sveikos naujoj temoj
vakar persodinau savo didziaja dali pomidoru ir paprikas. ir kai kuriuos pomidorus palikau nakvoti balkone, nes namie jau nebera jiems vietos. Apdengiau 2 sluoksniais agro pleveles ir lyg ir nieko - isgyveno.
Siandien visai nudziugau pamacius, kad nepaisant mano balkoninkystes balkone liks vietos ir drabuziams dziauti ir su puodeliu kavos prisesti
Visai needaug pas mane visokiu augalu gavosi : 4 paprikos ( 1 vazonasžnedidelis lovelis), didesnis lovelis mongoldu/krapu/tageciu ir kitas irgi didesnis bus su vilmukais jei jie uzaugs
, keli mazi vazoniukai su visokia smulkme na ir kokie 10 vazoneliu su Beta ir Apis pomidorais ir visas mano darzas

vakar persodinau savo didziaja dali pomidoru ir paprikas. ir kai kuriuos pomidorus palikau nakvoti balkone, nes namie jau nebera jiems vietos. Apdengiau 2 sluoksniais agro pleveles ir lyg ir nieko - isgyveno.

Siandien visai nudziugau pamacius, kad nepaisant mano balkoninkystes balkone liks vietos ir drabuziams dziauti ir su puodeliu kavos prisesti

Perkėliau klausimą - O sakykit, galima pakaitaliot pomidorus su bazilikais sodinant į vieną lovelį? ar pomidoro besiformuojantis krūmas neužgoš baziliko

QUOTE(Valura @ 2011 04 29, 15:07)
Perkėliau klausimą - O sakykit, galima pakaitaliot pomidorus su bazilikais sodinant į vieną lovelį? ar pomidoro besiformuojantis krūmas neužgoš baziliko 

Pakaitaliot neišeis - pomidorai užgoš bazilikus...

QUOTE(Valura @ 2011 04 29, 15:07)

Na, jei lovelis bus atviroje erdvėje, tai augalai būna kiek mažesni. Stiklintuose balkonuose auga panašiai kaip ir šiltnamy, augalai gali būti didesni. Be to, žiūrint, koks bazilikas pasirenkamas. Jei tai šliaužiantis, tai neturėtų konkuruoti dvi kultūros, tačiau įprastasis bazilikas išauga į galingą krūmą ir šalia Vilmuko, greičiau bazilikas trukdys pomidorui, nei atvirkščiai

Partizane, ačiū už naują temą 
Papildyta:
Ačiū
Papildyta:
Bus atviram balkone auginami, o bazilikas vienas kvapnusis, tai kiek mažesnis, o kitas žaliasis bazilikas, tai tas gan nemažas turėtų būti.
Tad pagal dvi pasisakiusias, sodinsiu atskirai

Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 29, 15:08)
Pakaitaliot neišeis - pomidorai užgoš bazilikus...
Aš sodinčiau priekyk kur nors lovelio papildomai... Nors šiaip, pernai kiek buvau pasodinus neaugo kažkodėl 

Ačiū

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 29, 15:11)
Na, jei lovelis bus atviroje erdvėje, tai augalai būna kiek mažesni. Jei tai šliaužiantis, tai neturėtų konkuruoti dvi kultūros, tačiau įprastasis bazilikas išauga į galingą krūmą ir šalia Vilmuko, greičiau bazilikas trukdys pomidorui, nei atvirkščiai 

Bus atviram balkone auginami, o bazilikas vienas kvapnusis, tai kiek mažesnis, o kitas žaliasis bazilikas, tai tas gan nemažas turėtų būti.
Tad pagal dvi pasisakiusias, sodinsiu atskirai

Mano pipirai ir pomidorai žiedus krauna
O kada agurkui metas virvelę parišti? Manasis jau bent 4 tikruosius lapelius turi ir jau vieną ūsą išleidęs...

O kada agurkui metas virvelę parišti? Manasis jau bent 4 tikruosius lapelius turi ir jau vieną ūsą išleidęs...
QUOTE(uodegas @ 2011 04 29, 18:08)
Mano pipirai ir pomidorai žiedus krauna

tai kol kas gali įsmeigt kokią kinietišką lazdelę, jei agurkas paskui vietą keis...
Deme, kiek visko daug 
o šlamutį, bakopą ir dichondras pati daiginai?
o aš apleidau savo prisėtas salotas. laiku neišpikiavau (gėda prisipažint,buvo gaila vazonėlių ir žemių), tai šiandien valgiau tokius susigrūdusias išstypusias miniatiurinias rukolas ir sultenes.
terasos daržą vyras liepė nukelt kitiems metams. nu kadangi man reikalinga jėga visas žemes susinešt, tai teks paklust. nu dar pažiūrėsim žinoma

o šlamutį, bakopą ir dichondras pati daiginai?
o aš apleidau savo prisėtas salotas. laiku neišpikiavau (gėda prisipažint,buvo gaila vazonėlių ir žemių), tai šiandien valgiau tokius susigrūdusias išstypusias miniatiurinias rukolas ir sultenes.
terasos daržą vyras liepė nukelt kitiems metams. nu kadangi man reikalinga jėga visas žemes susinešt, tai teks paklust. nu dar pažiūrėsim žinoma

Bakopa ir slamuti gavau is mamos. visa kita tai mano pacios auginta.
gražus daržas
šiandien apžiūrėjau savo Balconi red - pomidoriukų jau yra

šiandien apžiūrėjau savo Balconi red - pomidoriukų jau yra