Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(rds @ 2010 07 19, 12:31)
as sita naudojau, gal yra kokiu kitokiu dar
http://download.cnet...4-10648889.html

ir as noreciau parsisiusti, bet man neatidaro verysad.gif
Atsakyti
labai noreciau, kad pareikstumet savo nuomone apie virtuves isplanavima pagal siuos ismatavimus:

user posted image

virtuve bus atviroje erdveje, kaireje - vagomasis, o uz baro - svetaine. viduryje - zidinys. Virtuve noreciau isdestyti pagal ilgaja siena arba palei abi sienas. Tik man cia tie langai kelia neaiskumu g.gif Dar kazkur turi tilpti 1,8 m. saldytuvas.
jei turite ideju, pagelbekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2010 07 19, 19:02)
labai noreciau, kad pareikstumet savo nuomone apie virtuves isplanavima pagal siuos ismatavimus:

Langų aukštis? Nuamtoma buitinė technika(indaplovė, gartraukis, skalbyklė ir pan.)..?, židinio pozicija(atstumai), santechnikos, elektros(ne tiek svarbu), ventiliacijos angos...?
Atsakykite į šiuos klausimus ir papaišysiu tokį projektėlį: Projektai už ačiū
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 19, 19:13)
Langų aukštis? Nuamtoma buitinė technika(indaplovė, gartraukis, skalbyklė ir pan.)..?, židinio pozicija(atstumai), santechnikos, elektros(ne tiek svarbu), ventiliacijos angos...?

langų aukštis - 1,35, indaplovė (60cm.), gartraukis, įmontuojama viryklė ir orkaitė (60cm.), mikrobangų krosnelė. Skalbyklė bus vonioje. Šiuo metu vyksta namo rekonstrukcija iš pagrindų, tad santechnikos įrenginius galima derinti pagal virtuvės planą. Kiek vietos užims židinys, dar neaišku, bet jis bus mazdaug 2,95 m. nuo sienos su durimis ir maždaug 4,1m. nuo sienos su baru.
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 19, 19:13)

Gal ir man pagelbetumete 4u.gif Ruosiames pradet pirmaji jau savo busto remonta, tai tiesa pasakius nelabai nutuokiu kaip viska suprojektuot doh.gif Noreciau sviesios virtuves, pakabinamu spinteliu iki virsaus (nes reiks sukraut reciau naudojamus daiktus), indaploves. Dujine virykle bus nemontuojama, nes turim gan gera, o kitai pirkt ner pinigeliu verysad.gif saldytuvas (180 cm) irgi gan naujas, tai panaudosim ir si dar. Nubraiziau projekteli (bandysiu ikelt, cia pirmas bandymas blush2.gif ), tai jei kam kiltu kokiu minciu..labai lauksiu 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(monini @ 2010 07 19, 20:41)
Gal ir man pagelbetumete  4u.gif  Ruosiames pradet pirmaji jau savo busto remonta, tai tiesa pasakius nelabai nutuokiu kaip viska suprojektuot  doh.gif   Noreciau sviesios virtuves, pakabinamu spinteliu iki virsaus (nes reiks sukraut reciau naudojamus daiktus), indaploves. Dujine virykle bus nemontuojama, nes turim gan gera, o kitai pirkt ner pinigeliu  verysad.gif saldytuvas (180 cm) irgi gan naujas, tai panaudosim ir si dar. Nubraiziau projekteli (bandysiu ikelt, cia pirmas bandymas  blush2.gif ), tai jei kam kiltu kokiu minciu..labai lauksiu  4u.gif 

Vėlgi daugybė klausimų. Koks patalpos aukštis, jei jau spintelės iki lubų; santechnikos įvadai; atstumas iki palangės; ar valgomasis toje pačioje patalpoje?
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 19, 22:32)
Vėlgi daugybė klausimų. Koks patalpos aukštis, jei jau spintelės iki lubų; santechnikos įvadai; atstumas iki palangės; ar valgomasis toje pačioje patalpoje?

Aukstis 2,60. Santechnikos ivadas kaireje, kampe, bet is bedos galetu keisti. Duju vamzdziai kaireje netoli lango prie 230 cm sienos. Iki palanges butu 80 cm. Valgomasis butu toje pacioje patalpoje. Vis svarstom su vyru, gal visdelto reiktu sukrapstyt pinigeliu imontuojamai dujinei g.gif Ech, net nezinau, bet taip tu pinigeliu truksta.. verysad.gif
Atsakyti
Mallena- didelis ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif - dabar skirsiu laiko jų virškinimui. Jau gal ir mano virtuvytė ne už kalnų thumbup.gif
Liko- šaunuolis- kaip pagelbsti visoms. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 19 liepos 2010 - 22:30
QUOTE(gutė* @ 2010 07 19, 23:16)
Liko- šaunuolė- kaip pagelbsti visoms. thumbup.gif

Čia ne ji, o jis lotuliukas.gif Laimis Maliauskas (dline arba interus) biggrin.gif
Atsakyti
Oi pasitaisiau doh.gif blush2.gif atsiprašau, pripratus aš čia vien prie mamyčių.
Atsakyti
QUOTE(savasana @ 2010 07 19, 23:26)
Čia ne ji, o jis lotuliukas.gif Laimis Maliauskas (dline arba interus) biggrin.gif

Mane pati jau purto nuo savęs... gal apsiribokim Liko...
Atsakyti
Krirma... meluočiau jei sakyčiau, kad darbas penkių minučių. Bet jis taip atrodo. Man lengviau dirbti kai matau patalpą ir žinau ko pageidauja klientas... internetu viskas sunkiau, tad nepykit jei visai į pievas. Detalėms dėmesio neskyriau. Vertinkim bendrą vaizdą... jei į temą, bandysim judėti toliau. Projektas į pievas(žiūrėti apačioje)
Atsakyti