Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

user posted image

user posted image

Beatos virtuvė blogas

Beatos virtuvė facebooke

Beatos virtuvė TV3 įrašų laidos

user posted image

1 tema

2 tema

3 tema

4 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 10 lapkričio 2011 - 09:35
Sveiki, kur galima rasti recepta Sonkauliuku padaze ir sausainiuku kakaviniu su rududu, padekit prasau 4u.gif
Atsakyti
sausainiai su rududu


sonkauliukai turbut sitie
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 11 10, 15:01)
Vakare kepsiu užkandėles prie vyno su camember'o sūriu- nėra mums skanesnio užkandžio

kaip skaniai skamba,
o kaip kept cia kaykurioj knygoj parasyta ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 10, 16:12)



Aciu uz pagalba 4u.gif sausaunius turejau omeny tokius mazucius, apvalius, su kakava ir krakmolu blush2.gif
Papildyta:
Ant virsaus dedamas irisas, ar karvute, ar rududu doh.gif Beatos laidoje maciau, padekit prasau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 10 lapkričio 2011 - 16:41
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 10, 17:40)
Aciu uz pagalba  4u.gif sausaunius turejau omeny tokius mazucius, apvalius, su kakava ir krakmolu  blush2.gif
Papildyta:
Ant virsaus dedamas irisas, ar karvute, ar rududu  doh.gif Beatos laidoje maciau, padekit prasau  biggrin.gif


200 g sviesto
150 g miltu
70 g krakmolo
2 saukstai kakavos
50 g cukraus pudros
cukraus, saldainiu "karvute"
Kepti 190 laipsniu karscio orkaiteje 25-30 min.
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 17:22)
kaip skaniai skamba,
o kaip kept cia kaykurioj knygoj parasyta  ? blush2.gif


turbut cia
Atsakyti
Aciu merginos uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 10, 18:34)
200 g sviesto
150 g miltu
70 g krakmolo
2 saukstai kakavos
50 g cukraus pudros
cukraus, saldainiu "karvute"
Kepti 190 laipsniu karscio orkaiteje 25-30 min.
Papildyta:
turbut cia

O sausainiukų gaminimo eiga gal galite parašyti?
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 10, 18:34)

gaila,bet man neina paziurėt,
gal kuri parašysite kaip reikia jį kepti 4u.gif
Atsakyti
Kas nors virėt moliūgų-kokoso pieno sriubą?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 16:22)
kaip skaniai skamba,
o kaip kept cia kaykurioj knygoj parasyta  ? blush2.gif


Receptas yra antroje knygoje (Kalėdų skyriuje lygtai).

QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 22:23)
gaila,bet man neina paziurėt,
gal kuri parašysite kaip reikia jį kepti  4u.gif


Reikia nedidelių duonos (prancūziško batono) riekelių, ant jų dėti camember'o sūrį pjaustytą riekelėmis, ant viršaus uždėti šaukštelį spanguolių padažo (pagal Beatą, tas spanguolių su mandarinais padažo receptas irgi yra toje pačioje knygoje) ir kepti orkaitėje, kol duona/batonas lengvai apskrunda, sūris sušyla, patįžta biggrin.gif Kadangi spanguolių padažo dažniausiai išsivirusi neturiu, tai vietoj jo dedu arba paprasčiausios spanguolių uogienės šaukštelį arba bruknių/kriaušių uogienės (su pastarąja mums skaniausia, kiek esame bandę).
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 11 11, 01:21)
spanguolių uogienės šaukštelį arba bruknių/kriaušių uogienės (su pastarąja mums skaniausia, kiek esame bandę).

siandien kaip tik penktadienio vakaras,
bus isbandyta, aciuks 4u.gif
Atsakyti