QUOTE(Rupestinga @ 2012 01 16, 14:11)
Aga

MB atgailauja...gerinasi, na iš tikrųjų pagerėjo, nebesipykstam... Nors savaitgali galvojau isprotesiu nuo visu problemu...vakar pavakare pradejo viskas kazkaip stebuklingai krypti i geraja puse...
Gal kas pasipraktikuotu kas toliau bus? Gryzusi namo pati trauksiu kelias kortytes...
Na,tau kortytes ir sake,kad viskas bus gerai,bet galop vis tiek atsimusit i fakta,kad tos problemos niekur nedings,tiesiog reik pakeisti poziuri i jas,susitaikyti,kad kitaip nebus ir jas pamazu spresti,labai dziugu,kad viskas eina geryn
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 16, 14:25)
28 kortos.... Vienaj situacijai turetu labai aiskiai sneketi. Ir is gretimu kortu suprasti, ka tau jos ,,sneka''

Visgi normaliam rimtesniam darbui ir situacijos analizei... Be 2kaladziu vargiai ar apsisuksi...
Beja norejau paklausti, jeigu dienos kortos butu traukiamos tik is MA gal tada aiskiau sneketu jos
Na,matei,nelabai man aiskiai snekejo,labai skirtingai apie mane ir apie ji.Gal man dar karta reikes traukti,tik atskirai traukialiojant kiekvienam punktui kortas,tada ir papildomas daugiau is ko butu traukti.Neturiu antros kalades,gal kada reikes isigyti

Bet kiek ziurejau kitas kalades,jas is naujo tektu mokytis suprasti,simbolikos skiriasi.O gal taip tik atrodo,nes esu labai pripratus prie savo Vaito
O del MA-pabandyk

Beje,o kaip tavo santykiai su ex?