Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(escada* @ 2009 10 19, 17:47)
siandien pabandziau is l'oreal true match,tai linktais visai nieko nat veido dengiasi g.gif  bet nzn,kakzo mane vilioja meybelline,daug kas giria..tik idomu kaip ta su mineralais ar kuo? kaip ji maskuojasi,kiap dengiais? g.gif  visai pasimeciau doh.gif

skysta mineraline man labai patiko(turejau megini),lengva,bet ne per daug,pamaskuoja(aisku,dideliu defektu neuzmaskuos),tik veidas labai greit blizget ima.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors jau bandė naujuosius lūpų dažus Color sensational? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 10 23, 23:26)
Visai neblogas Maybelline lash stylist tusas  4u.gif

LASH stylist ar LASH Styletto,nes apie stylist nieko negirdejau ir nemaciau kad toks butu,o stiletto pati turiu ir man nelabai schmoll.gif antra kart tikrai nebepirkciau,sekantis bandymas bus tas su vibratoriu tusiukas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 24 spalio 2009 - 00:03
Siandien nusipirkau Dream Satin Liquid pudra:
user posted image
Spalva tokia kaip foto: Ivory. Jau seniai ziurinejau sita pudra, bet buvau girdejus ir blogu, ir geru atsiliepimu, tad dazniausiai nepirkdavau, nes neapsispresdavau, bet siandien buvau Lenkijoj tai nusprendziau nusipirkti smile.gif. Grizus is karto pabandziau ir nenusivyliau thumbup.gif tik geriausi atsiliepimai apie ja oda tikrai is karto pasidaro atlasine, paslepia poras thumbup.gif ir spalva puikiai atsitaikiau thumbup.gif . Nu tai dabar reikia dar to tuso vibruojancio ir kolkas nieko nebereikes ir Maybelline biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 24, 01:01-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 24, 01:01)
LASH stylist ar LASH Styletto,nes apie stylist nieko negirdejau ir nemaciau kad toks butu,o stiletto pati turiu ir man nelabai schmoll.gif antra kart tikrai nebepirkciau,sekantis bandymas bus tas su vibratoriu tusiukas biggrin.gif  4u.gif

STYLIST
user posted image
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 10 24, 18:11)
Siandien nusipirkau Dream Satin Liquid pudra:

Spalva tokia kaip foto: Ivory. Jau seniai ziurinejau sita pudra, bet buvau girdejus ir blogu, ir geru atsiliepimu, tad dazniausiai nepirkdavau, nes neapsispresdavau, bet siandien buvau Lenkijoj tai nusprendziau nusipirkti smile.gif. Grizus is karto pabandziau ir nenusivyliau thumbup.gif tik geriausi atsiliepimai apie ja oda tikrai is karto pasidaro atlasine, paslepia poras thumbup.gif ir spalva puikiai atsitaikiau thumbup.gif . Nu tai dabar reikia dar to tuso vibruojancio ir kolkas nieko nebereikes ir Maybelline biggrin.gif

Kaip su maskavimu? Ar užmaskuotų spuogelius? g.gif Ir ar išlenda blizgesys odos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 10 24, 23:13)
Kaip su maskavimu? Ar užmaskuotų spuogelius? g.gif Ir ar išlenda blizgesys odos?  4u.gif

Su maskavimu tai gerai, nes pas mane inkstiru daugoka tai gerai uzmaskavo thumbup.gif ziurint ar labai dideli tie spuogai butu, visu gal spuogu neuzmaskuotu, bet kazkiek tai tikrai, jeigu dar storesniu sluoksniu tepant tai tikrai, nes as pudras visada plonu sluoksniu tepu. Na pas mane oda nelinkusi riebaluotis tai man kaip ir neislindo, bet jeigu kieno oda linkus riebaluotis tai manau kazkiek islystu, nes ji ne matine yra smile.gif .
Atsakyti
Gal kas naudoja šitą Dream_Sun_Glow_Bronzing
http://www.maybellin...ing_Powder.aspx ? Kokie atsliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2009 10 24, 21:55)

bigsmile.gif net nemaciau tokio ax.gif arba neatkreipiau demesio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2009 10 24, 22:13)
Kaip su maskavimu? Ar užmaskuotų spuogelius? g.gif Ir ar išlenda blizgesys odos?  4u.gif

o man ji kaip tik nieko nemaskavo smile.gif o blyzgesys jau is kart pasitepus matydavosi doh.gif man nepatiko schmoll.gif oda gal kiek grazesne atrodo,bet man ji perriebi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2009 10 26, 20:08)
bigsmile.gif net nemaciau tokio ax.gif arba neatkreipiau demesio 4u.gif

Nebėra lash stylist Lietuvoje pirkt, gal nebent likučių kur nors dar įmanoma rast. Gaila, man pats geriausias Maybelline tušas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asphalt: 26 spalio 2009 - 20:32
QUOTE(asphalt @ 2009 10 26, 21:31)
Nebėra lash stylist Lietuvoje pirkt, gal nebent likučių kur nors dar įmanoma rast. Gaila, man pats geriausias Maybelline tušas buvo.

jis ilginantis, tankinantis, koks poveikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 26, 22:06)
jis ilginantis, tankinantis, koks poveikis?  smile.gif

Ilgina, atskiria. Jo šepetėlis V formos šukytės, tai kiekvieną blakstieną padažo, iššukuoja, nesulipina, nepadaro musės kojų, jokių gumulėlių nebūna... Dar turbūt ir nuo blakstienų priklauso, aš saviškėm labai nesiskundžiu. biggrin.gif Šis pigesnių tušų kategorijoj man pats geriausias buvo, kelis vienetus sutepiau. Bet jau senokai nebematau pas mus pirkt.
Atsakyti