Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

nu ka...mano viltis baigesi kaip ir sie metai.... cry.gif prasidejo mmm...zinau kad Dievas tam turi priezasti, bet man nuo to nelengviau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2010 12 31, 13:56)
ACIU mergytes uz palaikyma ir supratima,kadangi dar menesines neatejo,tai viltis vis dar rusena blush2.gif ,keisciausia,kad papuliu dar neatleidzia,nes mm sekmadieni turetu buti

tai nestresuok gal dar kol kas wink.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, viskas dar skamba taip neįtikėtinai ir netikrai... kol gydytoja nepasakys, kad tikrai mano žirnis ten, iki to nepatikėsiu... juolab, kad nejaučiu jokių "simptomų" ax.gif

QUOTE(letute25 @ 2010 12 31, 14:03)
nu ka...mano viltis baigesi kaip ir sie metai.... cry.gif prasidejo mmm...zinau kad Dievas tam turi priezasti, bet man nuo to nelengviau... verysad.gif

Nesinervink, gal čia netikros mm... o aš net tokias sakyčiau tikras mm apturėjus, žiūriu dabar į dvi juosteles 4u.gif
Aukštyn nosį console.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 31, 14:11)
Ačiū, mergytės, viskas dar skamba taip neįtikėtinai ir netikrai... kol gydytoja nepasakys, kad tikrai mano žirnis ten, iki to nepatikėsiu...  juolab, kad nejaučiu jokių "simptomų" ax.gif
Nesinervink, gal čia netikros mm... o aš net tokias sakyčiau tikras mm apturėjus, žiūriu dabar į dvi juosteles  4u.gif
Aukštyn nosį console.gif

man regis tikresniu jau nebuna... verysad.gif nors dar tik teplioja, bet viskas kaip pagal grafika....nors imk ir uzsisiuk... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2010 12 31, 14:16)
man regis tikresniu jau nebuna... verysad.gif nors dar tik teplioja, bet viskas kaip pagal grafika....nors imk ir uzsisiuk... verysad.gif

Man nors buvo ne pagal grafiką, bet visas 4 dienas ir tikrai pakankamai tikros...
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 31, 13:11)
Ačiū, mergytės, viskas dar skamba taip neįtikėtinai ir netikrai... kol gydytoja nepasakys, kad tikrai mano žirnis ten, iki to nepatikėsiu...  juolab, kad nejaučiu jokių "simptomų"

na kartais pozymiu nebuvimas yra irgi pozymis biggrin.gif lengvu tau menesiuku 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, su Naujaisiais visas Jus bigsmile.gif
turiu toki galva kvarsinanti neramuma... testuka pasidariau kai mm suvelavo 2 dienas... testukas buvo neigiamas, bet mm taip ir nesirodo, jau 4 diena... aisku gali buti daug priezasciu del ko jos nesirodo (nors siaip pas mane reguliarios), tai sakykit ar yra tokia galimybe, kad testukas dar neparode esamo nestumo mm veluojant tik 2 dienas? primenu, jos veluoja 4 dienas... ir kol kas nejauciu jokiu pozymiu kad artintusi...
Aciu is anksto uz atsakyma... gal kam teko tureti tokios patirties, pasidalinkite... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandira @ 2011 01 01, 20:24)
labas vakaras, su Naujaisiais visas Jus  bigsmile.gif
turiu toki galva kvarsinanti neramuma... testuka pasidariau kai mm suvelavo 2 dienas... testukas buvo neigiamas, bet mm taip ir nesirodo, jau 4 diena... aisku gali buti daug priezasciu del ko jos nesirodo (nors siaip pas mane reguliarios), tai sakykit ar yra tokia galimybe, kad testukas dar neparode esamo nestumo mm veluojant tik 2 dienas? primenu, jos veluoja 4 dienas... ir kol kas nejauciu jokiu pozymiu kad artintusi...
Aciu is anksto uz atsakyma... gal kam teko tureti tokios patirties, pasidalinkite... wub.gif

Gali, jeigu ovuliacija ivyko veliau nei iprasta 4u.gif
Man si menesi velavo 6 dienas, bet testukai rode I ir neklydo, pavelave vis tik atejo mm verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės. Jau prieš kalėdas tapau jūsų skyrelio "gerbėja"...ale va ir aš turiu galvos skausmelį...mm vėluoja(turėjo atkeliaut 12.12), testukas rodė lyg ir vaiduokliuką (bet pasirodydavo po kokiu 10 min). Nulekiau prieš naujus pas gine, bet eko nieko nerodė...mm vis dar nėra..Tai va ginė sakė, kad gal dar nesimato to pipiriuko...Tiesa gimdos dugne rado mažytę miomą...Ginė liepė dar šios savaitės gale darytis testą, sako gal kartais atsiras...O negalėjo kaži mm dingt dėl tos miomos? Tai va ir esu dabar didžiausiose abejonėse...ar aš nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ra-mune @ 2011 01 03, 13:46)
Sveikutės. Jau prieš kalėdas tapau jūsų skyrelio "gerbėja"...ale va ir aš turiu galvos skausmelį...mm vėluoja(turėjo atkeliaut 12.12), testukas rodė lyg ir vaiduokliuką (bet pasirodydavo po kokiu 10 min). Nulekiau prieš naujus pas gine, bet eko nieko nerodė...mm vis dar nėra..Tai va ginė sakė, kad gal dar nesimato to pipiriuko...Tiesa gimdos dugne rado mažytę miomą...Ginė liepė dar šios savaitės gale darytis testą, sako gal kartais atsiras...O negalėjo kaži mm dingt dėl tos miomos? Tai va ir esu dabar didžiausiose abejonėse...ar aš  nestuke.gif

tai gal pasidaryk HCG kraujo tyrimuka ir bus aiskiau mirksiukas.gif linkiu kad butu teigiamas
Atsakyti
QUOTE(sandira @ 2011 01 01, 21:24)
labas vakaras, su Naujaisiais visas Jus  bigsmile.gif

pabandyk pasidaryti dar viena NT gal velesne implantacija g.gif
Papildyta:
QUOTE(ra-mune @ 2011 01 03, 12:46)
Sveikutės. Jau prieš kalėdas tapau jūsų skyrelio "gerbėja"...ale va ir aš turiu galvos skausmelį...mm vėluoja(turėjo atkeliaut 12.12), testukas rodė lyg ir vaiduokliuką (bet pasirodydavo po kokiu 10 min). Nulekiau prieš naujus pas gine, bet eko nieko nerodė...mm vis dar nėra..Tai va ginė sakė, kad gal dar nesimato to pipiriuko...Tiesa gimdos dugne rado mažytę miomą...Ginė liepė dar šios savaitės gale darytis testą, sako gal kartais atsiras...O negalėjo kaži mm dingt dėl tos miomos? Tai va ir esu dabar didžiausiose abejonėse...ar aš  nestuke.gif

o tai testuka pakartojai? siap manes testukas vaiduokliukas neapgavo nei karto smile.gif o tavo lelyte jei dabar yra kokiu 1,5- 2,5mm tai sakyciau sunkokai iziurima ax.gif , o po savaite bus mazdaug 5mm tai jau geriau matoma bus thumbup.gif linkiu kad taip ir butu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(karolce @ 2010 12 31, 13:56)
ACIU mergytes uz palaikyma ir supratima,kadangi dar menesines neatejo,tai viltis vis dar rusena blush2.gif ,keisciausia,kad papuliu dar neatleidzia,nes mm sekmadieni turetu buti

na kaip laikomes ? gal geru naujienu turime ? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(letute25 @ 2010 12 31, 14:16)

o gal implantacinis kraujukas? 4u.gif nenukabink nosytes 4u.gif
Atsakyti
Gydytoja liepe ketvirtadieni pasidaryt,,,tai dabar kantriai kaip "maryte melnikaite" laukiu ketvirtadienio....tikiuos pasidarysiu rasti II... blush2.gif
Atsakyti