Šiuo metu depiliacinių priemonių kokių tik nori - pleistrai, kremai, vaškas, putos. Bet kaip išsirinkti pačią geriausią priemone? Pasidalinkit savo patirtimi, patarkit kokie geriausi/blogiausi? Nes būna kad nusiperki depiliacinių juostelių, bet nieko gero jos nepadaro

Tęsiame temą

QUOTE(aglaja @ 2006 03 18, 16:41)
as irgi turiu klausimeli toms, kurios vasku depiliuoja pazastis: ar neiauga plaukeliai, ar nebuna problemu paskui? kazkaip atsibodo tie skustuvai 

Aš su epiliatorium pažastis tvarkau ir įauga labai retai, be to, nesunkiai išsipkrapšto tie plaukeliai, nepalyginsi su kojom ar bikini

tigi va norejau pasiteiraut gal kas turit philips satinelle message
kokie atsiliepimai apie si epiliatoriu
as ji gavau dovanu, nes labai norejau
bandziau kol kas tik ant koju, bet kadangi nesenai darbavaus su skustuku, tai plaukeliai vos vos matosi, nera ka rauti

as ji gavau dovanu, nes labai norejau

QUOTE(prieblanda @ 2006 03 18, 17:49)
Tęsiame temą
Aš su epiliatorium pažastis tvarkau ir įauga labai retai, be to, nesunkiai išsipkrapšto tie plaukeliai, nepalyginsi su kojom ar bikini
Šiaip pažastų jokiais specialiais kremais neteplioju 

as taip ta su epiliatorium tvarkau pazastukus

QUOTE(Silvija @ 2006 03 19, 13:58)
tigi va norejau pasiteiraut gal kas turit philips satinelle message
kokie atsiliepimai apie si epiliatoriu

Aš tokį turiu. Puikus. Tiesą sakant, kitokių ir nebandžiau. Pirkau brangiausią. Manau, kad šitoj vietoj taupyti nereikėtų.
Mano patirtis depiliuojantis el. epiliatorium dar nedidelė, naudojau tik porą kartų, prieš tai skolinausi iš draugės, kad pažiūrėti, ar verta pirkti. Žodžiu taip: kojas galiu zulinti be problemų - visai neskauda. Bikini dar nedrįstu, naudojuosi kremais, pažastys - pakenčiama, rankos iki alkūnių tai pirmą kartą labai skaudėjo, antrąkart jau mažiau, bet žiūriu, kad vietomis rankų odytė šiek tiek alergizavosi. Nedideli raudoni spuogučiai atsirado. Gal ką patartumėt?
QUOTE(Renačiukas @ 2006 03 20, 14:02)
rankos iki alkūnių tai pirmą kartą labai skaudėjo, antrąkart jau mažiau, bet žiūriu, kad vietomis rankų odytė šiek tiek alergizavosi. Nedideli raudoni spuogučiai atsirado. Gal ką patartumėt?
Siūlau patepti kremu skirtu po depiliacijos

QUOTE(Renačiukas @ 2006 03 20, 15:02)
Aš tokį turiu. Puikus. Tiesą sakant, kitokių ir nebandžiau. Pirkau brangiausią. Manau, kad šitoj vietoj taupyti nereikėtų.
Mano patirtis depiliuojantis el. epiliatorium dar nedidelė, naudojau tik porą kartų, prieš tai skolinausi iš draugės, kad pažiūrėti, ar verta pirkti. Žodžiu taip: kojas galiu zulinti be problemų - visai neskauda. Bikini dar nedrįstu, naudojuosi kremais, pažastys - pakenčiama, rankos iki alkūnių tai pirmą kartą labai skaudėjo, antrąkart jau mažiau, bet žiūriu, kad vietomis rankų odytė šiek tiek alergizavosi. Nedideli raudoni spuogučiai atsirado. Gal ką patartumėt?
as vakar isbandziau ji pirma karta

QUOTE(Renačiukas @ 2006 03 20, 14:02)
vat,man pora men,nebuvo problemu rankas ravint,o poto pradejo baisiai iauginet,kad gavau atsiaugint

QUOTE(vita82 @ 2006 03 20, 20:16)
vat,man pora men,nebuvo problemu rankas ravint,o poto pradejo baisiai iauginet,kad gavau atsiaugint
,nors ir visokiais spec,kremais, ir alijosiais tepiau ir su sveitikliais bruzinau 

O ko jūs tas rankas šienaujat?

Pas mane ant rankų pakankamai ryškūs plaukeliai, bet jų nedepiliavau ir nedepiliuosiu. Nenoriu įaugusių plaukų, spuogų, ataugusių juodų plaukų ir šiaip šilčiau

Plaukelių ant viršutinės lūpos taip pat kol kas neliesiu, bo paskum po kokios nevykusios depiliavijos tektų vaikščioti su spuogais panosėj

QUOTE(prieblanda @ 2006 03 20, 20:34)
O ko jūs tas rankas šienaujat? 
Pas mane ant rankų pakankamai ryškūs plaukeliai, bet jų nedepiliavau ir nedepiliuosiu. Nenoriu įaugusių plaukų, spuogų, ataugusių juodų plaukų ir šiaip šilčiau

Plaukelių ant viršutinės lūpos taip pat kol kas neliesiu, bo paskum po kokios nevykusios depiliavijos tektų vaikščioti su spuogais panosėj

tai va sukvailiojau

o virs lupos irgi yra,bet su rankom pasimokiau,tai net nejudinu

o virs lupos irgi yra,bet su rankom pasimokiau,tai net nejudinu 
[/quote]
as tai virs lupu su veet depiliaciniu kremu arba putom.niekad dar nenuvyle
vaikstau ir be usiuku ir be spuogiuku
o vat strep kiek kremu bandziau-visiskas slamstas

[/quote]
as tai virs lupu su veet depiliaciniu kremu arba putom.niekad dar nenuvyle