Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

Tęsiam diskusijas, susijusias su kvepalais drinks_cheers.gif

user posted image

Sena tema
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 28, 11:48)
Man tai mediena kvepia LB Roma. Siulyciau pabandyti, jei nezinot kvapo  4u.gif

Dėkui, puikiai žinau/turiu. Visiškai ne tas ko ieškau. Gal dar kas, kokią mintį turit?
Atsakyti
Siūlau padiskutuoti apie "tamsius" (dark) kvapus. Šį savaitgalį palandžiojau po užsienio forumus, susidariau savo šiokią tokią profanišką nuomonę. Tačiau labai domina Jūsų, ypač patyrusių parfumisčių, mintys šiuo klausimu.
Taigi,kokius kvepalus laikote "tamsiais", "juodais", "animalistiniais" ar pan. Ką rinktumėte į tamsiausių kvapų, sakykim, dešimtuką?
Atsakyti
eglegle apie Agentus žino, bet apie Eau Emotionnelle užmiršo, o atminčiai atgaivint turi juos gaut šiom dienom, taigi tada ir komentuosim, norinčias - prašom nusipurkšt ar uostyt smile.gif
Tokias įdomias medines/tamsias temas čia užvedėt, o reikia dirbt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 28 kovo 2011 - 11:26
Taikau į Tugras postą.
Absoliučiai ne patyrusi, mėgėjas profanas, bet pirma mintis su vardu ir pavadinimu - HEELEY Cardinal. Mano nosis nieko tamsesnio, įžūlesnio nėra uodusi.

Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2011 03 28, 12:25)
Tokias įdomias medines/tamsias temas čia užvedėt, o reikia dirbt  unsure.gif

Kai darbai baigsis - brūkštelk, prašau, savo mintis, ypač apie medieną domina.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 03 28, 13:32)
Kai darbai baigsis - brūkštelk, prašau,  savo mintis, ypač apie medieną domina.

Dar apie abu Agentus - kad skiriasi - tai tikrai, tik neatsimenu, kuo.
Apie medieną kol kas galvoje sukasi tik garsonai - gal Quarzazate ar Wonderwood? Einu dirbt, o apie medieną, manau, čia pilna sočiai žinančių, vakare gal visos subėgs ir parašys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 28, 12:49)
Apie medieną kol kas galvoje sukasi tik garsonai - gal Quarzazate ar Wonderwood?

Dėkavoju. Abu puikiai pažįstu. Quarzazate didelis pliusas, Wonderwood per saldu...
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 03 28, 12:17)
Dėkui, puikiai žinau/turiu. Visiškai ne tas ko ieškau. Gal dar kas, kokią mintį turit?

Man labai mediena kvepia kazkuris is situ,bet nepamenu kuris g.gif
http://www.fragranti...ler-Harris.html
Atsakyti
Mediena - Tann Rokka Kisu, Nasomatto Duro, L'Artisan Parfumeur Al Oudh.
Atsakyti
Gal dar su klaustuku - Technique Indiscrete Santa Subita? Tik gali būti per saldu (man nusaldėja), bet reik bandyt
O Black Afgano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 28 kovo 2011 - 12:44
QUOTE(Tugras @ 2011 03 28, 11:21)
Siūlau padiskutuoti apie "tamsius" (dark) kvapus.  Šį savaitgalį palandžiojau po užsienio forumus, susidariau savo šiokią tokią profanišką nuomonę. Tačiau labai domina Jūsų, ypač patyrusių parfumisčių, mintys šiuo klausimu.
Taigi,kokius kvepalus laikote "tamsiais", "juodais", "animalistiniais" ar pan. Ką rinktumėte į tamsiausių kvapų, sakykim, dešimtuką?

Na man sąvokos kvepalų pasaulyje tamsūs/ juodi ir animalistiniai nebūtinai susiję. T.y. gali būti tamsūs kvepalai savo charakteriu, bet visiškai be jokių užuominų į seksualumą. Arba animalistiniai, kurių nelaikau juodais.
Ar aš kažko nesupratau?

QUOTE(katalike @ 2011 03 28, 12:17)
Mediena - Tann Rokka Kisu, Nasomatto Duro, L'Artisan Parfumeur Al Oudh.

Dėl L'Artisan Parfumeur Al Oudh sutinku drinks_cheers.gif Sausa mediena.

QUOTE(eglegle @ 2011 03 28, 12:43)
O Black Afgano?

Šie man irgi į tą pusę.

Dar labai super medinukai yra Tom Ford Oud Wood. Kvapas, vertas pusė karalystės smile.gif
Atsakyti
Ačiū, lauksiu eglegle's komentarų ax.gif
Dėl medienos - Miller Harris L'Air de Rien - jau "apdirbtos" medienos, senų baldų,
politūros kvapas. Tarp kitko, man tai ganėtinai tamsus kvapas, nors visai ne animalistinis. Pabandykite The Different Company Un Parfum des Sens et Bois - mano nosiai gryna mediena , net vyriška, smilkalinė, bet kiek "spygliuota", tai gal ir netiks...
Atsakyti