Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 16, 03:26)
Kaladeje nemazai kortu juk yra.. Jeigu delioji ta pacia situacija, t.y tam paciaim klausimui. O kodel gi ne? smile.gif  Tai visos kortos kalbes manau tapati ir i tema vistiek g.gif  smile.gif Juk yra tokiu dleioniu kur reikia 22 kortu ir daugiau.. smile.gif

Na si delione ir yra,jei neklystu 28 kortu 4u.gif Uz tai ir keliau klausima ar tokiai dideliai delionei geriau papunkciui traukt is visos kalades...

Rupestinga,as pirma karta irgi bandziau delione,radau senose temose sia delione,nusprendziau,kad man dabar visi klausimai aktualus,kurie yra delionej,ale,jei isiskaitet,pamatet kokia nesamone gavos doh.gif Ypatingai,kur kaip jausimes santykyje per artimiausia pusmeti-man Tauriu 10,o jam Kardu 10 doh.gif
Rupestinga,kaip jusu santykiai-gal pagerejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 16, 12:04)
Na si delione ir yra,jei neklystu 28 kortu 4u.gif Uz tai ir keliau klausima ar tokiai dideliai delionei geriau papunkciui traukt is visos kalades...

Rupestinga,as pirma karta irgi bandziau delione,radau senose temose sia delione,nusprendziau,kad man dabar visi klausimai aktualus,kurie yra delionej,ale,jei isiskaitet,pamatet kokia nesamone gavos doh.gif Ypatingai,kur kaip jausimes santykyje per artimiausia pusmeti-man Tauriu 10,o jam Kardu 10 doh.gif

Aga blush2.gif MB atgailauja...gerinasi, na iš tikrųjų pagerėjo, nebesipykstam... Nors savaitgali galvojau isprotesiu nuo visu problemu...vakar pavakare pradejo viskas kazkaip stebuklingai krypti i geraja puse...
Gal kas pasipraktikuotu kas toliau bus? Gryzusi namo pati trauksiu kelias kortytes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 16, 11:04)

28 kortos.... Vienaj situacijai turetu labai aiskiai sneketi. Ir is gretimu kortu suprasti, ka tau jos ,,sneka'' smile.gif Visgi normaliam rimtesniam darbui ir situacijos analizei... Be 2kaladziu vargiai ar apsisuksi...

Beja norejau paklausti, jeigu dienos kortos butu traukiamos tik is MA gal tada aiskiau sneketu jos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 01 16, 14:11)
Aga  blush2.gif  MB atgailauja...gerinasi, na iš tikrųjų pagerėjo, nebesipykstam... Nors savaitgali galvojau isprotesiu nuo visu problemu...vakar pavakare pradejo viskas kazkaip stebuklingai krypti i geraja puse...
Gal kas pasipraktikuotu kas toliau bus? Gryzusi namo pati trauksiu kelias kortytes... ax.gif

Na,tau kortytes ir sake,kad viskas bus gerai,bet galop vis tiek atsimusit i fakta,kad tos problemos niekur nedings,tiesiog reik pakeisti poziuri i jas,susitaikyti,kad kitaip nebus ir jas pamazu spresti,labai dziugu,kad viskas eina geryn mirksiukas.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 16, 14:25)
28 kortos.... Vienaj situacijai turetu labai aiskiai sneketi. Ir is gretimu kortu suprasti, ka tau jos ,,sneka'' smile.gif  Visgi normaliam rimtesniam darbui ir situacijos analizei... Be 2kaladziu vargiai ar apsisuksi...
Beja norejau paklausti, jeigu dienos kortos butu traukiamos tik is MA gal tada aiskiau sneketu jos g.gif  biggrin.gif

Na,matei,nelabai man aiskiai snekejo,labai skirtingai apie mane ir apie ji.Gal man dar karta reikes traukti,tik atskirai traukialiojant kiekvienam punktui kortas,tada ir papildomas daugiau is ko butu traukti.Neturiu antros kalades,gal kada reikes isigyti rolleyes.gif Bet kiek ziurejau kitas kalades,jas is naujo tektu mokytis suprasti,simbolikos skiriasi.O gal taip tik atrodo,nes esu labai pripratus prie savo Vaito bigsmile.gif
O del MA-pabandyk wink.gif Beje,o kaip tavo santykiai su ex? mirksiukas.gif
Atsakyti
Taro XX
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 16, 21:27)
Na,tau kortytes ir sake,kad viskas bus gerai,bet galop vis tiek atsimusit i fakta,kad tos problemos niekur nedings,tiesiog reik pakeisti poziuri i jas,susitaikyti,kad kitaip nebus ir jas pamazu spresti,labai dziugu,kad viskas eina geryn mirksiukas.gif
Na,matei,nelabai man aiskiai snekejo,labai skirtingai apie mane ir apie ji.Gal man dar karta reikes traukti,tik atskirai traukialiojant kiekvienam punktui kortas,tada ir papildomas daugiau is ko butu traukti.Neturiu antros kalades,gal kada reikes isigyti rolleyes.gif Bet kiek ziurejau kitas kalades,jas is naujo tektu mokytis suprasti,simbolikos skiriasi.O gal taip tik atrodo,nes esu labai pripratus prie savo Vaito bigsmile.gif
O del MA-pabandyk wink.gif Beje,o kaip tavo santykiai su ex? mirksiukas.gif

Hmz mano tavo situacijoje... Pasirodes Magas viska lyg ir pasako, toks jausmas, kad namuose padeties seiminke esi tu ir tavo tvarka ir taisykles rolleyes.gif

O del ekso, tai zinok viskas laabi gerai, dingo jis is mano gyvenimo ir labai dziaugiuosi tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 17, 00:57)
del ekso, tai zinok viskas laabi gerai, dingo jis is mano gyvenimo ir labai dziaugiuosi tuo smile.gif

Na ir saunu smile.gif

Reik pabaigti tema,labai grazus nauji namuciai laukia.

Norejau paklausti-esu macius knygynuose nemazai korto kaladziu po 45 kortas-kodel tik po tiek,gal kas zinot?
Atsakyti
Kokios aiskios,fainos man sios kortytes wub.gif Kortos
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 17, 16:26)
Kokios aiskios,fainos man sios kortytes wub.gif Kortos

Grazios drinks_cheers.gif
Daba nerandu irgi apziurinedama buvau radusi man patikusias, tik nepamenu pavadinimo... mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 01 17, 17:35)
Grazios  drinks_cheers.gif
Daba nerandu irgi apziurinedama buvau radusi man patikusias, tik nepamenu pavadinimo... mirksiukas.gif  blush2.gif

Va taip ir buna smile.gif Uztai iskart saugojausi kompe i favoritus,kad nebutu,kaip tau wink.gif

Merginos,pirmadieni einu i darbo interviu,gal galit traukti kortytes kaip man seksis? unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti