Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vida777 @ 2010 10 26, 19:15)
tiesa pasakius, man visai neaiski tavo interjero kryptis.

man irgi biggrin.gif bet ka daryti...nesu dizainere. Net nezinau kas ta kryptis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 26, 18:21)
man irgi biggrin.gif bet ka daryti...nesu dizainere. Net nezinau kas ta kryptis. blush2.gif

O tai kas pas jus labiau dominuos: provansas ar klasika? Nes as tai noriu klasikos ir spaudziu viska link jos, nors ir nelabai iseina....Bet bent baldai tai tikrai bus ir jau yra is klasikos operos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 26 spalio 2010 - 18:49
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 10 26, 19:48)
O tai kas pas jus labiau dominuos: provansas ar klasika? Nes as tai noriu klasikos ir spaudziu viska link jos, nors ir nelabai iseina....Bet bent baldai tai tikrai bus ir jau yra is klasikos operos  biggrin.gif

JAukumo noriu. Bus eklektika biggrin.gif Manau provansas labai arti klasikos.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 26, 21:05)
JAukumo noriu. Bus eklektika  biggrin.gif Manau provansas labai arti klasikos.

Na eklektika gerai, bet tada reikia DERINTI tarsi ir nederancius dalykus. O kai nesiderina, tai jau tada lyg ir net nelabai eklektika gaunasi. Tu nori daug tau patinkanciu dalyku i viena vieta suplakti, manau gausis ne eklektika o visiska misraine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 26, 19:15)
Mes samoningai renkames krosnele ir nenoretume is jos daryti zidini.  rolleyes.gif

Tai jaukumo klausimas, man jaukiau krosnele. Ypac emaliuota balta...ehhh wub.gif

user posted image

Butent sitas pavyzdys ir yra zidinys/krosnele, su visais zidinio atributais mirksiukas.gif
O samoningai pasirinktos ir pabreziamos krosneles pvz. atrodo mazdaug taip:
user posted image

Zodziu, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu, ane rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 26 spalio 2010 - 19:44
Labai simpatiska sofute gal kam patiks http://www.dubingiai...590.html?lang=2
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 26, 20:42)
Butent sitas pavyzdys ir yra zidinys/krosnele, su visais zidinio atributais mirksiukas.gif 
O samoningai pasirinktos ir pabreziamos krosneles pvz. atrodo mazdaug taip:
user posted image

Zodziu, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu, ane rolleyes.gif

Jo, jeigu rasiu zidinio apdaila naudota pagal mano ismatavymus, tada bus su apdaila, jeigu nerasiu, tada gal taip bus:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 10 26, 20:44)
Labai simpatiska sofute gal kam patiks  http://www.dubingiai...590.html?lang=2

Sofkute simpatiska, o jos kainele nelabai unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 26 spalio 2010 - 20:03
QUOTE(vida777 @ 2010 10 26, 14:21)
, bet kazkodel pas mane yra labai didelis vidinis nusistatymas - kad tai labai nenaturalu  unsure.gif .
O vonios kambaryje tau lubu blizgesys netrukdo, kitaip, nei kambariuose?

net nepasakytumei,kur jos yra,ant tiek graziai,naturaliai atrodo,rinkomes matines,nes veidrodinems negerai garai...,kiek su gipsu privargome,net teko ir 3kartus perdeti kaikur,tai man butu ytempiamos kapeikas kainave,o ir svaru ir greitai.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 21, 19:44)
Viska lemia kaina. Kol kas galiu sau leisti tik Ikea, todel is jos asortimento pasirinkau labiausiai klasikini Lindigo.

mano svogeris su baldais dirba N metu - sake nei vieno blogo zodzio (kokybes prasme) negali pasakyti apie Ikejos virtuves... beje kai kurios ju gaminamos LT smile.gif

QUOTE(aitiii @ 2010 10 09, 20:18)
labai tokio reikia, gal zinot merginos kur nuspirkti, aisku yra uzsienietiskose intern. pard. pirkti bet ten man zalias miskas  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
cia
Atsakyti
Seniai besilankiau cia... Iveikiau pagaliau sia tema karsta.gif

Apsilamkiau dar karta sauniuose Zyliuko namuose wub.gif Komplimentai dar karteli dideliausi clap.gif

Dabar atrodo tureciau jau miegelio eiti, bet neuzmigsiu... galvosiu kaip namus savo versiu "aukstyn kojom" doh.gif
Provanso stilius man patinka, tik neisivaizduoju jo pas save... butu viskas kleckuota ir demeta su trim terliuzem doh.gif Klasikai prijauciu labai smile.gif

Virtuve pas mane klasikine, reikia uzuolaidu - niekaip neissirenku audinio doh.gif O galiausiai jau sugalvojau kaip si bei ta virtuvej perdaryt reikia... MB tikrai neapsidziaugs hihihi.gif reikes kazkaip ji tam paruosti smile.gif

Gailiuosi dabar kad paskubom neapgalvoje nama isirenginejom... kita vertus pasirinkimo neturejom. Ruosiam projekta kaip dastatyti priestata, tada manau pertvarkysim visa nama, nes 4 metai cia, jau sienos "pasivaiksciojo" suskilinejo - reik renovuoti smile.gif

Beje, prisisaugojau gausybe nuotrauku tiek jusu cia sukeltu, tiek savo pacios is visur prirankiotu - galvoju kaip jas sussiteminti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaneta75: 27 spalio 2010 - 01:08
QUOTE(Iriska @ 2010 10 26, 19:05)
JAukumo noriu. Bus eklektika  biggrin.gif Manau provansas labai arti klasikos.

jaukumo nebus be vientisumo, kai viskas yra kas sau, o ne isvien.
Eklektika irgi yra STILIUS, o ne makalas. Ir ko gero dar lengviau nusigrybauti ax.gif .

http://www.skaidra.lt/?page_id=313

Mano supratimu, stilius prasideda nuo namo isores, o jau viduje, be jokios abejones, net visiskai tuscias namas jau turi tureti stiliu - langai, durys, grindys, sienos, lubos. Toliau belieka tik papildyti pasirinkta stiliu.
As pvz. net nesiruosiu visu turimu baldu keisti naujais, nors jie nei kiek ne klasikiniai. Mane zavi kurybinis ( blush2.gif ) procesas, kai gali pamazu viska susirinkti, pasikeisti, susiderinti. Be to, juk daug daiktu susidevi, sugenda, suluzta, ir juos tenka anksciau ar veliau keisti, tada koks skirtumas, ar as juos, dar pakankamai geros bukles, mesiu lauk dabar, tik tam, kad jie man ne visai tinka, ar tai padarysiu palaipsniui.
O del vidaus apdailos - ji turi buti irenginejant nama jau tokia, kokio stiliaus namus noresiu matyti. Visa kita ateis palaipsniui.

QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 27, 12:50)
Ir po visko visiems giriasi: aš sukūriau, aš sugalvojau  lotuliukas.gif

Atsakyti