QUOTE(eveka @ 2011 05 02, 10:39)
Norejau pasiteirauti igudusiuju sodininkiu-ar verta balkone (stiklintame) auginti salotas? Ar uzaugs kas nors valgomo dydzio? Gal geriau vazonus ir ta zeme svogunams, prieskoniams skirti?
man salotos vienos iš greičiausiai augančių ir einamiausių vazoninių augalų. dabar buvau išvykus savaitę, b liejo negailėdamas, dar saulė kepino kaip reikalas, tai kai pamačiau salotas

QUOTE(Dantiste @ 2011 05 02, 21:08)
kaip apsidžiaugiau šiandien
turėjau praeitais metais žemuogių bliūdą, nebuvo kur žiemai dėti, tingėjau tvarkyt tai ir palikau balkone. O šiandien pamačiau, kad pora daigų šviežių lapelių išleido, nors jau buvo nurašytos, nes visai nudžiuvusios atrodė
vis dėlto peržiemojo, nors ir nedengiau, ir neapsnigo žiemą. tikrai galvojau, kad nušals 

aš nusipirkau žemuogių sėklyčių, žinau, kad bus gan vėlokai sodint birželio vidury, bet tik tada kelsimės kitur gyvent, tai dabar nenoriu dar papildomai. bet sakau gal dar vistiek išdygs.
ant pakelio rašo, kad daugemetės, tai norėjau paklaust kokios jos šaknys?
ilgos, storos, kaip auga geriau?
nes užmačiau tokį fainą vazoną, nu ne visai vazonas, bet taip kaip labai sumažinta balėjos kopija, pailga, ir žema su rankenikėm šonuose, pagalvojau, kad visai fainai ten būtų žemuoges, bet jei jom reikia daugiau į gylį augt, tai netiks

va tokiuose: