Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

As po operacijos buvau labai patinus, daktaras kelis kartus dure adata kad patikrinti ar nesikaupia skysciai o pries isvykstant is lietuvos echoskopa paskyre(apsidraudimuj). Dabar praejus 3 men. tik apatineje dalyje prie siules dar yra labai nedidelis patinimas, siules minkstutes ir plonos. Labiausiai laukiu kada prapuls nejautrumas kai kuriose vietose. O kaip pas jus su nejautrumu, kada prapuole? Gal atsakys kurios seniau OP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 01 26, 00:43)
O kaip pas jus su nejautrumu, kada prapuole? Gal atsakys kurios seniau OP  ax.gif

Nežinau, kaip kitoms, bet man po CP tas jautrumas ir natsistatė iki galo, nors buvo 3,5 metų praėję. Daugiau ar mažiau, bet šioje srityje tikrai nebebūsit "kaip nauja" ax.gif Abejoju, ar pažesiti nervai visi atsistatys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 26 sausio 2012 - 09:40
Del ne jautrumo -man tuoj metai po op, taciau ta apatine pilvo dalis siek tiek uaksciua rando tokia keista likusi. Jauciu, kai lieciama, bet kazkokio malonaus jausmo tai ne, atrodo, kad ne mane liecia.

Alvyda, o tavo FB foto paskutines pries OP darytos, ar ne? Nesuprantu as ka tau ten nupjove, dabar turbut isvis permatoma esi smile.gif

O man sunkiau. Nes svoris kazkaip pats auga, tai turiu labai prisiziuret ka valgau, negaliu atsipalaiduoti. Tas nervina, nes turbut taip jau visa likusi gyvenima reiks daryti.
Atsakyti
Laba, norejau paklausti, kas cia tas operacijas daro ? ar operuojant duoda pilna narkoze ? kiek kainuoja operacija?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 26, 09:52)
Laba, norejau paklausti, kas cia tas operacijas daro ? ar operuojant duoda pilna narkoze ? kiek kainuoja operacija?

doh.gif

daro dantistai,narkoze tik pirstams,kad nesidraskytum,o kainuoja bulviu maisa,ta didesni toki,raudonuju daugiagumbiu.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 01 26, 11:43)
Alvyda, o tavo FB foto paskutines pries OP darytos, ar ne? Nesuprantu as ka tau ten nupjove, dabar turbut isvis permatoma esi smile.gif

Na taip, prieš ax.gif Tai ten sudėjau tokias foto, kur gerai pasislepia smile.gif Ir nesu aš permatoma dabar tikrai biggrin.gif Toli gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 26, 12:00)
doh.gif

daro dantistai,narkoze tik pirstams,kad nesidraskytum,o kainuoja bulviu maisa,ta didesni toki,raudonuju daugiagumbiu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras atsakymas.
Labas mergaites.
Aš tai lašinių metimo ir pinigų kaupimo stadijoje. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 26 sausio 2012 - 12:05
Norėjau kažką parašyt, bet liomi išmušė iš vėžių doh.gif biggrin.gif

Parašysiu kai prisiminsiu biggrin.gif

Ai. Gi man po CP praėjo metai ir du mėnesiai, o pilvas žemiau bambos nejautrus. Tai kokio jautrumo jūs norit po šitokios operacijos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 26 sausio 2012 - 12:38
QUOTE(ingutia @ 2012 01 26, 12:36)
Norėjau kažką parašyt, bet liomi išmušė iš vėžių doh.gif  biggrin.gif
Ai. Gi man po CP praėjo metai ir du mėnesiai, o pilvas žemiau bambos nejautrus. Tai kokio jautrumo jūs norit po šitokios operacijos unsure.gif

Mano 5 metai po CP ir papilvė nejautri... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2012 01 25, 17:20)
Dzigute, o ko bijai - būsimo savo grožio? biggrin.gif

Aš tai bijojau tik to, kaip mano mažius be manęs ir kaip MB susitvarkys tas dvi paras. Bet tai veltui... Galimybių ribas užbrėžiam patys smile.gif

Busimo grozio, pritrenkiancios figuros ir per didelio vyru demesio biggrin.gif

o jei rimtai, tai net nzn ar bijau ar ne ir nzn ko, bet kazkaip neramu, juk laukiu vis del to ne keliones i kokia Tenerife, o ...

Styte74 gerai kad leidzia pagulinet, mano vyras toks kaip trecias vaikas, vis juo reikia rupintis, tai kazkaip nelabai tikiu, kad paliks mane ramiai pagulet, o pats uzsiims su vaikais. O mano mazylis 1,5metu labai dar ant ranku megsta but nesiojamas, bandau jo nebekelt, tai tada pyksta rekia, bet ka daryt, juk po OP jau nebegalesiu pakelt, tai mokomes uz rankytes vaiksciot.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 26, 12:00)
doh.gif

Dekoju 4u.gif , uz protinga atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 26, 11:00)
doh.gif

NA JAU TU LIOMI KAI PASISAKAI GRIUK NEGYVAS drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2012 01 26, 11:36)
Norėjau kažką parašyt, bet liomi išmušė iš vėžių doh.gif  biggrin.gif

As paprasciausiai net neturejau supratimo, nes CP neturejau ir si OP buvo pirmutine mano gyvenime doh.gif
Atsakyti