Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Sveiki dar vienoj temoj apie daržininkystę vazonuose...

user posted image

user posted image

Sėjos kalendorius

Ankstesnė tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 29 balandžio 2011 - 10:54
sveikos naujoj temoj 4u.gif

vakar persodinau savo didziaja dali pomidoru ir paprikas. ir kai kuriuos pomidorus palikau nakvoti balkone, nes namie jau nebera jiems vietos. Apdengiau 2 sluoksniais agro pleveles ir lyg ir nieko - isgyveno. ax.gif

Siandien visai nudziugau pamacius, kad nepaisant mano balkoninkystes balkone liks vietos ir drabuziams dziauti ir su puodeliu kavos prisesti thumbup.gif Visai needaug pas mane visokiu augalu gavosi : 4 paprikos ( 1 vazonasžnedidelis lovelis), didesnis lovelis mongoldu/krapu/tageciu ir kitas irgi didesnis bus su vilmukais jei jie uzaugs lotuliukas.gif , keli mazi vazoniukai su visokia smulkme na ir kokie 10 vazoneliu su Beta ir Apis pomidorais ir visas mano darzas blush2.gif
Atsakyti
Perkėliau klausimą - O sakykit, galima pakaitaliot pomidorus su bazilikais sodinant į vieną lovelį? ar pomidoro besiformuojantis krūmas neužgoš baziliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 04 29, 15:07)
Perkėliau klausimą - O sakykit, galima pakaitaliot pomidorus su bazilikais sodinant į vieną lovelį? ar pomidoro besiformuojantis krūmas neužgoš baziliko  g.gif

Pakaitaliot neišeis - pomidorai užgoš bazilikus... ax.gif Aš sodinčiau priekyk kur nors lovelio papildomai... Nors šiaip, pernai kiek buvau pasodinus neaugo kažkodėl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 04 29, 15:07)
Perkėliau klausimą - O sakykit, galima pakaitaliot pomidorus su bazilikais sodinant į vieną lovelį? ar pomidoro besiformuojantis krūmas neužgoš baziliko  g.gif

Na, jei lovelis bus atviroje erdvėje, tai augalai būna kiek mažesni. Stiklintuose balkonuose auga panašiai kaip ir šiltnamy, augalai gali būti didesni. Be to, žiūrint, koks bazilikas pasirenkamas. Jei tai šliaužiantis, tai neturėtų konkuruoti dvi kultūros, tačiau įprastasis bazilikas išauga į galingą krūmą ir šalia Vilmuko, greičiau bazilikas trukdys pomidorui, nei atvirkščiai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 balandžio 2011 - 14:12
Partizane, ačiū už naują temą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 29, 15:08)
Pakaitaliot neišeis - pomidorai užgoš bazilikus... ax.gif Aš sodinčiau priekyk kur nors lovelio papildomai... Nors šiaip, pernai kiek buvau pasodinus neaugo kažkodėl ax.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 29, 15:11)
Na, jei lovelis bus atviroje erdvėje, tai augalai būna kiek mažesni. Jei tai šliaužiantis, tai neturėtų konkuruoti dvi kultūros, tačiau įprastasis bazilikas išauga į galingą krūmą ir šalia Vilmuko, greičiau bazilikas trukdys pomidorui, nei atvirkščiai wink.gif

Bus atviram balkone auginami, o bazilikas vienas kvapnusis, tai kiek mažesnis, o kitas žaliasis bazilikas, tai tas gan nemažas turėtų būti.

Tad pagal dvi pasisakiusias, sodinsiu atskirai 4u.gif
Atsakyti
Mano pipirai ir pomidorai žiedus krauna wub.gif
O kada agurkui metas virvelę parišti? Manasis jau bent 4 tikruosius lapelius turi ir jau vieną ūsą išleidęs...
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 04 29, 18:08)
Mano pipirai ir pomidorai žiedus krauna  wub.gif
O kada agurkui metas virvelę parišti? Manasis jau bent 4 tikruosius lapelius turi ir jau vieną ūsą išleidęs...

tai kol kas gali įsmeigt kokią kinietišką lazdelę, jei agurkas paskui vietą keis...
Atsakyti
Rodausi

user posted image
user posted image
user posted image

Gaila, bet siandien ismeciau savo visus vlma daigus... Miltlige uzpuole. Purskiau vaistus, bet nepadejo...
Atsakyti
Deme, kiek visko daug smile.gif
o šlamutį, bakopą ir dichondras pati daiginai?

o aš apleidau savo prisėtas salotas. laiku neišpikiavau (gėda prisipažint,buvo gaila vazonėlių ir žemių), tai šiandien valgiau tokius susigrūdusias išstypusias miniatiurinias rukolas ir sultenes.

terasos daržą vyras liepė nukelt kitiems metams. nu kadangi man reikalinga jėga visas žemes susinešt, tai teks paklust. nu dar pažiūrėsim žinoma cool.gif
Atsakyti
Bakopa ir slamuti gavau is mamos. visa kita tai mano pacios auginta.
Atsakyti
gražus daržas 4u.gif

šiandien apžiūrėjau savo Balconi red - pomidoriukų jau yra bigsmile.gif sokiai.gif
Atsakyti