100lt uz kvadrata,ir po 400 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 16 liepos 2010 - 22:31
QUOTE(As ir tu @ 2010 07 16, 05:48)
Apie 484lt buna dvieju rusiu viena montuojama tik i stalvirsi kita rusis gali buti imontuota i pakabinamos spinteles dugna ir i stalvirsi ji brangesne.
*

QUOTE(andrius_p @ 2010 07 16, 20:59)
apie 300lt
*

Aciu 4u.gif

o kur ju ieskoti?

Furnitanas arba Diforma. Diformoje pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liko: 16 liepos 2010 - 22:00
Sveiki,
skaitinėju jau kelis metus virtuvių temukę ir pribrendo mano pačios virtuvei eilė. Gal kas ką galėtų pagelbėti. Įmetu pirmo aukšto projektelį:
user posted image
Jis šiek tiek patobulintas pas mus: svetainė nuo virtuvės atskirta 2 metrų kolona, kurioje dvipusis židinys. Virtuvės langas prasideda 30 cm nuo grindų, taip, kad virtuvinis komplektas bus išdėstytas palei galinę sieną, kurios ilgis 5,40 cm. Kampo - nenoriu. Dar įmetu vieną virtuvės projektėlį , kurį dariausi pries 2 metus, tik dabar jį jau noriu koreguoti: šaldytuvas bus įmontuojamas, virš orkaitės bus įmontuojamas kavos aparatas, plautuvė eis arčiau galinės sienos (nes jau vamzdynai išvedžioti), skalbyklės ten nebebus, pastatomose spintelėse dominuos stalčiai. Spalvos- apačia tamsi, stalviršis šviesus, viršus - šviesus. Prie sienos priešais langą stovės indauja.
user posted image

Laukiu jūsų pasiūlymų ir idėjų 4u.gif

Galiu pabandyti. Turite ryškesnį projektą?
Atsakyti
Sveikos, virtuviniai stalvirsiai turi buti tik granitiniai, jie stipresni, kietesni, netaip braizosi kaip marmuriniai. Granitas irgi yra keliu rusiu labai pigaus irgi nepatarciau, reikia mano galva rinktis per viduriuka jei kisene leidzia smile.gif ir, kad butu kuo maziau siuliu, kad butu is vien. Amerikoje dabar populiarus lietas granitas is stiklo jis daug pigesnis, bet netaip graziai atrodo kaip tikras. Taigi tik granitas ant stalvirsiu mirksiukas.gif jokiu marmuru.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 16, 21:55)
as vis nerimstu su tais stalvirsiais  blush2.gif  biggrin.gif
vis tiek as nesuprantu- tai kaip grindis daro marmurines jei jis toks trapus  g.gif

o del kainu, tai kiekvienas renkasi pagal save- gi ir plokstes blizgios yra ir iki 100lt uz kvadrata,ir po 400  bigsmile.gif

Indruciukai, marmuras - tai laaaaaabai aukštos temperatūros paveikta klintis, kitaip sakant kreida. Čia dar iš uolienų susidarymo kurso geografijoje mokinomės biggrin.gif Marmuras yra pakankamai minkštas, jį lengva pažeisti, turi poringą mineralinę struktūrą. Taip pat marmuras turi neigiama savybę „sugerti“ visus nešvarumus, kurie patenka ant jo paviršiaus. Dėl marmuro poringumo, išvalyti dažnai neįmanoma „įsigėrusių“ dėmių.
Na, jei jau visai ''moksliukiškai'' pavaryti, tai uolienos tankis tiesiogiai proporcingas jos nupoliruoto paviršiaus ilgaamžiškumui.
Tad granitas yra tikrai patvaresnis, bet nereiškia, kad marmuras nenaudotinas. Tiesiog įvertinus visus pliusus ir minusus, savo pageidavimus, vizijas, renkiesi, tai kas tavo manymu tau tiks ir patiks.
4u.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą.

Jau visai artėja mano virtuvėlės padarymas- Vivaidėjos sukūrė mums projektėlį- tai džiaugsiuos jei kas pastebės kažką, ar kas nepatiks.

Klausimas, jei yra spintelėj ventiliacinės grotelės- tai galima joje kažkokius stalčius ar kažką dėti?, čia radiatoriui paliktume tas groteles- realiai psirinkau tą variantą- nes norėtusi didesnio darbastalio. Tai darysim kampą ir pratęsim virtuvinį po langu. Taip planuojam.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 07 16, 23:19)
Sveikos, virtuviniai stalvirsiai turi buti tik granitiniai, jie stipresni, kietesni, netaip braizosi kaip marmuriniai...

QUOTE(Temidė @ 2010 07 17, 00:28)
Indruciukai, marmuras - tai laaaaaabai aukštos temperatūros paveikta klintis, kitaip sakant kreida.....

Aciu 4u.gif jau supratau, kad stalvirsis geriau is granito ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galite patarti is kur parsisiusti virtuves planavimo programele?
Atsakyti
Rimrim virtuvė. Padariau ką galėjau... Mano manymu reikėtu atsisakyti akvariumo, iš jo mažai naudos. Dar tas langas... bei kriauklė kampe man nelabai. Šaldytuvas gaunasi virtuvės gale... aišku darbas internetu. Gyvai viskas paprasčiau.
Laukiu kritikos.
Rimrim virtuvės projektas
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 17, 08:59)
Aciu  4u.gif jau supratau, kad stalvirsis geriau is granito  ax.gif

Ir aš mirksiukas.gif

Liko, tikriausiai klausi profesionalų- man tai viskas tiktų, jei sprendimas motyvuotas- gal tik ne kampinė kriauklė, bet vadinasi ji ten turi būti, net nežinau ar patogu. Man patinka dengtos spintelės viršutinės, aš ir tokias rinkausi. mirksiukas.gif Ai tiesa, ar patogu, kai darbo zonoj taip toli išdėstytas šaldytuvas, keriauklė ir kaitlentė- skaičiau kad turi būt arčiau- bet vėlgi pvz. buvo pas mus prie pat kaitlentė ir kriauklė- labai nepatogu, taškosi ir tt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 17 liepos 2010 - 18:59
QUOTE(gutė* @ 2010 07 17, 19:57)
Ir aš mirksiukas.gif

Liko, tikriausiai klausi profesionalų- man tai viskas tiktų, jei sprendimas motyvuotas- gal tik ne kampinė kriauklė, bet vadinasi ji ten turi būti, net nežinau ar patogu. Man patinka dengtos spintelės viršutinės, aš ir tokias rinkausi. mirksiukas.gif Ai tiesa, ar patogu, kai darbo zonoj taip toli išdėstytas šaldytuvas, keriauklė ir kaitlentė- skaičiau kad turi būt arčiau- bet vėlgi pvz. buvo pas mus prie pat kaitlentė ir kriauklė- labai nepatogu, taškosi ir tt. ax.gif

Nepatogu.. tikrai galima padaryti geriau jei tik savo sąlygų nediktuotu patalpa.
Jei teisingai supratau rimrim, tai kriauklė turi būti kampinė, bet jei aš klystu, pabandysiu padėlioti naują planą.
Atsakyti