Įkraunama...
Įkraunama...

Čia Šiauliečiai statosi namus

user posted image

ŠIAULIEČIAI STATOSI SVAJONIŲ NAMUS 

Aukštelkes  - Bubiu puse

poeme
zojux
Dovis
giedre.v
henrieta75
pojo
masajugi
Rendi
rudenine
ragaina

Ginkunai

ambre
korisda
notyte
Cili
biesas66

Gegužiukai

astas
kreizzy
tetis Evaldas

Žaliukiu k.

laimingas

Medelynas

osera

Rekyvos puse

femme_fatale
bitute555
rasyte
makaliuks
rugstele

Pabaliai

airise
aulina
berže
gi2lux
seima is 5

Centras

janna
praeiviene

Šeduva

mamylio

Kuršenai

tomoshius
zvejys

Kužiai

Karolag

Radviliškio puse

Agnestar

Vijoliai

mylima2007

KAIRIAI 

Tuzinas
user posted image

slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti biggrin.gif

4u.gif paskutinė tema čia 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 15 vasario 2011 - 15:45
Osera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 15 vasario 2011 - 15:51
O labas. Pliurpiam toliau?
Malonu su jumis buti. Aciu uz nauja tema.
Atsakyti
na ir cia statistika praeitos temos smile.gif

aulina 78 4u.gif
janna 55 4u.gif
biesas66 51 4u.gif
jova 50 4u.gif
seima is 5 40
gi2lux 35
Osera 33
Dovis 31
Agnestar 30
Makaliuks 30
Beržė 20
femme_fatale 17
giedre.v 14
Cili 13
kreizzy 9
Rendi 9
zojux 9
masajugi 9
korisda 9
ambre 9
Trolėmolė 7
astukas 7
henrieta75 7
Ihmantas 6
Bitute555 4
vaidadama 4
airise 4
mamylio 3
tiutis 2
admin*1 1
laimingas 1
rudenine 1
zvejys 1
Atsakyti
O jau skaiciai kokie biggrin.gif

50ta tema,lyg puse simtmecio butumem pragyvene biggrin.gif
Siaulieciai pliurpaliu pliurpaliai, Klaipeda 48, Kaunas 16 varo. Nu, o mes lotuliukas.gif lotuliukas.gif I tema, ne itema, bet smagu lotuliukas.gif

QUOTE(aulina @ 2011 02 15, 16:47)
Man jau dabar liūdna, kad pagimdysi ir dingsi iš eterio min 3 mėn. toks standartas pas mus temoje. Bet ką padarysi, pateisinama  smile.gif

Jei vien apie statybas, tai as ir siandien galiu pradingti biggrin.gif Nebetureciau jokio noro diskutuoti apie pamatus biggrin.gif

QUOTE(Osera @ 2011 02 15, 16:49)
nu va kalbi kaip mano vyriskis ..,. jis irgi nori deti aplink kapsule akmeni  ...bet jei sakai kad 30 % grozio prideda ,tai gal reikia leisti ji uzdeti  biggrin.gif
Papildyta:

nedings ,nupirks vyras robotuka   ir  ta laika ka kambarius tvarkytu ji su mumis plepes

Jei galit leisti,tai dekit akmeni. Kodel as plyteliu norejau g.gif Buvau isikandus viena zidini. Isivaizdavom,kad akmuo bus brangus, aisku tada daug brangesnis jis buvo, tai net pasiskaiciuoti nebandem. Iskarto plytkas rinkomes. Nors nesigailiu. Man jis grazus, nes kitoks nei pas visus biggrin.gif
A Dovis pati nusipirks tongue.gif Cia mano uzgaida, pati mokesiuos. Bet maniskis ir nepriestarauja biggrin.gif Nors kartais kreivai i mano uzgaidas pasiziuri, bet ne sikarta ax.gif Dziaugiuosi,kad vyras uz siluma ir kura sumoka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 15 vasario 2011 - 16:05
na jo pliurpaliai mes thumbup.gif group.gif gossip.gif

bet as kazkaip nematau Vilniaus temos ,tipo Vilniuje nesistato namu mirksiukas.gif

o del akmens aplink zidini ,tai ne dabar ,nes dabar vyksta darbai pirties darymui...savaitgali dusa atsimurijo smile.gif
Atsakyti
Osera, patys pirti isirenginesit? kaip su projektuku? Kokia mediena, koks pecius?..... As Kaledom noreciau, bet bus kaip bus. Noriu rimta firma kviestis,kad normaliai paplanuotu, vyrui atrodo,kad neverta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 15, 17:21)
Osera, patys pirti isirenginesit? kaip su projektuku? Kokia mediena, koks pecius?..... As Kaledom noreciau, bet bus kaip bus. Noriu rimta firma kviestis,kad normaliai paplanuotu, vyrui atrodo,kad neverta doh.gif

Pritariu vyrui drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif pas mus tik iš priekio uždėtas akmuo, šonuose jo nėra. Taip su MB sutarėm, čia kompromisas vadinasi rolleyes.gif O jis toliau derino kaip šonus suleistų, atitinkamus kampus padarytų ir t.t. O židinys gal kokius metus stovėjo dažytas ir nieko, jei yra kitų svarbesnių pirkinių, jo apdaila gali palaukti. Kur buvo truputį iš priekio aprūkę, paskui užsidengė ax.gif

Dovis mirksiukas.gif parašyk tos moters kontaktus į AŽ ax.gif
Atsakyti
Oserai 4u.gif už naują temukę

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 15, 15:05)
Laukiu, nesulaukiu, kada maniskes dukros paaugs, tai ne tik man valgyt pataisys, bet  thumbup.gif  ir kambarius sutvarkys  lotuliukas.gif
Viltis    fool.gif  motina...

mano valgyt tai daro, bet su kambarių tvarkymais verysad.gif matyt paveldėta lotuliukas.gif

QUOTE(giedre.v @ 2011 02 15, 15:49)
gi2liux, labai faini vartai pas jus. as irgi kazka tokio noreciau  wub.gif gal pameni apytiksle kaina? as noreciau viso priekio tokio, t.y. 50m gaunasi, nu aisku dar nusiminusuos kazkiek del boksteliu (ar kaip jie vadinasi)...
nenene, neiseikit i kita tema!! labai smagu pasiskaityti pliurpalus, jei aktualu isijungti i juos, jei neaktualu- praleist pro akis. nes vien apie statybas, tai as neturiu ka diskutuot, o vien pliurpt irgi ner kada biggrin.gif

Vartus ir vartelius MB parsivežė iš lenkijos. kainavo 1170Lt/ komplektas, bet apačią davirino, nes reikėjo aukštesnių, papildomai dar kainavo 500Lt + dažymas. Vartų plotis 4.20m, aukštis 1.60-1.80m Automatika + domofonas 2600Lt su montavimu.

QUOTE(Dovis @ 2011 02 15, 16:10)
Henrieta, jei planuojat kazka samdyti aplinkos sutvarkymui, tai galiu duoti kontaktus moterytes,kuri man padejo.
Daugiau parasyciau per AZ.

Dovis kokios kainos? Mums irgi riekia, bet nenorim kad atvažiuotų ir viską už kosminius pinigus padarytų. labai tiktų kad paruoštų projektuką, surašytų augalus, ir kad pakomanduotų sodinant bigsmile.gif o MB iš Lenkijos augaliukus parvežtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(henrieta75 @ 2011 02 15, 17:31)
smile.gif pas mus tik iš priekio uždėtas akmuo, šonuose jo nėra. Taip su MB sutarėm, čia kompromisas vadinasi rolleyes.gif O jis toliau derino kaip šonus suleistų, atitinkamus kampus padarytų ir t.t. O židinys gal kokius metus stovėjo dažytas ir nieko, jei yra kitų svarbesnių pirkinių, jo apdaila gali palaukti. Kur buvo truputį iš priekio aprūkę, paskui užsidengė ax.gif

Dovis mirksiukas.gif parašyk tos moters kontaktus į AŽ ax.gif

maciau albume yra ir dazytas zidinys. Skiriasi labai bet teisingai sakote,gali akmuo irt palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 15, 16:21)

taip patys , nestato naujo pastato ,is seno ukinio perdaro smile.gif as ten nesikisu ,nesidomiu ir nieko nezinau ...peciu padare kazkokia firmike ...o mediena zinau kad iesko ,bet neprisimenu kokios ten jos jiems reikia smile.gif
na as nemegeja pirties tai man visai neidomu...
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 15, 16:31)

Vartus ir vartelius MB parsivežė iš lenkijos. kainavo 1170Lt/ komplektas, bet apačią davirino, nes reikėjo aukštesnių, papildomai dar kainavo 500Lt + dažymas. Vartų plotis 4.20m, aukštis 1.60-1.80m Automatika + domofonas 2600Lt su montavimu.

grazus vartai thumbup.gif
ziuriu i tavo namus ir galvoju ,nu tas tavo vyras auksarankis ..... galima sakyti viska pats pasidaro wub.gif thumbup.gif
ziuriu ir trinkeles jau kieme ax.gif kaip buvau paskutini karta dar smeliukas buvo biggrin.gif
Papildyta:
HENRIETA ,gal tb gali rekomeduoti kur uzsisakyti stikla tarp spinteliu g.gif na kur kainos ir kokybes santykis geras biggrin.gif

ir kokiso firmos pas tave stalvirsis ,nes ziuriu ziuriu i paskutine foto ,nu kaip pas mane kazkas tokio....(pasakytum ar tiks man smeliava kriaukle) blush2.gif
o pas mane egger F558
Atsakyti