Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

QUOTE(Dzigute @ 2012 01 26, 17:33)
Busimo grozio, pritrenkiancios figuros ir per didelio vyru demesio  biggrin.gif

o jei rimtai, tai net nzn ar bijau ar ne ir nzn ko, bet kazkaip neramu, juk laukiu vis del to ne keliones i kokia Tenerife, o ...

Styte74 gerai kad leidzia pagulinet, mano vyras toks kaip trecias vaikas, vis juo reikia rupintis, tai kazkaip nelabai tikiu, kad paliks mane ramiai pagulet, o pats uzsiims su vaikais. O mano mazylis 1,5metu labai dar ant ranku megsta but nesiojamas, bandau jo nebekelt, tai tada pyksta rekia, bet ka daryt, juk po OP jau nebegalesiu pakelt, tai mokomes uz rankytes vaiksciot.

Naturalu, kad bijai, bet verta! smile.gif Kada tavo op? O maziu savo nesupjaustyta budama niekaip nuo ranku neatpratinau. Cia manau mamai neimanomas dalykas. Jai juk paciai to reikia. Kai grisi namo vistik pasirupink pagalba, nes jos reikes bent pirmas savaites. As negaliu ilgiau nei minute pastovet, iskart per mugara kerta. Dar nemiegojau po op. Nerandu sau pozicijos. Sian istrauke drenas, biski laisviau. Ziuresiu kaip naktis bus. KM kazkokiu tralialiuskiu dave kad pailseciau nakciai. smile.gif vakar nakti tulikke 'pramiegojau' nes suveike vidurius laisvinanti arbatele. doh.gif viduriai ir pries ir po op buvo kaip akmenukai. Nu va kaip as cia viska grafiskai nupasakojau unsure.gif
Atsakyti
Na, pagaliau ir aš savo datą žinau, vasario 09d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 01 26, 23:37)
Na, pagaliau ir aš savo datą žinau, vasario 09d. mirksiukas.gif

Super thumbup.gif O pas ka? Ten kur planavai?
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 26, 23:42)
Super thumbup.gif O pas ka? Ten kur planavai?

Taip, ten pat 4u.gif
Atsakyti
labukas, pas mane ir nejautrus pilvas, ir randas labai negrazus , jau tris dermatexus sutepiau, jokio pagerejimo, aisku laiko nedaug 3mėn praėję.
o klausykit, pagalvojau, kad reiktų iš grožio chirurgijos paprašyt ekstra op, pvz (.)(.), nemokamos už agitaciją ir reklamą jiems, kiek per šitą forumą jie tūkstančių susižėrė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trupinelis: 26 sausio 2012 - 23:11
QUOTE(trupinelis @ 2012 01 27, 00:10)
labukas, pas mane ir nejautrus pilvas, ir randas labai negrazus , jau tris dermatexus sutepiau, jokio pagerejimo, aisku laiko nedaug 3mėn praėję.
o klausykit, pagalvojau, kad reiktų iš grožio chirurgijos paprašyt ekstra op, pvz (.)(.), nemokamos už agitaciją ir reklamą jiems, kiek per šitą forumą jie tūkstančių susižėrė g.gif

Tai jau tikrai galėtų drinks_cheers.gif Arba bent jau rando korekciją nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 26, 12:52)
Laba, norejau paklausti, kas cia tas operacijas daro ? ar operuojant duoda pilna narkoze ? kiek kainuoja operacija?

O rimtai atsakant, tai kainuoja nuo 5000Lt, daroma su pilna narkoze, operacijas atlieka plastikos chirurgai (abdominoplastika - per google visko ir daug rasit info 4u.gif )
Atsakyti
eLaura, kokiu stebuklingu budu meti svori? Pasidalink!
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2012 01 27, 00:31)
O rimtai atsakant, tai kainuoja nuo 5000Lt, daroma su pilna narkoze, operacijas atlieka plastikos chirurgai (abdominoplastika - per google visko ir daug rasit info 4u.gif )

Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 01 27, 10:52)
eLaura, kokiu stebuklingu budu meti svori? Pasidalink!

As turiu nealinanti recepta, net sakyciau ne svorio metimo, o gyvenimo budo: valgom 3 k/d, pusryciai, pietus, vakariene. Normaliu laiku. Jokiu uzkandziavimu. Saldumynams tokiu atveju vietos neliks, nes nesinores dar bulkuciu po normaliu pietu ir tt. Vandeni gerti 15 -30 min pries valg ir ne anksciau kaip 2-2,5 val po valgio. ax.gif Nezvenkit, padeda bent jau nepriaugti svori, o jei dar porciju dydi pasireguliuot ir maista paderinti - iseitu ir kusti. Dar tiesa i geriama vandeni isimeskit druskos paprastos. Ant 1 litro 1/5 nubraukto saukstelio arba 1 g. Cia ne dieta bet gyvenimo budas ir visai nesunku priprasti wink.gif 4u.gif Druska tai cia tam, kad ivesti vandeni i lasteles ir kunas nedziutu.
Papildyta:
O seip 4 para po op. Isemus drenas (vakar) jauciuosi siek tiek geriau. Bet siek tiek labiau patinus rando visa teritorija. Ryte ir vakare ikalu nuo skausmo. Nakti jau pavyko pamiegoti. Vaikstau susilenkus ir nedaug nes baisiai nugara skauda. Na va tokie tie potyriai ax.gif Aciu merginoms uz palaikyma. 4u.gif Nelengvas laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styte74: 27 sausio 2012 - 12:43
Styte, aciu. Lygiai ir as taip po Op jauciausi, bet praejo.

Del maisto derinimo, valgymo -viskas cia aisku, bet kaip ta padaryti. pvz siandien, penktadienis, ka vakare veikt? Po vakarienes tikrai noresis vyno taures, kavos, ko nors skanaus.
Atsakyti
Noriu pasimerkt į vonią... 4 savaitės su kapeikom po operacijos jau, šašai nukrito. Turbūt jau galima?
Atsakyti