Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

Planuojami wub.gif

user posted image

user posted image 249 nr.

Ir dar koks nors NUDE lūpdažis/blizgesys (greičiausiai NARS), ir dar šešėliai, norėčiau labiau pigmentuotų, tai visdar paieškose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 07 lapkričio 2011 - 08:30
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 06, 14:07)
kadangi pirma karta gyvenime girdziu ir matau,kad sitaaaaip daug, daug moteru giria viena ir ta pati produkta, nusprendziau isigyti sia priemone savo varganiems plaukams:

user posted image

QUOTE(agnite @ 2011 11 06, 16:14)
Na man tai šis produktas nepaliko jokio įspūdžio.  smile.gif Nors irgi pirkau prisiklausiusi labai gerų atsiliepimų...  verysad.gif

O kas cia toks yra ir ka jis daro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 07, 11:05)
O kas cia toks yra ir ka jis daro?  4u.gif

labai daug pagyru youtubeje radau.As savo atveju ieskojau pagalbos balintiems plaukams.Trumpai tariant atstatomoji priemone pazeistiems plaukams su proteinais ir keratinu, pro vitaminu kompleksu.

jeigu anglu sprantate:

Not just for Dumb Blondes - it's for Racy Redheads and Buxom Brunettes too. Salvage the wreckage with this protein packed moisturizer including wheat, soy, keratin and Pro-Vitamin B-5 complex. Use as a pH balancer, daily conditioner or as a hair mask.
Features

Shiny, healthy and voluminous looking hair
Soft and luxurious feel
Perfect for any hair in need of repair
Protects and retains hair color; repairs hair damage from sun, smoke, pollution and chemical treatments

Directions

Work thoroughly through damp hair. Leave in for 1 to 3 minutes and rinse. To use as a mask, leave in 5 to 10 minutes.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 07, 10:46)
labai daug pagyru youtubeje radau.As savo atveju ieskojau pagalbos balintiems plaukams.Trumpai tariant atstatomoji priemone pazeistiems plaukams su proteinais ir keratinu, pro vitaminu kompleksu.

jeigu anglu sprantate:

Not just for Dumb Blondes - it's for Racy Redheads and Buxom Brunettes too. Salvage the wreckage with this protein packed moisturizer including wheat, soy, keratin and Pro-Vitamin B-5 complex. Use as a pH balancer, daily conditioner or as a hair mask.
Features

Shiny, healthy and voluminous looking hair
    Soft and luxurious feel
    Perfect for any hair in need of repair
    Protects and retains hair color; repairs hair damage from sun, smoke, pollution and chemical treatments

Directions

Work thoroughly through damp hair. Leave in for 1 to 3 minutes and rinse. To use as a mask, leave in 5 to 10 minutes.

Aciu 4u.gif Tai cia kauke, kaip as suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 07, 07:08)
oho...o taip internete giria moteriskes  g.gif o koks jusu plauku tipas? mano labai perbalinti ir sausi doh.gif  cia butent tam skirta priemone blink.gif

Mano plaukai pažeisti (šviesinu juos), galai labai sausi, šaknys riebios.
Šiaip man tikrai įspūdžio nepaliko, nes kitos priemonės labiau švelnina plauką, suteikia blizgesio smile.gif Pvz, man Aussie 3 minutes kondicionierius daug geresnis, o kaina tai nepalyginamai mažesnė. smile.gif
Bet čia matomai kiekvienam skirtingai..kiekvieno poreikiai kitokie, man nei šampūnas nei šitas kondicionierius/kaukė Dumb Blonde netiko,nepatiko. schmoll.gif Šampūną draugas subaigė, nes buvo gaila mesti lauk, kai tiek pinigų sumokėta smile.gif
Atsakyti
Keleta spalvu esu nusiziurejus siu seseliu wub.gif
user posted image

ir dar macadamios aliejukas plaukams
user posted image

Isadora seseliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_25: 07 lapkričio 2011 - 20:40
QUOTE(agnite @ 2011 11 07, 12:38)
Mano plaukai pažeisti (šviesinu juos), galai labai sausi, šaknys riebios.
Šiaip man tikrai įspūdžio nepaliko, nes kitos priemonės labiau švelnina plauką, suteikia blizgesio  smile.gif Pvz, man Aussie 3 minutes kondicionierius daug geresnis, o kaina tai nepalyginamai mažesnė.  smile.gif
Bet čia matomai kiekvienam skirtingai..kiekvieno poreikiai kitokie, man nei šampūnas nei šitas kondicionierius/kaukė Dumb Blonde netiko,nepatiko.  schmoll.gif  Šampūną draugas subaigė, nes buvo gaila mesti lauk, kai tiek pinigų sumokėta  smile.gif

na va, as kaip tik siuo metu naudoju ir aussie sampuna drekinanti ir ta 3 minuciu stebukla bigsmile.gif taciau ieskau ir kaukes kokios veiksmingos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 07, 07:08)
oho...o taip internete giria moteriskes  g.gif o koks jusu plauku tipas? mano labai perbalinti ir sausi doh.gif  cia butent tam skirta priemone blink.gif

Manes irgi nesuzavejo tas produktas, isvis Tigi kazkaip labai isgirtos priemones, bet niekas nepaliko didesnio ispudzio, nors nebuvo ir visai blogai. Na gal geriausia rpeimoniu dalis kvapai biggrin.gif

As sviesinu plaukus, tai vien todel jie kazkiek sausesni, bet su sita priemone man efektas toks kaip su bet kokiu eiliniu kondicionierium, nieko pastebimesnio.
Atsakyti
Planuoju isigyti siais priemones :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 14, 19:00)
Planuoju isigyti siais priemones :

user posted image