QUOTE(biesas66 @ 2011 02 15, 17:26)
Biesai, vyras vyrui nelygu. Maniskis kituose reikaluose gabus. Jis nesedes ir neplanuos pirties, pasikvies meistrus-musu buvusius statybininkus. Pasitars ir padarys. Nesuks jis smegenu kaip racionaliau ta patalpa isnaudoti. O ji siaura ir ilga. Tai man norisi,kad labiau patyre zmones patartu ir naudingu patarimu is patirties duotu.As tai neikertu tuose reikaluose nieko ir tingiu smegenis sukti
Kai tu pats su tuom susijes, tai tau lengviau planuotis
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 15, 17:31)
Oserai
už naują temukę
mano valgyt tai daro, bet su kambarių tvarkymais
matyt paveldėta
mano valgyt tai daro, bet su kambarių tvarkymais
O mano nieko nedaro ir dar savo noru
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 15, 14:31)
Vartus ir vartelius MB parsivežė iš lenkijos. kainavo 1170Lt/ komplektas, bet apačią davirino, nes reikėjo aukštesnių, papildomai dar kainavo 500Lt + dažymas. Vartų plotis 4.20m, aukštis 1.60-1.80m Automatika + domofonas 2600Lt su montavimu.
aciu
QUOTE(Osera @ 2011 02 15, 18:18)
taip patys , nestato naujo pastato ,is seno ukinio perdaro
as ten nesikisu ,nesidomiu ir nieko nezinau ...peciu padare kazkokia firmike ...o mediena zinau kad iesko ,bet neprisimenu kokios ten jos jiems reikia
na as nemegeja pirties tai man visai neidomu...
grazus vartai
ziuriu i tavo namus ir galvoju ,nu tas tavo vyras auksarankis ..... galima sakyti viska pats pasidaro
ziuriu ir trinkeles jau kieme
kaip buvau paskutini karta dar smeliukas buvo 
Papildyta:
HENRIETA ,gal tb gali rekomeduoti kur uzsisakyti stikla tarp spinteliu
na kur kainos ir kokybes santykis geras
ir kokiso firmos pas tave stalvirsis ,nes ziuriu ziuriu i paskutine foto ,nu kaip pas mane kazkas tokio....(pasakytum ar tiks man smeliava kriaukle)
o pas mane egger F558
na as nemegeja pirties tai man visai neidomu...
grazus vartai
ziuriu i tavo namus ir galvoju ,nu tas tavo vyras auksarankis ..... galima sakyti viska pats pasidaro
ziuriu ir trinkeles jau kieme
Papildyta:
HENRIETA ,gal tb gali rekomeduoti kur uzsisakyti stikla tarp spinteliu
ir kokiso firmos pas tave stalvirsis ,nes ziuriu ziuriu i paskutine foto ,nu kaip pas mane kazkas tokio....(pasakytum ar tiks man smeliava kriaukle)
o pas mane egger F558
pas mus stalviršis Termopalo Gobi 1, o stiklas užsisakinėja tarp spintelių iš "Stikluvos" kiek pamenu, kitos firmos neatsimenu įdedu pvz
sveikos. aciu, aciu, kad isbraukete
Oserai
uz nauja tema
jau nebespeju su jusu tempais nei skaityti,nei parasyti
bet labai smagu parejus is darbo rasti tiek daug prisneketa,taip ir toliau
seima is 5 jusu vonios kambarys labai liuxs
seima is 5 jusu vonios kambarys labai liuxs
QUOTE(nise @ 2011 02 15, 18:23)
sory cia as kazka pridirbau ,tikrai nenorejau isbraukti
OJEZAU
Rodos, islekiau trumpam is namu, o jus tema jau uzdariusios, nauja jau vos neipusejusios super, su senosios nuoroda...
LIUKS
Rodos, islekiau trumpam is namu, o jus tema jau uzdariusios, nauja jau vos neipusejusios super, su senosios nuoroda...
Laba
aciu uz nauja tema
Nespeju skaityt
Nu ir varot
Mes planuojam ryt jau dali daiktu i troba veztis. Prasideda didysis tautu kraustymasis
aciu uz nauja tema
Aš nespėju įsiterpti,o jau tema pabaigta
Gi2lux labai gražūs vartai
Ir ,kaip suprantu, nebrangiai gavosi.
Apie vonias ir virtuves jau net nekalbu,žiūriu kaip į stebuklą,nes mano dar nežinau kada bus. Taigi plepėkit,pasakokit, smagu ,kad yra iš ko pasimokyt. O taip tai tikrai nežinočiau kur kaip daryt,kas gerai ir kaip reikia
Ką jau esu praėjusi,tai daugmaž galiu pasisakyt,o kas dar priekyje-tai ne.
Man gražu žiūrėt,kaip jūs žinot ko norit ir tą pasidarot
Gi2lux labai gražūs vartai
Apie vonias ir virtuves jau net nekalbu,žiūriu kaip į stebuklą,nes mano dar nežinau kada bus. Taigi plepėkit,pasakokit, smagu ,kad yra iš ko pasimokyt. O taip tai tikrai nežinočiau kur kaip daryt,kas gerai ir kaip reikia
Man gražu žiūrėt,kaip jūs žinot ko norit ir tą pasidarot
[quote=gi2lux,2011 02 15, 07:31]
Vartus ir vartelius MB parsivežė iš lenkijos. kainavo 1170Lt/ komplektas, bet apačią davirino, nes reikėjo aukštesnių, papildomai dar kainavo 500Lt + dažymas. Vartų plotis 4.20m, aukštis 1.60-1.80m Automatika + domofonas 2600Lt su montavimu.
Sveikos su nauja tema
paziurejau nuotraukas labai viskas pas visas grazu.
gi2lux, tikrai faini vartai ir palyginus nebrangus. gal vyras prisimena kur pirko tai mes urmu papirktume...
Sveikos su nauja tema
gi2lux, tikrai faini vartai ir palyginus nebrangus. gal vyras prisimena kur pirko tai mes urmu papirktume...
[quote=masajugi,2011 02 15, 21:36]
gal vyras prisimena kur pirko tai mes urmu papirktume...
[/quote]
Jau reikia tada pagalvot ka su fura siusim i Lenkija
nes jau reikia urmu kavos, pakloteliu i stalcius ir dar vartu
Gal kas dejotes zidini su vandens konturu?
Dar siandien paziurejau duso vandens latakeliu kainas tai siaubas apeme
Jau mano svajoniu namas nebebus toks kaip isivaizdavau (kazkodel vis pasirenku viska kas brangiausia to net nezinodama
)
gal vyras prisimena kur pirko tai mes urmu papirktume...
[/quote]
Jau reikia tada pagalvot ka su fura siusim i Lenkija
Gal kas dejotes zidini su vandens konturu?
Dar siandien paziurejau duso vandens latakeliu kainas tai siaubas apeme