Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

As nesu labai kategoriska kas liecia stiliu, nes zmones keiciasi, jeigu 18m norisi modernumo, tai 30m jau ir klasika patinka. Tai viso namo negriausiu, jeigu langai netinka i "klasikos" savoka. Galu gale 90proc seimu gyvena namuose, kur vientisumo nera. Nera tos vasdinamos kripties, nes sofa dar nuo tevu liko. Virtuves baldai keisti pries 10metu ir t.t.

O mano atveju, kai pinigeliu ne per daugiausiai ir zadu daug ka pirkti jau naudota, todel teks derinti ta ka turesime. Nes aisku turint pinigu daugiau viska galima suderinti/priderinti. Sunkiausia rasti derini pigu/grazu/kokybiska. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.Labai puiki tema, gražių idėjų galima rasti, gerų patarimų gauti.

Mes dabar esame namo projektavimo stadijoje, paišau, braižau ir galvoju.
Namo stilistika jau aiški, bet atitinkamų medžiagų parinkime, manau, jūsų konsultacijos gali prireikti 4u.gif .

Beje ,klausimas kilo. Kažin kaip išdailintuose provanciškuose namuose jaučiasi vyrai? Man tai gražu, bet kažkaip neįsivaizduoju vyro tarp gėlėtų pagalvėlių sėdinčio biggrin.gif
Buvau namuose,kur pridėta senovinių vežimėlių su meškiukais, lėlės ant lentynų...O vaikų nėra...Na kažkaip keistokai atrodo. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 10 27, 09:43)
Buvau namuose,kur pridėta senovinių vežimėlių su meškiukais, lėlės ant lentynų...O vaikų nėra...Na kažkaip keistokai atrodo. Ką manot?

keistokai. Yra zmoniu, kurie (ypac moterys) tai megsta, tada jiems turbut gerai tokioje aplinkoje, bet jei tai tiesiog nukopijuota nuo kokio interjero zurnalo, tada - be komentaru.
Kiekvienam reikia susikurti aplinka pagal savo dvasia. Blogiausia, kai blaskomasi... kai dusia nezino ko nori rolleyes.gif . O su vyrais dar sunkiau. Pas viena baldu dizainere LT (turi savo firma), buvau su savo virtuves baldu projektu. Ji, vos uzmetus aki, pasake: "moteris dare projekta?" ir pridure: "as is savo ilgametes praktikos galiu is karto pasakyti, vyro ar moters darytas projektas. Nes tai, ka suprojektuoja vyrai, buna kazkoks nesusipratimas, o ne virtuve, svelniai tariant".

As asmeniskai priejau tokios isvados, kad ne tik virtuves, bet ir visa interjera turi planuoti moteris (aisku proto ribose, atsizvelgiant i visos seimos poreikius), o darbus atlikti - vyras biggrin.gif . Vyrai daznai buna labai skeptiskai is anksto nusiteike i "moteriska" interjera (ka cia prisigalvoji, kam cia reikia...), o veliau isikuria ir net labai gerai jauciasi (tik daznai pamirsta, kad buvo kategoriskai pries doh.gif ). As su MB kone kasdien jauciuosi kaip musio lauke, bet pazanga akivaizdi. Ko anksciau galvojau niekaip neiveiksiu, tai dabar darosi vis lengviau ir lengviau, bet vadzias laikyti dar stipriai reikia, nes tuoj bus nuvaziuota paprastesniu/lengvesniu keliu wink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 27 spalio 2010 - 10:43
QUOTE(vida777 @ 2010 10 27, 11:26)
keistokai. Yra zmoniu, kurie (ypac moterys) tai tiesiog megsta, tada jiems turbut gerai tokioje aplinkoje, bet jei tai tiesiog nukopijuota nuo kokio interjero zurnalo, tada - be komentaru.
Kiekvienam reikia susikurti aplinka pagal savo dvasia. Blogiausia, kai blaskomasi... kai dusia nezino ko nori  rolleyes.gif . O su vyrais dar sunkiau. Pas viena baldu dizainere LT (turi savo firma), buvau su savo virtuves baldu projektu. Ji, vos uzmetus zvilgsni, pasake: "moteris dare projekta?" ir pridure: "as is savo ilgametes praktikos galiu is karto pasakyti, vyro ar moters darytas projektas. Nes tai, ka suprojektuoja vyrai, buna kazkoks nesusipratimas, o ne virtuve, svelniai tariant".

As asmeniskai priejau tokios isvados, kad ne tik virtuves, bet ir visa interjera turi planuoti moteris (aisku proto ribose, atsizvelgiant i visos seimos poreikius), o darbus atlikti - vyras  biggrin.gif . Vyrai daznai buna labai skeptiskai is anksto nusiteike i "moteriska" interjera (ka cia prisigalvoji, kam cia reikia...), o veliau isikuria ir net labai gerai jauciasi (tik daznai pamirsta, kad buvo kategoriskai pries  doh.gif ). As su MB kone kasdien jauciuosi kaip musio lauke, bet pazanga akivaizdi. Ko anksciau galvojau niekaip neiveiksiu, tai dabar darosi vis lengviau ir lengviau, bet vadzias laikyti dar stipriai reikia, nes tuoj bus nuvaziuota paprastesniu/lengvesniu keliu  wink.gif .

pritariu 100proc thumbup.gif drinks_cheers.gif

"o kam tau tos nisos/ gipsas/ apvadai / kruva bra ir t.t. taigi ir be sito gyventi galima ir "ZMONES GYVENA" biggrin.gif

tada kai toj laidoj "triap triapt kojele" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 10 27, 11:26)
As asmeniskai priejau tokios isvados, kad ne tik virtuves, bet ir visa interjera turi planuoti moteris (aisku proto ribose, atsizvelgiant i visos seimos poreikius), o darbus atlikti - vyras  biggrin.gif . Vyrai daznai buna labai skeptiskai is anksto nusiteike i "moteriska" interjera (ka cia prisigalvoji, kam cia reikia...), o veliau isikuria ir net labai gerai jauciasi (tik daznai pamirsta, kad buvo kategoriskai pries  doh.gif ). As su MB kone kasdien jauciuosi kaip musio lauke, bet pazanga akivaizdi. Ko anksciau galvojau niekaip neiveiksiu, tai dabar darosi vis lengviau ir lengviau, bet vadzias laikyti dar stipriai reikia, nes tuoj bus nuvaziuota paprastesniu/lengvesniu keliu  wink.gif .

Ir po visko visiems giriasi: aš sukūriau, aš sugalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
vida777 gerai parašė drinks_cheers.gif , kurti reik pačiam pagal dūšią, bet atsižvelgti į profesionalius patarimus verta.
Ir šiaip mąstau, kad pagal žmogų ir namai turi būt- o ne namuose "shik i bliesk", o vaikšto žmogelis su nuklypusiais batais ir turginiu megztiniu (pažystu tokiu variantų).

Aš savo namus įsivaizduoju jaukius, su klasikos elementais, su meno kūriniais ir naturaliomis medžiagomis, kiek tai įmanoma šiai dienai.

Patinka Country stilius, bet kad va mieste iš konteksto iškrenta- vat jei sodyba- tai super būtų.
Atsakyti
ambre,nebijokit to miesto,jei patinka contry ir darykite taip,jums gyvent gi.Manau blogiau,kai zmones jokio stiliaus nemegsta....ai bile....po to lyg ir galvot pradeda....kodel nedareme taip ar taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 10 27, 10:43)
Beje ,klausimas kilo. Kažin kaip  išdailintuose provanciškuose namuose jaučiasi vyrai? Man tai gražu, bet kažkaip neįsivaizduoju vyro tarp gėlėtų pagalvėlių sėdinčio biggrin.gif

nu tai jau kas per daug tas tikrai negerai. Vaiku ner o meskuciu prideta, nu buna ant senatves zmones suvaikeja. o vyru i rozes irgi sodint nereikia.
na tiesiog tos rozes turi but ten kur reikia wink.gif

QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 27, 12:50)
Ir po visko visiems giriasi: aš sukūriau, aš sugalvojau  lotuliukas.gif

mano vyras pats visada giria mane ir sako "Cia viska Judre sukure, as tik vykdytojas buvau:" aiksu kai masciau derinau su juom, klausiau ar patinka, bet musu vizijos ir norai visai sutapo sakyciau.
Papildyta:
beje , pagaliau jau turiu svetaines uzuolaidas.
Nusprendziau nedaryti sunkiu gobeleniniu is sonu, o tik lengvutes.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Nu ir labai super tas lengvumas atrodo thumbup.gif
Matosi kieme dar daug darbų didelių laukia smile.gif
Atsakyti
Labai gražios užuolaidos bigsmile.gif . Tokios lengvos.
Labai gražus audinys smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 10 27, 19:47)
Nu ir labai super tas lengvumas atrodo thumbup.gif
Matosi kieme dar daug darbų didelių laukia smile.gif

oooi nesakykit, tik pradejom lauka tvarkyt, atramines sienutes pasidarem, pavesine pavasari darisim, sklypo kampe. na tvora tveriames, trinkeles dedames. o jau visi gelynai ir zolyte bus pavasari tik smile.gif
Atsakyti
Zyliukas labai grazu thumbup.gif
Atsakyti