zyliuk, gražios, lengvos, bet aš surišimus kitokius daryčiau, gal kokią baltą nestorą virvelę su kutu ar šiaip juostelę...

Zyliukas, labai grazu

QUOTE(lincikiukas @ 2010 10 27, 21:49)
sveiki Zyliuk,
namuciai tikrai labai grazus:)
matosi aplink zidini plyteles, gal galit pasakyti kas gamintojas ir kokia kolekcija.
Aciu
namuciai tikrai labai grazus:)
matosi aplink zidini plyteles, gal galit pasakyti kas gamintojas ir kokia kolekcija.
Aciu
dekui mergytes

plyteles is SENUKU

"Manifik" Zuliuk
Lenkiuosi tavo ismonei 
Beje, kada viska speji? ziuriu beibokiukas gan mazas - turetu but stabdys geras visuos reikaluos dekoravimo ?
Mergaites, gal kam reikia komodos medines sviesintos? 1500 cm plocio Svogersi mano baldininkas sake dare vienam klientui ir eksperimentavo kazka ten tepliodami, tai ta komoda dekupazui sake tinkama, siap naudot kazkoki dryziai sake matytusi
Galiu paprasyt nuotraukos jei kam idomu. Sake uz 500 atiduotu - tai zemiau savikainos, nes stalciu begeliai sake apie 400 kainuoja tokiai komodai, o dar kur medis... Siule man, bet neturiu kur deti 
Papildyta:
radau fotke kur buvo siuntes dar nenutepliota

Beje, kada viska speji? ziuriu beibokiukas gan mazas - turetu but stabdys geras visuos reikaluos dekoravimo ?
Mergaites, gal kam reikia komodos medines sviesintos? 1500 cm plocio Svogersi mano baldininkas sake dare vienam klientui ir eksperimentavo kazka ten tepliodami, tai ta komoda dekupazui sake tinkama, siap naudot kazkoki dryziai sake matytusi

Papildyta:

Zyliuk, SUPER užuolaidos :
Ir surišimai man labai labai patiko, įspūdingai ir originaliai atrodo

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 10 27, 21:53)
"Manifik" Zuliuk
Lenkiuosi tavo ismonei 
Galiu paprasyt nuotraukos jei kam idomu. Sake uz 500 atiduotu - tai zemiau savikainos, nes stalciu begeliai sake apie 400 kainuoja tokiai komodai, o dar kur medis... Siule man, bet neturiu kur deti 
Papildyta:

Papildyta:

o kaip stalciai atsidaro? ir kokiam cia mieste?

Zyliuk, grazios ir lengvos uzuolaidos, kaip tik tokiam interjerui
Tik mano akims kliuna kaspinai
Gal naturoje jie graziau atrodo. Noretusi kazko lengvesnio

QUOTE(gtn @ 2010 10 28, 08:57)
Zyliuk, grazios ir lengvos uzuolaidos, kaip tik tokiam interjerui
Gal naturoje jie graziau atrodo. Noretusi kazko lengvesnio 

Sveikos,
musu laukines durys kol kas bus tokios:

Cia manau country stilius labiau, bet gal galima jas kazkaip pritaikyti prie provanso?
Salia bus virtuve (retro stiliaus), ir kadangi laukines durys salia, tai norim atskirti bent bariuku. Gal kas turite nuotrauku kokiu provansisku baru (arba galvojam gaminti specialu balda, kuris tiesiog skirtu zonas...).
musu laukines durys kol kas bus tokios:

Cia manau country stilius labiau, bet gal galima jas kazkaip pritaikyti prie provanso?
Salia bus virtuve (retro stiliaus), ir kadangi laukines durys salia, tai norim atskirti bent bariuku. Gal kas turite nuotrauku kokiu provansisku baru (arba galvojam gaminti specialu balda, kuris tiesiog skirtu zonas...).
Zyliuk, uzuolaidos super tinka, tikras prancuziskas (provansiskas) lengvumas. Kaspinai siek tiek neiprasta, nes dauguma gal labiau klasikines uzuolaidas interjere isivaizduoja, o man kaip tik pas tave jie tinka prie visokiu rozyciu, smulkiu nuotrauku remeliu...
Truksta dar tik seimininkes su balta prijuoste, surista bantu nugaroje
.
Truksta dar tik seimininkes su balta prijuoste, surista bantu nugaroje

ikele Didele_meile duris, tai va ir prisiminiau, o tai kokio profilio su stiklais ar be ju, daryti duris namui, cia kalba apie vidaus duris. Durys bus azuolines...
Zyliukui kaip visad
uz sukurta grozi
Zyliukui kaip visad