Gal norit paziureti kaip seksis susitikimas su zmogumi X

QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 16, 22:48)
merginos as jus uzknisiu bet....Gal turit Lietuviskai Taro kortu reiksmes?
Na tavo poziuris tokis nelabai man patinkantis i taro...mes ne reiksmes stampovkes propoaguojam, o mastyma, logika ir ezokvanta...Zodziu pradek nuo taro temo skaitymu blyn

Matrica...nepamenu tiksliai koks klausimas, ale susijes su diedu kaip supratau...

Ka galvoja apie tave apskritai? XVII/kardu7 apv./X apv.
Ka jaucia kaip moteriai? VI apv./tauriu7/II apv.
Kokios santykiu eprspektyvos? Tauriu5 apv./kardu6/tauriu tuzas
Elfai, zodziu galiu nusisneket nes nelabai daug laiko turiu, betgi zadejau..taigi - siejo sutavim manau savo kazkokias viltis ilgalaikej perspektyvoj, taciau itariu tu pradzioje su juo nesiejai nieko ir tas jo viltis tiesiog nenoredama kazkokiu tai ziauriu butu pripjovei

QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 16, 19:12)
Na, emocijas gerai matai

QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 16, 21:48)
merginos as jus uzknisiu bet....Gal turit Lietuviskai Taro kortu reiksmes?
Yra - pilnas internetas, jei tingi iš SM rankiotis

Dėl asmeninės praktikos padėliosiu norinčioms kortas,atsakysiu į vieną rūpimą jums klausimą. Siuskite į el taroburimai@gmail.com,nes čia retai būnu.
QUOTE(simoselis @ 2011 11 17, 11:41)
Yra - pilnas internetas, jei tingi iš SM rankiotis

Sita tai as suprantu bet juk uz kazko kabintis man reikia,o viskas ateis su laiku bet man ziurint i menulio korta neaisku ka man ji sako tai bent nutuokt noreciau ka ji reiskia.
O Sm temas varciau bet ar zinot kiek ten skaitymo...?

QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 17, 10:53)
Sita tai as suprantu bet juk uz kazko kabintis man reikia,o viskas ateis su laiku bet man ziurint i menulio korta neaisku ka man ji sako tai bent nutuokt noreciau ka ji reiskia.

Lietuviu kalba literaturos praktiskai nera...O jeigu ir yra, tai ji tokia primityvi, kad gaila laiko ja skaityti...bet paieskok - jei kazkas yra, per googla gi susirasi

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 17, 10:12)
Na tavo poziuris tokis nelabai man patinkantis i taro...mes ne reiksmes stampovkes propoaguojam, o mastyma, logika ir ezokvanta...Zodziu pradek nuo taro temo skaitymu blyn
o jei nesinori nusipirkt kokia s knygute su reiksmem ir stampuok
pacios laisve rinktis
Matrica...nepamenu tiksliai koks klausimas, ale susijes su diedu kaip supratau...
Elfai, zodziu galiu nusisneket nes nelabai daug laiko turiu, betgi zadejau..taigi - siejo sutavim manau savo kazkokias viltis ilgalaikej perspektyvoj, taciau itariu tu pradzioje su juo nesiejai nieko ir tas jo viltis tiesiog nenoredama kazkokiu tai ziauriu butu pripjovei
plius dasidejo kokie tai nemalonus netiketumai ar ivykiai, kurie nenuo taves priklause ir zodziu situacija tiesiog buvo priversta uzsidaryti, dar neatsidarius...manau kad jis taves norejo, o tu jam buvai uzdraustas vaisius..
keliantis vidui dideles itampos sroves, taciau tylejo anas...nepasisprendimas ir neryztingumas del besiklostanciu aplinkybiu...taciau tiesa greit isaiskes ir iskils i pavirsiu..susidursi su dideliais vidinaiis priestaravimais ir kova, bei neapsisprendimu..rezultate prasides naujas tavo gyvenime etapas, lengvas startas nebus, taciau tas naujas etapas tavo gyvenime suteiks kazkokia akivaizdzia galimybe tau ir jam emociniam lygmeny...zodziu nzn varau is ezokvanto visisko 

Hmz na, matai keista yra ištikro... aš nei pati noriu su juo bendrauti ir noro nedegu, tiesiog idomus pasnekovas... ir jis man ta pati jaucia...esu kazkuo idomi ir tiek... istikro labai mazai tikimybiu, kad mes susieisime kartu ar kazkas isirutulios rimciau butent su juo , nes yra daug lemenciu faktoriu pries ir viskas, beja

Ačiū Ežokvantėlė- rūpintojėle

Papildyta:
EUFORIJA[COLOR=red] aš naudojausi ko nesuprantu google translate.. ir patikėk irgi sunku buvo

QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 17, 11:53)

O tu isivaizduoji mazule kad mes pavartem temas ir iskarto sunokom kortom?

Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 17, 12:37)
Hmz na, matai keista yra ištikro... aš nei pati noriu su juo bendrauti ir noro nedegu, tiesiog idomus pasnekovas... ir jis man ta pati jaucia...esu kazkuo idomi ir tiek... istikro labai mazai tikimybiu, kad mes susieisime kartu ar kazkas isirutulios rimciau butent su juo , nes yra daug lemenciu faktoriu pries ir viskas, beja
O ir pati nelabai noreciau
.. Na o kalbant nauaj gyvenimo etapa , kad jsi bus tai manau, ir zinau.. bet tik ne su juo 

Papildyta:
EUFORIJA[COLOR=red] aš naudojausi ko nesuprantu google translate.. ir patikėk irgi sunku buvo
Bet mano didelis noras niekur nedingo ir entuziazmo iki šiol turiu
Ir dabar sunkiai man skaitosi tos rusiškos knygos, bet nieko nepadarysiu aš
Džaiugiuosi kokias turiu glaimybes suteiktas mokymuisi..turiu interneta, turiu senbuves, galiu pasiklausti, juolabt pati pasivertejauju sau is rusu i lietuviu
Ir daug daug praktikuojuos...
Labai daug. ir neįsivaizduoji koks mane euforijos jausmas apiima kaip atrandu kokia savo reiksme ir jeigu ji man dar ir pasitvirtina
Ko man dar trūksta tai žinių apie numerologija, ir gal Dar labiau ir stropiau ir intensyviau reikėtų dėmėsį sutelkti į simbolius... Nors i tai labai atsizvelgiu ypatingai... Bet tai tikrai ateityje
einu aš sau lengvai tuo keliu
Taip, kad tu irgi turi nepasiduoti 

Papildyta:

Ai nzn, zodziu kad nelabai kas yra is tavo puses tai faktas, bet kazkokai chemija vyksta, o kaip bus te as nesakau kad tapsit meiluziais, bet kad bendravimas taps artimesnis ar emocingesnis manau taip bus

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 17, 11:44)
noro neuztenka - reikia darbo 
Papildyta:
Ai nzn, zodziu kad nelabai kas yra is tavo puses tai faktas, bet kazkokai chemija vyksta, o kaip bus te as nesakau kad tapsit meiluziais, bet kad bendravimas taps artimesnis ar emocingesnis manau taip bus
nu as rasiau astriai, sakau is ezokvanto, be to ir kortas apleidus tai greiciausiai ir pievos mano zodziais bet kortos gi neikad nemeluoja, tad perziurek pagal savas reiksmes
blyn jei turi drauga ka as ir maniau, tai anam uztai ir pilna apribojimu, nros noretu galbut 

Papildyta:

Na... įdomu įdomu man pačiai labai.. Ištikro neskaitydama nieko, kaip pati sakei, klausimo nepameni, gal ne tą kavalierių aprašei, o tą kuriam labiau simpatizuoju??

Na o jei tas, tai laikas parodys - prasinešiu:)
Beja, pamenu merginos traukė kas manęs laukia ateityje tai krito labai gražios kortos.. na vienas labai geras dalykas įvykęs mano gyvenime yra tas, kad sužinojau jog kiekvieną mėnėsį gausiu neblogą stipendiją

QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 17, 12:58)
Na... įdomu įdomu man pačiai labai.. Ištikro neskaitydama nieko, kaip pati sakei, klausimo nepameni, gal ne tą kavalierių aprašei, o tą kuriam labiau simpatizuoju??
Nes jeigu ne tą, tai kito kortomis tinkama viskas yra
Beja, pamenu merginos traukė kas manęs laukia ateityje tai krito labai gražios kortos.. na vienas labai geras dalykas įvykęs mano gyvenime yra tas, kad sužinojau jog kiekvieną mėnėsį gausiu neblogą stipendiją
o kas dar gero laukia... merginos eigoje eigoje pasisakysiu.... 

Gal kas istrauktu man kortas del mano ateities

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 17, 12:44)
noro neuztenka - reikia darbo 

Bus ir darbo!! tik noresiu jusu pagalbos. Ir as suprantu kad tukstantaji klausima ta pati jau girdit bet,bukit mielos padekit.

QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 17, 12:23)
o ko tu konkreciai nori?