Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

merginos, o nematet kur Lietuvoje isigyti maskuokli Maybelline Instant Age Rewind Double Face Perfector?

user posted image

Labai aciu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
tai pagal visus pasisakymus supratau kad ta nauja MAYBELLINE JADE Pure Make-Up Mineral pudra nelabai kokia... unsure.gif nes as turejau dvejoniu ar sita ar max factor second skin
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti, gal kas nors dar turi Color Sensational lūpdažius ir blizgius? Manau, galėtume apie juos padiskutuot, taip pat apie naująjį tušą su vibratoriumi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 29, 15:31)
Norėčiau pasiteirauti, gal kas nors dar turi Color Sensational lūpdažius ir blizgius? Manau, galėtume apie juos padiskutuot, taip pat apie naująjį tušą su vibratoriumi. smile.gif

blizgiai tai man labai labai patiko wub.gif skaniai kvepia, malonus ant lupu. o tusas ispudzio visiskai nepaliko. nors raso, kad jis atseit viska darantis: ilgina, atskiria, tankina ir t.t., bet jis man tik pailgino ir sulipde blakstienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 29, 15:31)

Turiu net du Color Sensational lupdazius, puikiai pavyko atsitaikyti sau tinkancias spalvas, kas su kitu gamintoju lupdaziais man didele problema blush2.gif Siaip man jie visai patinka, tik gal kiek drekinimo truksta, bet gal tik taip atrodo, nes ipratus prie blizgiu...
Atsakyti
Nusipirkau pagaliau siandien ta pulsuojanti tusa,kol kas po vieno karto,man jis labai patiko thumbup.gif graziai isdaze ir atskire blakstienas smile.gif likau visai patenkinta 4u.gif ziuresiu,kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
Iš maybelline man patinka tik blizgiai lūpom Diamond Gloss. ax.gif
Atsakyti

kokioe atsiliepimai apie si tusa? Colossal Volum Express_
http://www.maybellin...ss_Mascara.aspx

gal kur siuo metu yra siam tusui nuolaidos? gaila daug moket, jei po to nepsiteisins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2009 12 13, 13:28)
gal kur siuo metu yra siam tusui nuolaidos? gaila daug moket, jei po to nepsiteisins 4u.gif

labai geras tušas, db naudoju, patankina, pailgina, nu žodžiu superinis jis man smile.gif ir dar natūraliai ant blakstienų atrodo smile.gif yra pigiai gana ir droge, ir eurokos, tik pereik, tikrai apie 23 lt kainuoja db ax.gif turėtų dar būt akcijos
Atsakyti
smile.gif+2009 12 03, 21:43-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 03, 21:43)
Nusipirkau pagaliau siandien ta pulsuojanti tusa,kol kas po vieno karto,man jis labai patiko thumbup.gif graziai isdaze ir atskire blakstienas smile.gif likau visai patenkinta 4u.gif ziuresiu,kaip bus toliau smile.gif

Kuris cia tusas? Ar ilgina? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 13, 13:47)
labai geras tušas, db naudoju, patankina, pailgina, nu žodžiu superinis jis man  smile.gif  ir dar natūraliai ant blakstienų atrodo  smile.gif  yra pigiai gana ir droge, ir eurokos, tik pereik, tikrai apie 23 lt kainuoja db  ax.gif turėtų dar būt akcijos

Kad nelabai jis ilgina, tankina daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o db noriu pasiklaust, ar neblizga per daug veidas nuo dream satin liquid pudros? pas mane oda mišri/riebi, tai bijau kad nebūtų per riebi, todėl klausiu jūsų patarimo. Taip pat noriu pasiteiraut kaip pure mineral pudra? gal galėtumėt palygint? mirksiukas.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 18:52)
Kad nelabai jis ilgina, tankina daugiau  rolleyes.gif

man visi tušai kažkiek pailgina, šitas taip pat, ir neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2009 12 13, 13:28)
kokia kaina sarmoj? smile.gif
Papildyta:
kokioe atsiliepimai apie si tusa?

buvo jau kalbeta apie si tusa ax.gif man jis patiko,labai pastorina ir pailgina blakstienas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 18:52)
Kuris cia tusas? Ar ilgina? smile.gif

stai sitas:
user posted image
ilgina ax.gif nebira,nu zodziu man jis neblogas biggrin.gif tik nepatinka,kad reikia nuspaudus laikyti migtuka jeigu nori,kad vibruotu biggrin.gif galetu buti taip,kad kada nori ijungi,kada nori isjungi,nes man pirstas iskausta laikyti nuspaudus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 14, 21:10)
Merginos, o db noriu pasiklaust, ar neblizga per daug veidas nuo dream satin liquid pudros? pas mane oda mišri/riebi, tai bijau kad nebūtų per riebi, todėl klausiu jūsų patarimo. Taip pat noriu pasiteiraut kaip pure mineral pudra? gal galėtumėt palygint?

nuo dream satin liquid,tai man blyzgejo veidas doh.gif mano oda irgi misri.......
Atsakyti