Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

user posted image

NAUDINGOS NUORODOS:
TARO enciklopedija
Biblioteka 1
Biblioteka 2
Biblioteka 3
TARO pamokos
TARO reikšmės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO klubas

Tema XVIII
Atsakyti
Na Ačiu Beatukui, už naujus namučius 4u.gif Beja gal kuri peržiūrės mano situaciją?
Atsakyti
Atsizymiu kad jus sekti.. wink.gif
Atsakyti
Labas, na gal kuri pakomentuos mano situacija, tai ne meiles reikalai, o klausimas, kaip man sektusi uzsiimti tam tikru verslu? (mintyse galvojau apie savo verslo ideja)
Kortos tokios: Tauriu 10, monetu riteris, perverstas laiko ratas.
Pati mastau, kad kortos kaip ir palankios. Butu prvartu ir naudinga to imtis, su laiku tikrai dziaugciausi rezultatu ir tai, kuo uzsiimu, bet aisku, ne viskas bus sviestu patepta, manau ta ir sako laiko ratas, bus iv.niuansu, kada gal ne viskas sektus, bet tai laiko klausimai, kurie issisprestu.
Ka manote jus?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2011 11 16, 16:24)
Pati mastau, kad kortos kaip ir palankios. Butu prvartu ir naudinga to imtis, su laiku tikrai dziaugciausi rezultatu ir tai, kuo uzsiimu, bet aisku, ne viskas bus sviestu patepta, manau ta ir sako laiko ratas, bus iv.niuansu, kada gal ne viskas sektus, bet tai laiko klausimai, kurie issisprestu.
Ka manote jus?
smile.gif

Jis ne laiko ratas, o Likimo, todel dabar pamastyk, ka tau gali sakyti apverstas Likimo ratas? O pentakliu riteris, kalbant apie versla, niekada nerodo pinigu, kaip daug kas mano. Tai protingo, gerai apmastyto laukimo korta - panasu, kad tau siuloma padaryti kazkoki nuoseklu veiksma (gal pasimokyt, gal pasipraktikuot, gal issitirti galima rinka) iki to, kai imsies igyvendinti savo planus. Krentant siai kortai, tau reikia pasitelkti visa savo intuicija ir realiai apmastyti, ant kiek tavo planai realus, ar nera per dideles, nepamatuotos rizikos...Atkreipk demesi, kad paskutinis ir krito Likimo Ratas.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 16, 16:31)
Na Ačiu Beatukui, už naujus namučius 4u.gif  Beja gal kuri peržiūrės mano situaciją?

as tik mokausi, bet paklausiu kortu kas jis per zmogus?
Ir kokie jo tikslai?

Kortos: apversti mylimiej, tauriu riteris, apverstas kardu 9. (kvintesencija gavo 15 Setonas)

Tas zmogus issiskyres su zmona? Ar turi ja, bet rodo demesi jums? Kazkodel man taip atrodo.. Manau, kad tai vyras, mokantis suzaveti ir priversti apie ji galvoti, toks galantiskas, jausmingas, turbut nevengia ir savo demesio jums parodyti, mokantis nustebinti,galantiskas, o ir siaip graziai atrodantis. Bet, kazkaip man atrodo, kad jo keslai tai ne ilgalaikiai santykiai, o labiau intymumo norejimas, na pati suprantate. Bet gal as ir klystu. Ir nuo sio riterio galva gali greitai apsisukti, bet sirdi skaudeti gali ilgai..
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2011 11 16, 16:24)
Labas, na gal kuri pakomentuos mano situacija, tai ne meiles reikalai, o klausimas, kaip man sektusi uzsiimti tam tikru verslu? (mintyse galvojau apie savo verslo ideja)
Kortos tokios: Tauriu 10, monetu riteris, perverstas laiko ratas. 
Ka manote jus?
smile.gif

Likimo ratas apverstas man čia visiškai nepatinka... Jei jau kortos palankios ir t.t , tai čiuo metu man atrodo daryti verslą nelabai palankus laikas ir metas g.gif schmoll.gif Nežinau..... Gal sektųsi ir neblogai, bet tik ne dabar.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 16, 17:38)
Jis ne laiko ratas, o Likimo, todel dabar pamastyk, ka tau gali sakyti  apverstas Likimo ratas?  O pentakliu riteris, kalbant apie versla, niekada nerodo pinigu, kaip daug kas mano. Tai protingo, gerai apmastyto laukimo korta - panasu, kad tau siuloma padaryti kazkoki nuoseklu veiksma (gal pasimokyt, gal pasipraktikuot, gal issitirti galima rinka) iki to, kai imsies igyvendinti savo planus. Krentant siai kortai, tau reikia pasitelkti visa savo intuicija ir realiai apmastyti, ant kiek tavo planai realus, ar nera per dideles, nepamatuotos rizikos...Atkreipk demesi, kad paskutinis ir krito Likimo Ratas.

Susimoviau, tikrai gi! LIKIMO RATAS...
Aciu uz informacija, pamastysiu... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2011 11 16, 16:38)
as tik mokausi, bet paklausiu kortu kas jis per zmogus?
Ir kokie jo tikslai?

Kortos: apversti mylimiej, tauriu riteris, apverstas kardu 9. (kvintesencija gavo 15 Setonas)

Tas zmogus issiskyres su zmona? Ar turi ja, bet rodo demesi jums? Kazkodel man taip atrodo.. Manau, kad tai vyras, mokantis suzaveti ir  priversti apie ji galvoti, toks galantiskas,  jausmingas, turbut nevengia ir savo demesio jums parodyti, mokantis nustebinti,galantiskas, o ir siaip graziai atrodantis. Bet, kazkaip man atrodo, kad jo keslai tai ne ilgalaikiai santykiai, o labiau intymumo norejimas, na pati suprantate. Bet gal as ir klystu. Ir nuo sio riterio galva gali greitai apsisukti, bet sirdi skaudeti gali ilgai..

Na, jis neturėjo žmonos dar niekada, bet jis yra kiek supratau skausmingai išsikyręs biggrin.gif Nors gal ir turi kažką šalia savęs šiuo metu, neaišku niekas čia su juo biggrin.gif Hmz nors bendraujam gražiai tačiau neatrodo, kad jis galvą man apsukti bandytų g.gif Kaip tik bendravimas mūsų labiau dalykiškas, labiau kalbame apie tam tikromis temomis, o ne apie romantiškus santykius ir jausmus smile.gif

Tuoj išsiaiškinsim visus netinkamus ir slidžius pretendentus lotuliukas.gif bigsmile.gif Nuuuuu
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 16, 17:44)
Na, jis neturėjo žmonos dar niekada, bet jis yra kiek supratau skausmingai išsikyręs biggrin.gif  Nors gal ir turi kažką šalia savęs šiuo metu, neaišku niekas čia su juo biggrin.gif Hmz nors bendraujam gražiai tačiau neatrodo, kad jis galvą man apsukti bandytų g.gif  Kaip tik bendravimas mūsų labiau dalykiškas, labiau kalbame apie tam tikromis temomis, o ne apie romantiškus santykius ir jausmus smile.gif 

Tuoj išsiaiškinsim visus netinkamus ir slidžius pretendentus lotuliukas.gif  bigsmile.gif  Nuuuuu

idomu tada. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 11 16, 13:07)
Sveikos. Ar įmanoma plius minus nusakyti laiką? Pvz. klausiau, kada baigsis laikotarpis J. Taurių 2 - Pentaklių Tūzas - Kalavijų 5 . Suprantu, kad labiau pasikausčiusios žino astrologines kortų reikšmes. O neturint net minimalių žinių apie Saturną Veneroje, ką būtų galima išspaust?
Beje, jei dar kam yra noro, galit pasipraktikuoti - kur, su kuo ir ką vakar veikiau smile.gif Jei per daug klausimų, tai apsistokim ties paskutiniu  smile.gif

Sorry ne mano kompetencijai tai yra, gal kitos kažką labiau pasakys tau g.gif

Oki praktikuojuos.. Kur buvo simoselis? Taurių 7etas, taurių riteris ir monetų karalienė apversta.. Nežinau aplinka kažkaip norisi rištis man su kokia kavinuke gal restoranu, gal kokia parduotuve.. Kazkas nešą taurę, kaip neša kokius kokteilius ar patiekalus ant stalo arba dovanas biggrin.gif Nežinau....

Su kuo buvote? lazdu pažas, lazdų tūzas ir apverstas kardų 4etas

Manau, kad buvote su savo vaiku, arba vyru kokiu unsure.gif

Ir ką veikėtė?
Apverstas monetų riteris, kvailys apverstas, saulė ..... Na nežinaugal kokiame gimtadienyje buvote?ir tokia nuotaika toks jausmas optimistiska..nors jau nebezinau kaip ir su ta saule mancia interpretuoti.... Bet siandien kaip dienos kortai man pasireiske saule apversta..... tai ir dabar mane ji degina, nervingas toks vakaras, ir konfliktiškas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 16 lapkričio 2011 - 19:13
merginos as jus uzknisiu bet....Gal turit Lietuviskai Taro kortu reiksmes?
Atsakyti