QUOTE(kniuksė @ 2006 04 22, 11:53)
Labai gaila, bet aš plakato nuotraukos nematau. Tik kažkos kryžiukas. Gal kas žinot kodėl?
Nuotrauka išlieka tik kelias valandas forume...atsiūsiu tau ją į AŽ...ir jei dar kam bus įdomu rašykit man į AŽ ....
Papildyta:
QUOTE(vikte @ 2006 04 22, 00:34)
Getter tu šaunuole

man tai neužtenka kantrybes mano vaikams kartais pati ant saves pykstu kad negaliu susivaldyti ir kontrolioti situacijos,bet ką jau padarysi tu kartu mokaisi ir tobulėji su savo vaikais.jūsų plakatas super

,dešimt balų už išradingumą,reikės ir man pabandyti.O del isterijų nepergivenk,jų gyvenime bus oi dar kiek daug nespesi suskaičioti.Mano viriausiai dukrai 12 metų bet kartais atrodo jog trimečio ir dvylikmečio protas nelabai kom skyriasi,isterijų ir mums pakanka tik reikalavimai jau visai kiti..

linkių be problemų pasiekti viršūnę,parašyk kaip sekėsi, esi labai išradinga mama
Niu pirmos dienos pasiekimai : Jo Bob'as buvo nuleistas vieną kart į apačią...nes suvalgė saldainius nepaklausęs, kai aš nemačiau (tiksliau aš jam vieną daviau, o kitus padėjau, o jam per mažai pasirodė

)...taigi pastovėjo kampe 4min...ir po to paaiškinau kas bus...ir nukėliau jo veikėją laipteliu žemiau.....BEEEEET po keik laiko...vaikis buvo laaaabai geras....neatsikalbinėjo...nezyzė...užsiemė žaidimais....tai Bob'as pakilo vėl į viršų

Niu žinokit kolkas llllll veiksminga

matau kaip pradėjo mastyti...kas bus jei taip...ir kas bus jei kitaip....išvis labai gražiai pašnekėjom...susitarėm kalbėtis, neberėkti, nebezyst...
Ir dar jei kas darysit tokį dalyką...nepamirškit kad išpradžių turi būti duodamas įspėjimas...ir tik po to bausmė ir "laiptelis" žemyn....Kelis kart šian užteko tik įspėjimo
Parašysiu kaip ryt bus