QUOTE(3mamavita @ 2010 12 28, 08:38)
O jei rasi tik I tai nepadaugink sampes, nes gali dar nerodyti 
cia aisku jei mmm neateis
Papildyta:
Labas rytas
pora dienu palaukiau ... ir si ryt pasidariau NT
iskarto visas ekranelis nusidaze rozine spalva, isryskejo kontroline juostele. Po 5 min tam rausvam fone jau vaiduokliavo antra juostele, po 7 min fonas vis dar rausvas buvo... o po kokiu 10 min rausvas fonas dingo, o antra juostele liko
tik baltam fone ji matosi kur kas geriau. Jei justele maciau ne tik as, bet ir mano vyras, tai manau kad tikrai ji nebepanasi i vaiduokli 
Papildyta:
iskart po O labai sujautrejo speneliai ir truko apie 4 dienas, paskui aprimo. pradejo mausti krutine, bet ja visad pries mmm maudzia, labai pradejo svaigti galva, skaudejo pilvo apacia. o pries
rytais nevalgydavau tik pabudusi paslaiuziodavau po namus kelias val. o dabar iskart apie maista galvoju, bet per pietus visai apetitas dingsta ir nebetraukia sokoladas kurio niekad neatsisakydavau
o kad
tai suzinojau si ryt NT parode II 

cia aisku jei mmm neateis

Papildyta:
Labas rytas

iskarto visas ekranelis nusidaze rozine spalva, isryskejo kontroline juostele. Po 5 min tam rausvam fone jau vaiduokliavo antra juostele, po 7 min fonas vis dar rausvas buvo... o po kokiu 10 min rausvas fonas dingo, o antra juostele liko

Papildyta:
iskart po O labai sujautrejo speneliai ir truko apie 4 dienas, paskui aprimo. pradejo mausti krutine, bet ja visad pries mmm maudzia, labai pradejo svaigti galva, skaudejo pilvo apacia. o pries

Nuosirdziausi sveikinimai

As jau seniai paskaitau tavo zinutes ir labai dziaugiuosi,kad yra tokiu tvirtu seimu,4 leliuka planuoti,tai ne juokas

o pas mane pozymiai,kaip ir tavo, buvau jau si cikla nurasiusi,nes speneliai apie savaite laaabai skaudejo,o vakar apstojo ir as pagalvojau,kad cia zenklas ,kad parsivilks MM,nors krutine padidejusi ir pilva jau nuo vakar skaudena,nakti po 3 kartus i tuoleta einu,o is ryto pirmas kelias i vonia,o antras tai jau i saldytuva

QUOTE(karolce @ 2010 12 29, 11:11)
Nuosirdziausi sveikinimai
As jau seniai paskaitau tavo zinutes ir labai dziaugiuosi,kad yra tokiu tvirtu seimu,4 leliuka planuoti,tai ne juokas
,net asara laimes nubraukiau,toks jausmas buvo,kad pasiseke man
o pas mane pozymiai,kaip ir tavo, buvau jau si cikla nurasiusi,nes speneliai apie savaite laaabai skaudejo,o vakar apstojo ir as pagalvojau,kad cia zenklas ,kad parsivilks MM,nors krutine padidejusi ir pilva jau nuo vakar skaudena,nakti po 3 kartus i tuoleta einu,o is ryto pirmas kelias i vonia,o antras tai jau i saldytuva
testa darysiu penktadieni 12DPO,o mm nelaukiu sekmadieni

na kantrybes ir sekmes, kad Nauju metu nakti jau vietoje sampes taures, butu bokalas sulciu

Papildyta:
QUOTE(*Brangelina* @ 2010 12 28, 17:43)
kazkur +- 14 dpo
nei vaiduokliuko

3mamavita sveikinimai didziausi...
(ot suanuole jau 4 atzalele ... kiap drasu)
teisingai pasake kol mm yra visad vilties...
kadangio antra smano netsumas ... neisjauciu nescia pilvo isviso nemaudzia tik va krutine pabringus .... retai silpnuma suzeina ..
sekme splanuojant ir laukian pagaliuku II

kadangio antra smano netsumas ... neisjauciu nescia pilvo isviso nemaudzia tik va krutine pabringus .... retai silpnuma suzeina ..
QUOTE(*Brangelina* @ 2010 12 29, 15:02)
na bet juk nesergi, ir, kaip suprantu, pagal grafika jau turetum, tad trink rankytem ir lauk

QUOTE(kristi222 @ 2010 12 29, 14:21)
3mamavita sveikinimai didziausi...
(ot suanuole jau 4 atzalele ... kiap drasu)

kaip smagu jokio pykinimo

Papildyta:
QUOTE(*Brangelina* @ 2010 12 29, 15:02)
na kol mmm nera tai viltis vis dar islieka

Papildyta:
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 29, 16:08)
kaip smagu jokio pykinimo
taip ir nesuprasi kad
kol pilvelis neprades augti 
Papildyta:

Papildyta:

bet zadejai po Nauju NT darytis

3mamavita taro 5-6sav pykino 2 kartu negera buvo su wc karta draugavau ir tiek dabar kaip ranka nueme viska ... linkiu kad ir tau taip butu ir likusioms merginoms kurios pataps

pas mane padetis tokia: susirgti tureciau kazkur po savaites laiko, todel nestumo testo dar nesidarau. taciau noreciau isgirsti jusu nuomone. su draugu visiskai nesisaugom ir mylimes kasdiena jau koki menesi, pries 2 savaites pradejo kelti sleikstuli kavos kvapas, kuria gerdavau kasdien. negeriu.. aplamai beveik pastoviai jauciu pykinima ir dideli troskuli. praeita savaite pasidare labai jautrios krutys ir padidejo ir vis dilgcioja kelinta diena pilvo apacioje. be to be perstojo miegu, visas sventes lovoj praleidau, labai jautri pasidariau verkiu ir verkiu... kaip mamnot ar tai nestumo pozymiai ar tiesiog pms? nors siaip man pms niekad kaip ir nebudavo.. ir ar verta darytis testa ar geriau palaukt? aciu uz jusu nuomone.
QUOTE(agnushka @ 2010 12 30, 01:50)
pas mane padetis tokia: susirgti tureciau kazkur po savaites laiko, todel nestumo testo dar nesidarau. taciau noreciau isgirsti jusu nuomone. su draugu visiskai nesisaugom ir mylimes kasdiena jau koki menesi, pries 2 savaites pradejo kelti sleikstuli kavos kvapas, kuria gerdavau kasdien. negeriu.. aplamai beveik pastoviai jauciu pykinima ir dideli troskuli. praeita savaite pasidare labai jautrios krutys ir padidejo ir vis dilgcioja kelinta diena pilvo apacioje. be to be perstojo miegu, visas sventes lovoj praleidau, labai jautri pasidariau verkiu ir verkiu... kaip mamnot ar tai nestumo pozymiai ar tiesiog pms? nors siaip man pms niekad kaip ir nebudavo.. ir ar verta darytis testa ar geriau palaukt? aciu uz jusu nuomone.
Niestumo testas dar gali nieko neparodyti

tik geriau palauk mmm dienos, o tada pasidaryk NT. sekmes

QUOTE(agnushka @ 2010 12 30, 10:42)
Saunuole