Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

QUOTE(shemsa @ 2011 10 06, 14:51)
iskur griebsi siuos gerius?

IS CIA
Ieskojau ilga laika kokiu nuolaidu ne velnio niekur nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 05, 14:50)

user posted image

Jei tarpininke patvirtins,kad uzsake.

labai domins atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gina Justina @ 2011 08 06, 23:03)

user posted image
user posted image

arba
user posted image

kurie geriausi ? ar verta pirkti ?  ir gal kur klaipėdoj užmatėt ? rolleyes.gif
(šiaip labiausiai norėčiau kokosų arba vyšnių , bet gal su taukmedžių sviestu naudingesnis ?  unsure.gif )

o man labai patiko ir tiko thumbup.gif paskutinis shea butter naudoju sampuna ir plauku galiuku seruma ,kondicionieriaus nepirkau ir nereikia jo, plaukai svelnus ir blizga kaip reklamose galiukai maziau skilinet pradejo o mano plaukai pakankamai ilgi ir isvis sunku pataikyt su sampunu bandysiu dar kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2011 10 07, 15:43)
o man labai patiko ir tiko  thumbup.gif paskutinis shea butter naudoju sampuna ir plauku galiuku seruma ,kondicionieriaus nepirkau ir nereikia jo, plaukai svelnus ir blizga kaip reklamose galiukai maziau skilinet pradejo o mano plaukai pakankamai ilgi ir isvis sunku pataikyt su sampunu bandysiu dar kitus smile.gif

o as sios firmos naudojau tik kokosini sampuna ir nusivyliau,issausindavo plaukus labai,po jo pasidarydavo vienas plauku kuokstas doh.gif reikejo deti daugiau kaukes ar balzamo kad paskui issukuoti unsure.gif
Atsakyti
MAC sepetukai 234, 235 ir 128

user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 10 08, 20:39)
MAC sepetukai 234, 235 ir 128

Kur juos perkate ir kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 10 08, 22:46)
Kur juos perkate ir kokios kainos?  4u.gif

Turbut vienintele tikrai patikima parduotuve yra oficiali MAC - reali arba internetine (maccosmetics.com), nes visur kitur perki ir mastai originalus ar ne. Nu ir dar Norstrom, Macys, Neiman Marcus ir pan tipo parduotuves, kurios prekiauja MAC, t.y. tos tokiso normalios, tikros ir patikimos. Kainos akiu sepeteliu $20-30, veido $30-50, cia su paklaida rasau, o siaip MAC puslapyje visos kainos yra tiksliai.

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 10 08, 22:46)
Kur juos perkate ir kokios kainos?  4u.gif

Paprasiau drauges parvezti is UK. Kainos yra www.maccosmetics.co.uk
Atsakyti
Weightless Body Treatment with 2% BHA

user posted image
Atsakyti
TBS kauke veidui..kukuruzine turbut wub.gif
Blistex vazelinas
Bourjois arba Lumene blizgis
Duso zele, kokia nors tai skaniai kvepianti
Akiu valiklis, Garnier siaip geras tik, kad ziaaauriai greit man jie baigias schmoll.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Kaune yra didelis kosmetinių pasirinkimas? g.gif aišku, kad būtų gražios ir nemažos biggrin.gif
Atsakyti
noriu gražių persikinių skaistalų... Bet dar neišsirinkau kokių konkrečių smile.gif
Atsakyti