Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

smile.gif+2009 12 14, 22:00-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 14, 22:00)

stai sitas:
user posted image
ilgina ax.gif nebira,nu zodziu man jis neblogas biggrin.gif tik nepatinka,kad reikia nuspaudus laikyti migtuka jeigu nori,kad vibruotu biggrin.gif galetu buti taip,kad kada nori ijungi,kada nori isjungi,nes man pirstas iskausta laikyti nuspaudus biggrin.gif

As gal ir kvaila, bet nesuprantu kokia prasme is to, kad vibruoja jis? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 15, 19:09)
As gal ir kvaila, bet nesuprantu kokia prasme is to, kad vibruoja jis?  blush2.gif  lotuliukas.gif

mažiau braukyt reikia, jis pats padažo daugiau ax.gif man tai patinka tas jo vibravimas thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 15, 19:09)
As gal ir kvaila, bet nesuprantu kokia prasme is to, kad vibruoja jis?  blush2.gif  lotuliukas.gif

man atrodo jokios lotuliukas.gif dabar viskas madoj,kas vibruoja lotuliukas.gif skutimosi peiliukai,tusai,dantu sepetukai biggrin.gif bet siaip,tai tipo geriau atkiria,prailgina ir t.t. biggrin.gif bet dariau tyrima su juo biggrin.gif viena aki daziau su vibru,kita be,o blakstienos atrode vienodai g.gif biggrin.gif Tai net nezinau koks skirtumas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 15, 14:34)
nesąžininga taip  doh.gif  jau galvojau pirkt, na bet susilaikiau, nes galvojau pasiklausiu, ar labai jau baisiai blizga, tai db tikrai nepirksiu, nes nenoriu pora kartų pasitept o paskui ir stovėtų nenaudojama, nors gal žiemai ir gerai, nes sausėja mano oda db, tepu riebokais kremais, ir neblizga, tai gal ir nuo pudros neblizgėtų  g.gif

jei nori, kad neblizgetu, pabandyt ta putu pavidalo kur yra, tokia putu konsistencijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 14, 20:10)
Merginos, o db noriu pasiklaust, ar neblizga per daug veidas nuo dream satin liquid pudros? pas mane oda mišri/riebi, tai bijau kad nebūtų per riebi, todėl klausiu jūsų patarimo. Taip pat noriu pasiteiraut kaip pure mineral pudra? gal galėtumėt palygint?  mirksiukas.gif

man neblizga. o mineralines nebandziau.
Atsakyti

QUOTE(taša @ 2009 12 16, 12:42)
man neblizga. o mineralines nebandziau.

o kokia tavo oda?Nes jeigu rieboka,tai nesytiki,kad nesiriebaluoja nuo jos veidas
Atsakyti
smile.gif+2009 12 16, 16:41-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 16, 16:41)
lotuliukas.gif nu tai kai pabaigsi turimus,gelesi ir pabandyti biggrin.gif siaip jis man neblogas mirksiukas.gif bet ne stebuklingas biggrin.gif
Papildyta:

o kokia tavo oda?Nes jeigu rieboka,tai nesytiki,kad nesiriebaluoja nuo jos veidas

riebi bet issausejus.
Atsakyti
Ir as isiterpsiu i jusu kalbas 4u.gif
Man taip pat labai patiko maybelline tusas Lash Stylist, o dabar tai renkuosi
user posted image
Ir dar isigijau mineraline biria, lygiai padengia oda ir gerai laikosi 4u.gif
Mineral Power™ Finishing Veil Powder
user posted image
Atsakyti
sveikos, jau klausiau pudru temoj, bet radau vis amaybelline tema bigsmile.gif

turit, ar bandet kas sia pudra?
Pure mineral
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 12 18, 14:41)
sveikos, jau klausiau pudru temoj, bet radau vis amaybelline tema bigsmile.gif

turit, ar bandet kas sia pudra?
Pure mineral
user posted image

bandziau pora kartu,turejau meginuka,bandziau vasara,tai labai greit veidas imdavo blizgeti,bet siaip faina,nes gerai tepasi,maloni,lengva,bet vos vos ir maskuojanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 18, 15:45)
bandziau pora kartu,turejau meginuka,bandziau vasara,tai labai greit veidas imdavo blizgeti,bet siaip faina,nes gerai tepasi,maloni,lengva,bet vos vos ir maskuojanti smile.gif

jusu oda misri?
mano sausoka, tai turetu tikti. reikes nulekt pasitepliot, nes droge jai db -40 % nuolaida biggrin.gif
bet spalva sulygina graziai? nera labai, ka maskuoti, tai manau, pirkinys bus isigytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 18, 14:12)
Nu ***** blemba.. niekaip nesusidraugauju as su tais skaistalais izymiaisiais  4u.gif  unsure.gif tokie jie man faini.. bet nemoku uztept, nesimato.. kazkas ny to  schmoll.gif

Kas butent nepavyksta? Daug video youtube,kaip uztepti ,aisku,pagal veido forma dar reikia prisitaikyti smile.gif
Atsakyti