QUOTE(sandira @ 2011 01 01, 21:24)
labas vakaras, su Naujaisiais visas Jus
turiu toki galva kvarsinanti neramuma... testuka pasidariau kai mm suvelavo 2 dienas... testukas buvo neigiamas, bet mm taip ir nesirodo, jau 4 diena... aisku gali buti daug priezasciu del ko jos nesirodo (nors siaip pas mane reguliarios), tai sakykit
ar yra tokia galimybe, kad testukas dar neparode esamo nestumo mm veluojant tik 2 dienas? primenu, jos veluoja 4 dienas... ir kol kas nejauciu jokiu pozymiu kad artintusi...
Aciu is anksto uz atsakyma... gal kam teko tureti tokios patirties, pasidalinkite...
pabandyk pasidaryti dar viena NT gal velesne implantacija
Papildyta:
QUOTE(ra-mune @ 2011 01 03, 12:46)
Sveikutės. Jau prieš kalėdas tapau jūsų skyrelio "gerbėja"...ale va ir aš turiu galvos skausmelį...mm vėluoja(turėjo atkeliaut 12.12), testukas rodė lyg ir vaiduokliuką (bet pasirodydavo po kokiu 10 min). Nulekiau prieš naujus pas gine, bet eko nieko nerodė...mm vis dar nėra..Tai va ginė sakė, kad gal dar nesimato to pipiriuko...Tiesa gimdos dugne rado mažytę miomą...Ginė liepė dar šios savaitės gale darytis testą, sako gal kartais atsiras...O negalėjo kaži mm dingt dėl tos miomos? Tai va ir esu dabar didžiausiose abejonėse...ar aš
o tai testuka pakartojai? siap manes testukas vaiduokliukas neapgavo nei karto

o tavo lelyte jei dabar yra kokiu 1,5- 2,5mm tai sakyciau sunkokai iziurima

, o po savaite bus mazdaug 5mm tai jau geriau matoma bus

linkiu kad taip ir butu
Papildyta:
QUOTE(karolce @ 2010 12 31, 13:56)
ACIU mergytes uz palaikyma ir supratima,kadangi dar menesines neatejo,tai viltis vis dar rusena

,keisciausia,kad papuliu dar neatleidzia,nes mm sekmadieni turetu buti
na kaip laikomes ? gal geru naujienu turime ?
Papildyta:
QUOTE(letute25 @ 2010 12 31, 14:16)
man regis tikresniu jau nebuna...

nors dar tik teplioja, bet viskas kaip pagal grafika....nors imk ir uzsisiuk...
o gal implantacinis kraujukas?

nenukabink nosytes