Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

Tesiu is praejusios temos : Man dare konizacija pries pusantro men. Mazeikiuose, nezinau kaip yra kitur, bet pas mus lygiai taip pat kaip ir ten kur tu darysies joanaxxxx konizacija daro tik su vietiniu nuskausminimu, nededa jokiu narkoziu, o ir tiesa pasakius niekam nereikia,nes tikrai neskausminga. O biopsija man dare Klaipedoj jurininku ligonineje, tai isvis jokio nuskausminimo nebuvo, skausmas toks tarsi bites igelimas,gal net siek tiek mazesnis.
DI o kokios pas tave naujienos? ar jau zinai reikes tau operacijos ar ne?

6 tema
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 09 01, 17:14)
DI o kokios pas tave naujienos? ar jau zinai reikes tau operacijos ar ne?
6 tema

Pasiklydo ko gero merginos. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kraustausi ir as i nauja temele smile.gif Visoms kuo geresniu rezultatu ir daug sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Aciu in vino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 09 02, 09:45)
Sveikutes. Kraustausi ir as i nauja temele smile.gif Visoms kuo geresniu rezultatu ir daug sveikateles  4u.gif

In vino, kaip tu ?
Kada keliausi pakartotinų tyrimų darytis ?
Atsakyti
As eisiu pakartotinu tyrimu apie rugsejo vidury. Truputi su nerimu laukiu tu dienu, bet turiu vilti kad viskas ciki bus. smile.gif
Atsakyti
sveikutes pagaliau radau as jus thumbup.gif
visoms sveikateles ir geru rezultatu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
man įdomu pasidarė dėl tos konizacijos darymo be narkozės. Net nemaniau kad taip galima. Man konizacija daryta Kauno onkologinėje ligoninėje. Biopsiją irgi ten darė-šitą tai jau be narkozės.
Aš kaip ir in vino ruošiuosi rugsėjo viduryje eiti darytis OCT. Neramu aišku, bet ką padarysi, reik tikėtis, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikos,

norėjau paklausti ar buvo kuriai taip, kad tyrimai nelabai geri, bet atlikus konizaciją tyrimas neparodo jokių pakitimų, t.y. viskas lyg buvo gerai. Man prieš 1,5 metus darė konizacija, nes tyrimai rodė, net nepamėnu, lyg CIN2, pasidariau ŽPV tyrimą ir liepė daryti konizaciją. Taikė pilna narkozė, viskas praėjo labai lengvai, nors ir davė biuletenį galėjau nors ta pačia minute eiti darban. Atlikus tyrimą nustatė, kad jokių pakitimų nėra, bet liepė po 1 m. pasitikrinti. Aš kažkaip pražiopsojau tą laiką (jau 1,5 m. praėjo) noriu nueiti ir kažkokia baimė yra, o gal negerai kas... Pati jokių nusiskundimų neturiu... aišku greitu metu nueisiu.. bet gal kas galit pasidalinti patirtimi... ar buvo taip kad nieko nerado, o paskui praejus laikui atsirado?
Atsakyti
QUOTE(Cesi @ 2011 09 02, 22:14)
Sveikos,

norėjau paklausti ar buvo kuriai taip, kad tyrimai nelabai geri, bet atlikus konizaciją tyrimas neparodo jokių pakitimų, t.y. viskas lyg buvo gerai. Man prieš 1,5 metus darė konizacija, nes tyrimai rodė, net nepamėnu, lyg CIN2, pasidariau ŽPV tyrimą ir liepė daryti konizaciją. Taikė pilna narkozė, viskas praėjo labai lengvai, nors ir davė biuletenį galėjau nors ta pačia minute eiti darban. Atlikus tyrimą nustatė, kad jokių pakitimų nėra, bet liepė po 1 m. pasitikrinti. Aš kažkaip pražiopsojau tą laiką (jau 1,5 m. praėjo) noriu nueiti ir kažkokia baimė yra, o gal negerai kas... Pati jokių nusiskundimų neturiu... aišku greitu metu nueisiu.. bet gal kas galit pasidalinti patirtimi... ar buvo taip kad nieko nerado, o paskui praejus laikui atsirado?

Tai gal tau ne tai kad nerado bet viska sekmingai pasalino ir dabar tik reikia tikrintis pastoviai kad vel kas nors neatsirastu. Bet tu nelauk ir eik greiciau tikrintis, nes kuo anksciau pastebi tuo greiciau viska sutvarko, o jei laukiant tai nezinai kas ten gali atsitikti. As irgi jauciuosi kuo puikiausiai, pirma kart biopsija dare vasario men.siule is kart konizacija, bet as nesutikau, nes labai gerai buvau nusiteikusi, kadangi pakitimai buvo nedideli CIN1-2. Nutariau palaukti ir grizusi LT eiti pasitikrinti dar karta, praejo kaip tik 6men. Na nuejau privaciai Vilniui. Gydytoja apziurejusi kolposkopu ir vel nuramino kad viskas atrodo tikrai graziai, viska parode ir paaiskino. Pasake kad biopsijos metu ji man pasalins visus tuos mano pakitimus ir viskas turetu buti ok. Taip ir buvo, sake kad biopsijos metu ispjove visus pakitimus, po poros dienu sulaukiau gydytojos skambucio kuris mane siek tiek sukrete, pasake kad biopsijos atsakymas blogas ir butinai reikalinga skubi konizacija verysad.gif labai issigandau, nes man per tuos 6men pakitimai nuo CIN1-2 perejo i CIN3 verysad.gif
Na bet dabar ir vel nusiteikiau pozityviai, grizau i UK, pirmadieni einu pas gydytoja su savo atsakymais ir tikiuosi kad kuo greiciau bus paskirta konizacija, nes noriu kad kuo greiciau viskas baigtusi unsure.gif Dabar visoms galiu tik patarti ir pasakyti, merginos eikit ir tikrinkites profilaktiskai, nes ir as nuejau vien tik del to kad man pasiule, kadangi buvau 28m ir niekada nesitikrinusi, na ir kad ir jauciausi kuo puikiausiai bet pakitimus rado ir dar jie pas mane gan sparciai blogeja unsure.gif nors seimoje nera nei kruties veziu serganciu, nei gimd.kakl.nei seip veziu serganciu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tuk tuk tuk,
jungiuosi į kompaniją ir iš karto prašau padėti man "atsirinkti" smile.gif

BPG padarė OCT ir davė siuntimą pas ginę. Į tą laiką parėjo atsakymas- LSIL, CIN1, įtariamas CIN3 - gavau siuntimą pas onkologą.

Internetu prisireginau ir ten, ir ten ax.gif

Sakykit, tai eiti pas paprastą ginekologą, ar iš karto pas onkologą? Nes bendrosios praktikos pasakė maždaug taip, kad vis tiek ginekologas nelabai ką padės, vis tiek siųs pas onko.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
ryza kur tu dingusi kaip laikaisi?
as laukiu su nerimu savo pap atsakymo g.gif jau praejo 3 savaites kaip dariausi tai turetu neuzilgo jau kaip ir buti atsakymas
labai tikiu kad viskas bus ok,nes sitie pakitimai labai mazina gyvenimo kokybe,nes visada ir gyvenu itampoje ir galvojime tik apie tyrimu rezultatus.ir nera taip kad negalvociau nei dienos apie tai. verysad.gif
Atsakyti