Sveiki, kur galima rasti recepta Sonkauliuku padaze ir sausainiuku kakaviniu su rududu, padekit prasau
QUOTE(Finna @ 2011 11 10, 15:01)
Vakare kepsiu užkandėles prie vyno su camember'o sūriu- nėra mums skanesnio užkandžio
kaip skaniai skamba,
o kaip kept cia kaykurioj knygoj parasyta ?
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 10, 16:12)
Aciu uz pagalba sausaunius turejau omeny tokius mazucius, apvalius, su kakava ir krakmolu
Papildyta:
Ant virsaus dedamas irisas, ar karvute, ar rududu Beatos laidoje maciau, padekit prasau
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 10, 17:40)
Aciu uz pagalba sausaunius turejau omeny tokius mazucius, apvalius, su kakava ir krakmolu
Papildyta:
Ant virsaus dedamas irisas, ar karvute, ar rududu Beatos laidoje maciau, padekit prasau
Papildyta:
Ant virsaus dedamas irisas, ar karvute, ar rududu Beatos laidoje maciau, padekit prasau
200 g sviesto
150 g miltu
70 g krakmolo
2 saukstai kakavos
50 g cukraus pudros
cukraus, saldainiu "karvute"
Kepti 190 laipsniu karscio orkaiteje 25-30 min.
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 17:22)
turbut cia
Aciu merginos uz pagalba
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 10, 18:34)
200 g sviesto
150 g miltu
70 g krakmolo
2 saukstai kakavos
50 g cukraus pudros
cukraus, saldainiu "karvute"
Kepti 190 laipsniu karscio orkaiteje 25-30 min.
Papildyta:
turbut cia
150 g miltu
70 g krakmolo
2 saukstai kakavos
50 g cukraus pudros
cukraus, saldainiu "karvute"
Kepti 190 laipsniu karscio orkaiteje 25-30 min.
Papildyta:
turbut cia
O sausainiukų gaminimo eiga gal galite parašyti?
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 10, 18:34)
gaila,bet man neina paziurėt,
gal kuri parašysite kaip reikia jį kepti
Kas nors virėt moliūgų-kokoso pieno sriubą?
QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 16:22)
Receptas yra antroje knygoje (Kalėdų skyriuje lygtai).
QUOTE(dagli @ 2011 11 10, 22:23)
Reikia nedidelių duonos (prancūziško batono) riekelių, ant jų dėti camember'o sūrį pjaustytą riekelėmis, ant viršaus uždėti šaukštelį spanguolių padažo (pagal Beatą, tas spanguolių su mandarinais padažo receptas irgi yra toje pačioje knygoje) ir kepti orkaitėje, kol duona/batonas lengvai apskrunda, sūris sušyla, patįžta Kadangi spanguolių padažo dažniausiai išsivirusi neturiu, tai vietoj jo dedu arba paprasčiausios spanguolių uogienės šaukštelį arba bruknių/kriaušių uogienės (su pastarąja mums skaniausia, kiek esame bandę).
QUOTE(Finna @ 2011 11 11, 01:21)
spanguolių uogienės šaukštelį arba bruknių/kriaušių uogienės (su pastarąja mums skaniausia, kiek esame bandę).
siandien kaip tik penktadienio vakaras,
bus isbandyta, aciuks