Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

user posted image...

user posted image.....

user posted image....

user posted image..

pasirodom,nes ne visi albumelio raktus turi-Lietuviskos Vikos Sikretos hihihi.gif

user posted image

bet laukiam ir vyru,ypac as!!! bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
Ir as sukuriau doh.gif Istrins kuria nors biggrin.gif
Atsakyti
visas bambų katalogas bigsmile.gif
Papildyta:

user posted image user posted image
1 Tema, 2 Tema, 3 Tema, 4 Tema, 5 Tema, 6 Tema, 7 Tema, 8 Tema, 9 Tema, 10 Tema, 11 Tema

user posted image Mes turime savo albumelį, prisijungimą gauna aktyviai dalyvaujančios temoje ir atsiuntusios savo pilvuko nuotrauką **Leilai**

user posted image
Atsakyti
tai cia liekam?
Atsakyti
aha, dabar viskas vienoj vietoj
Atsakyti
Alvyda negaliu nepasidziaugt tavo aptemptais dzinsai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ingutia @ 2012 01 24, 20:39)
Oi, net vidurius pradėjo sukt doh.gif
Gerai, kad ne aš sekanti dar blush2.gif

turbut man ateina eile doh.gif
kol negalvoju, kad ta diena arteja, tai netaip jos bijau...
Atsakyti
Dzigute, o ko bijai - būsimo savo grožio? biggrin.gif

Aš tai bijojau tik to, kaip mano mažius be manęs ir kaip MB susitvarkys tas dvi paras. Bet tai veltui... Galimybių ribas užbrėžiam patys smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as namie su drenais ir bidonais unsure.gif nes po 2 paru vis dar kaupesi nemazai skysciu, ryt vel i kauna, tikiuosi istrauks. Taigi 3 para - skausmas- be vaistu niekaip. Liemuo kaip sirses, praryt galiukelis kasnius ant kart. Kvepuot sunku. Kas cia dar geresnio ? bigsmile.gif Namie gulineju 2aukste, kad vaikiukai drenu nenutrauktu, klausausi kaip MB su jais uzsiimineja. Seip patirtis nekokia, gal po keliu dienu prasvieses mano nuotaika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2012 01 25, 21:14)
Sveikos, as namie su drenais ir bidonais unsure.gif nes po 2 paru vis dar kaupesi nemazai skysciu, ryt vel i kauna, tikiuosi istrauks. Taigi 3 para - skausmas- be vaistu niekaip. Liemuo kaip sirses, praryt galiukelis kasnius ant kart. Kvepuot sunku. Kas cia dar geresnio ?  bigsmile.gif Namie gulineju 2aukste, kad vaikiukai drenu nenutrauktu, klausausi kaip MB su jais uzsiimineja. Seip patirtis nekokia, gal po keliu dienu prasvieses mano nuotaika  blink.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2012 01 25, 22:14)
Sveikos, as namie su drenais ir bidonais unsure.gif nes po 2 paru vis dar kaupesi nemazai skysciu, ryt vel i kauna, tikiuosi istrauks. Taigi 3 para - skausmas- be vaistu niekaip. Liemuo kaip sirses, praryt galiukelis kasnius ant kart. Kvepuot sunku. Kas cia dar geresnio ?  bigsmile.gif Namie gulineju 2aukste, kad vaikiukai drenu nenutrauktu, klausausi kaip MB su jais uzsiimineja. Seip patirtis nekokia, gal po keliu dienu prasvieses mano nuotaika  blink.gif

Vargsiuke console.gif Matai kaip skirtingai su skausmu... Svarbiausia, kad vaistai padeda 4u.gif
Mano pilvas kaip akmeninis, patines dar, bet oda jau graziau atrodo 4u.gif Is pradziu visas pilvas kazkoks pageltes buvo unsure.gif
Alvyda, o tavo pilvukas dar patines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 25 sausio 2012 - 21:51
Styte, laikykis. Kiekvieną dieną bus vis geriau ir geriau 4u.gif

QUOTE(Katrix @ 2012 01 25, 21:51)
Alvyda, o tavo pilvukas dar patines?

Aha, gerokai. Bet šiandien atradau, kad dar po centimetrą nuo juosmens ir bambos nukrito (po 5 cm tinimas atlėgo nuo to, kiek maksimaliai buvo ištinę)... Tai gal po truputį jau atlėgs visai... Nors apimtys jau mažesnės nei prieš operaciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2012 01 25, 23:14)

Tai čia dėl tos išvaržos tos pasekmės.. Laikykis console.gif
Atsakyti