Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas negirdi ką sakau

QUOTE(LARISA 74 @ 2006 04 18, 21:19)
o vyresniojį liko užrakinta namuose ir mate mūs per langa žaidžiančius su kitais vaikais,

Man tai labai baisu butu palikti viena trimete namie, ir dar per/ po isterika. Jau vien del jos psichikos schmoll.gif , kad kartais koks varztelis neatsisuktu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 04 22, 00:36)
Jooo  lotuliukas.gif  džiaugiuos kad bent prajuokinau  lotuliukas.gif  O darželis vaikui  thumbup.gif  šaunuolė kad taip sugalvojai  thumbup.gif  Man tai ne iki juokų šiandien buvo  verysad.gif  iškėlė mano vaikis man kelias isterijas (o jau galvojau išaugo iš jų verysad.gif  ) Taigi nieko nelaukiau...ėmėm ir sumeistravom tą plakatą kur aprašiau ankščiau....bandysim taip taisyti jo elgesį....
Įdedu nuotrauką kas mums gavosi ...
Ai tiesa, kai pasieks viršūnę esim į vaikų pramogų centrą  thumbup.gif

user posted image

Getter tu šaunuole thumbup.gif man tai neužtenka kantrybes mano vaikams kartais pati ant saves pykstu kad negaliu susivaldyti ir kontrolioti situacijos,bet ką jau padarysi tu kartu mokaisi ir tobulėji su savo vaikais.jūsų plakatas super thumbup.gif ,dešimt balų už išradingumą,reikės ir man pabandyti.O del isterijų nepergivenk,jų gyvenime bus oi dar kiek daug nespesi suskaičioti.Mano viriausiai dukrai 12 metų bet kartais atrodo jog trimečio ir dvylikmečio protas nelabai kom skyriasi,isterijų ir mums pakanka tik reikalavimai jau visai kiti.. g.gif linkių be problemų pasiekti viršūnę,parašyk kaip sekėsi, esi labai išradinga mama 4u.gif
Atsakyti
Aš tai išsiunčiau į parduotuvę vyrą ir liepiau nupirkti pupų, tik gaila, kad didelių niekur pati neradau, tai nupirks pupelių ir dėsime į mažesnį stiklainį tongue.gif . Labai jau su tais kambario tvarkymais sunku schmoll.gif . Paskutinį kartą, kai priverčiau tvarkyti, tai jis aptvarkė tuos žaislus, kurie jau net kambario viduryje voliojosi, o pakrasčiuose taip ir paliko voliotis. Sakau - tuos dar surink. O jis man sako - jie jau seniai ten guli, dabar čia jų vieta blink.gif Geras! Taip ir apšalau nuo išradingumo! Bet vargais negalais buvo ir tie sutvarkyti. Tipo - na gerai jau, gerai mama...
Labai gaila, bet aš plakato nuotraukos nematau. Tik kažkos kryžiukas. Gal kas žinot kodėl?
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 22, 11:53)
Labai gaila, bet aš plakato nuotraukos nematau. Tik kažkos kryžiukas. Gal kas žinot kodėl?

Nuotrauka išlieka tik kelias valandas forume...atsiūsiu tau ją į AŽ...ir jei dar kam bus įdomu rašykit man į AŽ ....

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vikte @ 2006 04 22, 00:34)
Getter tu šaunuole thumbup.gif man tai neužtenka kantrybes mano vaikams kartais pati ant saves pykstu  kad negaliu susivaldyti ir kontrolioti situacijos,bet ką jau padarysi tu kartu mokaisi ir tobulėji su savo vaikais.jūsų plakatas super thumbup.gif ,dešimt balų už išradingumą,reikės ir man pabandyti.O del isterijų nepergivenk,jų gyvenime bus oi dar kiek daug nespesi suskaičioti.Mano viriausiai dukrai 12 metų bet kartais atrodo  jog trimečio ir dvylikmečio protas nelabai kom skyriasi,isterijų ir mums pakanka tik reikalavimai jau visai kiti.. g.gif linkių be problemų pasiekti viršūnę,parašyk kaip sekėsi, esi labai išradinga mama 4u.gif

Niu pirmos dienos pasiekimai : Jo Bob'as buvo nuleistas vieną kart į apačią...nes suvalgė saldainius nepaklausęs, kai aš nemačiau (tiksliau aš jam vieną daviau, o kitus padėjau, o jam per mažai pasirodė doh.gif )...taigi pastovėjo kampe 4min...ir po to paaiškinau kas bus...ir nukėliau jo veikėją laipteliu žemiau.....BEEEEET po keik laiko...vaikis buvo laaaabai geras....neatsikalbinėjo...nezyzė...užsiemė žaidimais....tai Bob'as pakilo vėl į viršų thumbup.gif Niu žinokit kolkas llllll veiksminga thumbup.gif matau kaip pradėjo mastyti...kas bus jei taip...ir kas bus jei kitaip....išvis labai gražiai pašnekėjom...susitarėm kalbėtis, neberėkti, nebezyst...
Ir dar jei kas darysit tokį dalyką...nepamirškit kad išpradžių turi būti duodamas įspėjimas...ir tik po to bausmė ir "laiptelis" žemyn....Kelis kart šian užteko tik įspėjimo cool.gif
Parašysiu kaip ryt bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 22 balandžio 2006 - 23:37
sveikos visos.

girdejau, kad sunkiausi metai yra 3-4. po to tevams buna daug lengviau. ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(egle_25 @ 2006 04 23, 14:05)
sveikos visos.

girdejau, kad sunkiausi metai yra 3-4. po to tevams buna daug lengviau. ar tai tiesa?

Nžn šiaip vaikai turi krizes prieš didžiuosius pasiekimus....net kūdykiai...pvz...prieš pradedami sėdėti...vaikščioti... eiti į tuoletą....po to didžiausia krizė apie antruosius metus....o po to krizės siejamos su tėvų auklėjimu...t.y. jei tėvai susitvarkė su savo dvimetinukais...tai tų krizių sumažėja...arba jos nepastebimos...o vat jei nelabai tvarkėsi...arba neteisingais būdais...tada ojojoj.... Aš save laikau per vidurį....Maniškis karts nuo karto apturi kažka panašaus į "isteriją" (tik kad be griūvimų, spardymosi ir pan.)...Bet pasitelkus mano pačios siūlytus metodus manau greit ir iš to išsikapstysim...
Kai jam buvo trys metai ...siaubas kai atsimenu...jis buvo vaikščiojantis "zyzikas".... negalėjau su juo niekur išeit schmoll.gif nes tik žingsnis iš namų...jam kažkas negerai...ir visą kelią taip....nu žodžiu nusikankindavo ir jis ir aš....O po to sugalvojau, kad gi reikia nereaguoti į tai ir ignoruoti...Taip ir padariau... net ausinuką pasiimdavau ir klausydavausi muzikos kol jis man zyzdavo ir verkšlendavo....ir ką....po dviejų sav baigėsi.....suprato vaikis kad niekuom tuo nepasieks....
O dabar mūsų pipiras sugalvojo atsikalbinėti...nerealiai...taigi ėmėmės priemonių...ir tikiu kad mums pavyks....šian jau antra diena...ir jau matau rezultatus thumbup.gif

Nžn ar atsakiau į tavo klausima ??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 23 balandžio 2006 - 14:35
QUOTE(Getter @ 2006 04 23, 15:19)
Nžn šiaip vaikai turi krizes prieš didžiuosius pasiekimus....net kūdykiai...pvz...prieš pradedami sėdėti...vaikščioti... eiti į tuoletą....po to didžiausia krizė apie antruosius metus....o po to krizės siejamos su tėvų auklėjimu...t.y. jei tėvai susitvarkė su savo dvimetinukais...tai tų krizių sumažėja...arba jos nepastebimos...o vat jei nelabai tvarkėsi...arba neteisingais būdais...tada ojojoj.... Aš save laikau per vidurį....Maniškis karts nuo karto apturi kažka panašaus į "isteriją" (tik kad be griūvimų, spardymosi ir pan.)...Bet pasitelkus mano pačios siūlytus metodus manau greit ir iš to išsikapstysim...
Kai jam buvo trys metai ...siaubas kai atsimenu...jis buvo vaikščiojantis "zyzikas".... negalėjau su juo niekur išeit  schmoll.gif  nes tik žingsnis iš namų...jam kažkas negerai...ir visą kelią taip....nu žodžiu nusikankindavo ir jis ir aš....O po to sugalvojau, kad gi reikia nereaguoti į tai ir ignoruoti...Taip ir padariau... net ausinuką pasiimdavau ir klausydavausi muzikos kol jis man zyzdavo ir verkšlendavo....ir ką....po dviejų sav baigėsi.....suprato vaikis kad niekuom tuo nepasieks....
O dabar mūsų pipiras sugalvojo atsikalbinėti...nerealiai...taigi ėmėmės priemonių...ir tikiu kad mums pavyks....šian jau antra diena...ir jau matau rezultatus  thumbup.gif 

Nžn ar atsakiau į tavo klausima ???  g.gif

Man dabar labai sunku su juo. Visur jo pilna, atsikalbineja, neklauso, butinai padarys ta, ko as neleidziu. Kad ir vakar buvo taip: as sedejau prie kompo, o jis aplinkui vis malesi... Dingo... Tylu, ramu... Kazkaip itartina, nes paprastai taip nebuna. As vis "Rokuti, ateik pas mamyte". Tylu... Po kokios min girdziu: "ateinu, mamyte"... Ir ateina...visas nuo galvos iki koju issitepes dantu pasta... Nei verk, nei bek. Ir taip jau ne pirma karta. Anksciau i trasa eidavo mano kremai. Aisku, as pati kalta, kad tuo metu, kai jis zbitkino, as sedejau prie kompo. Bet jau pavargau paskui ji lakstyti. Kartais nusispjaunu: ai, velniop, tegul daro ka nori, paskui susitvarkysiu, kad tik ramiai pasedeciau. Tingine truputi esu. rolleyes.gif
Atsakyti
Psa visus vaikucius yra charakteris. smile.gif Mano mergina labai fainas vaikas.Kambari komodoj tarp musu su vyru stalciu turi savo,vonioj irgi savo,ji zino,kad mano liesti negalima,as i jos irgi nelendu(kai ji namie).Kartais buna,kad pakvieti ja,o ji neina,tai sakau,pvz.i lauka neisim,arba ir as sakau,kad jos neklausysiu,tai begte atbega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_25 @ 2006 04 23, 17:22)
Man dabar labai sunku su juo. Visur jo pilna, atsikalbineja, neklauso, butinai padarys ta, ko as neleidziu. Kad ir vakar buvo taip: as sedejau prie kompo, o jis aplinkui vis malesi... Dingo... Tylu, ramu... Kazkaip itartina, nes paprastai taip nebuna. As vis "Rokuti, ateik pas mamyte". Tylu... Po kokios min girdziu: "ateinu, mamyte"... Ir ateina...visas nuo galvos iki koju issitepes dantu pasta... Nei verk, nei bek. Ir taip jau ne pirma karta. Anksciau i trasa eidavo mano kremai. Aisku, as pati kalta, kad tuo metu, kai jis zbitkino, as sedejau prie kompo. Bet jau pavargau paskui ji lakstyti. Kartais nusispjaunu: ai, velniop, tegul daro ka nori, paskui susitvarkysiu, kad tik ramiai pasedeciau. Tingine truputi esu. rolleyes.gif

Toliou bus dar sunkiou jeigu nesiimsi jokių priemonių, negalima ant visko užsimerkti ir galvoti kad va veliau tai bus lengviau. g.gif Vaiko auklėjimas yra nelengvas darbas,pirmiausiai reikia suprasti kad ne vaikas tave o tu ji auklėji.Trymečiai bando tėvų kantrybę doh.gif dabar arba tu jį arba jis tavę,jie jau yra neblogi psichologai.Jeigu matai kad vaikui namie nebeidomu ir jis savęs nerializuoja atidok jį į daržą.Trymečiams reikia kolektivo, mirksiukas.gif jam reikia veiklos o tarp keturiu sienu jis jos neturi, o su dantų pastos tepliojimu jis bando atkreipti mamos dėmėsi.jeigu nori be problemu pasedeti prie kompo itrauk į savo veiklą ir jį,pasisodink ant kelių,leisk paspausti bent keletą klavišų,parodik šypsenėles vaikui tai labai patiks ir tu ir jis užsieme.Sekmės visoms mamytem mūsų nelengvame ''darbe'' 4u.gif
Atsakyti
Kas dėl kompo, tai siūlyčiau kuo vėliau vaikus su kompu pažindinti. Nes paskiau "už ausų nenuplėšite", taip jie "prilimpa" prie jo doh.gif .
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 24, 12:30)
Kas dėl kompo, tai siūlyčiau kuo vėliau vaikus su kompu pažindinti. Nes paskiau "už ausų nenuplėšite", taip jie "prilimpa" prie jo doh.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 24, 10:30)

drinks_cheers.gif nors maniškis kompu nesidomi schmoll.gif nors ir turi savo žaidimų...bet neprašo pats.. net kai pasiūlai ir tai nevisada žaidžia...
Atsakyti