Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas negirdi ką sakau

QUOTE(egle_25 @ 2006 04 23, 14:05)
sveikos visos.

girdejau, kad sunkiausi metai yra 3-4. po to tevams buna daug lengviau. ar tai tiesa?

tada prasideda 4-5 metu krize ,tada 5-6 ir taip toliau biggrin.gif

QUOTE(egle_25 @ 2006 04 23, 15:22)
Man dabar labai sunku su juo. Visur jo pilna, atsikalbineja, neklauso, butinai padarys ta, ko as neleidziu. Kad ir vakar buvo taip: as sedejau prie kompo, o jis aplinkui vis malesi... Dingo... Tylu, ramu... Kazkaip itartina, nes paprastai taip nebuna. As vis "Rokuti, ateik pas mamyte". Tylu... Po kokios min girdziu: "ateinu, mamyte"... Ir ateina...visas nuo galvos iki koju issitepes dantu pasta... Nei verk, nei bek. Ir taip jau ne pirma karta. Anksciau i trasa eidavo mano kremai. Aisku, as pati kalta, kad tuo metu, kai jis zbitkino, as sedejau prie kompo. Bet jau pavargau paskui ji lakstyti. Kartais nusispjaunu: ai, velniop, tegul daro ka nori, paskui susitvarkysiu, kad tik ramiai pasedeciau. Tingine truputi esu. rolleyes.gif

Manau nuo tokio mamytes poziurio ir vaikui sunku viena karta galima kita karta ne ir iskur zinoti tam vaikui doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
As turiu 2 "negirdincius"- 4,5metu ir 3-meti. Plius dar pusantru metu klecka kuris manes nepaleidzia net i tuoleta doh.gif Pasiskaiciau cia, nusiraminau- as ne viena, pasisemiau ideju thumbup.gif Buna momentu kad norisi STAAAAAUGTI verysad.gif
Beje, kitu mamyciu idejos, kaip kad palikti vaika viena namie, kol ji zaidzia su jauneliu lauke, man tikrai neviliojancios- vaikui gali pakenkti g.gif igaus nepasitikejima mama...as taip manau g.gif bent jau maniskis keturmetis uzsirektu isteriskai iki apsivemimo turbut doh.gif Nes kartais kai uzsiestirikuoja, tai ziaugcioja, kad atrodo tuoj vems blink.gif

Beje, Getter, saunuole esi 4u.gif Saunios idejos thumbup.gif Sauni Mama thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 24 balandžio 2006 - 23:13
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 24, 11:30)
Kas dėl kompo, tai siūlyčiau kuo vėliau vaikus su kompu pažindinti. Nes paskiau "už ausų nenuplėšite", taip jie "prilimpa" prie jo doh.gif .

Visiškai sutinku, bet mums manau, kad jau vėloka verysad.gif Vaikinui rodos kompas pats geriausias žaisliukas, net su žaislais nelabai nori žaisti... blink.gif Bet tai, manau atskira tema.

Kas dėl negirdėjimo tai jau šiek tiek geriau... bet kartais dar atsitinka "negirdėjimo priepuolių" g.gif Manau einame teisinga linkme 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 04 24, 23:08)
Sveikos mamytes 4u.gif
As turiu 2 "negirdincius"- 4,5metu ir 3-meti. Plius dar pusantru metu klecka kuris manes nepaleidzia net i tuoleta doh.gif  Pasiskaiciau cia, nusiraminau- as ne viena, pasisemiau ideju thumbup.gif  Buna momentu kad norisi STAAAAAUGTI verysad.gif
Beje, kitu mamyciu idejos, kaip kad palikti vaika viena namie, kol ji zaidzia su jauneliu lauke, man tikrai neviliojancios- vaikui gali pakenkti g.gif  igaus nepasitikejima mama...as taip manau g.gif bent jau maniskis keturmetis uzsirektu isteriskai iki apsivemimo turbut doh.gif  Nes kartais kai uzsiestirikuoja, tai ziaugcioja, kad atrodo tuoj vems blink.gif

Beje, Getter, saunuole esi 4u.gif  Saunios idejos thumbup.gif  Sauni Mama thumbup.gif

Nu ačiū už gražius žodžius blush2.gif

Esu mama kaip ir visos...kartais ir susinervinu ir aprėkiu...ir diržu teko pasinaudoti....esmė ta kad man tai ATSIBODO...norėjosi su vaiku draugauti...susišnekėti ir elgtis kaip su dideliu....vat ir ieškojau tų būdų....ir radau thumbup.gif ir pagalvojau kad tokių mamų norinčių to gražaus bendravimo yra dar daugiau...taigi ir dalinuosi viskuom su jumis 4u.gif
Labai faina, kad jums tai patinka bigsmile.gif ir kad irgi imatės priemonių thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 04 25, 16:12)
Esu mama kaip ir visos...kartais ir susinervinu ir aprėkiu...ir diržu teko pasinaudoti....esmė ta kad man tai ATSIBODO...norėjosi su vaiku draugauti...susišnekėti ir elgtis kaip su dideliu....

Dauguma mamyciu naudoja zodi dirzas unsure.gif tik man idomu, ar tikrai imasis dirzo(daikto...), ar tik pliauksteli ranka per minkstaja, ir tik taip issireiskia g.gif Nezinau iki ko mane turetu davesti vaikas, kad paiimti tikra dirza...ar bet ka...kad musti vaika unsure.gif Man skamba ziauriai...Kantrybes netekusi pliauksteliu ranka sikniukan ir tai po to save grauziu unsure.gif Uzrekt irgi uzrekiu ir po to bjauriuosi savim.
Man irgi, kaip ir tau Getter, norisi draugauti su vaikais, o ne pastoviai bartis, kas deja labai daznai buna verysad.gif Taciau "geros" dienos priduoda jegu ir vilties, kad visgi imanoma su vaikais tartis ir nesaukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 04 25, 18:12)
Nu ačiū už gražius žodžius  blush2.gif

Esu mama kaip ir visos...kartais ir susinervinu ir aprėkiu...ir diržu teko pasinaudoti....esmė ta kad man tai ATSIBODO...norėjosi su vaiku draugauti...susišnekėti ir elgtis kaip su dideliu....vat ir ieškojau tų būdų....ir radau  thumbup.gif  ir pagalvojau kad tokių mamų norinčių to gražaus bendravimo yra dar daugiau...taigi ir dalinuosi viskuom su jumis  4u.gif 
Labai faina, kad jums tai patinka  bigsmile.gif  ir kad irgi imatės priemonių  thumbup.gif

Aš irgi už drinks_cheers.gif kad iš diržo naudos mažai gali buti daugiau žalos nežinai iš to pykčio kur vaikui pataikisi gi užpalaliukas toks mažas.Tokiu savo poelgiu tu tesiog parodai savo silpną valią ir bejegiškumą.Pritariu getter kad su vaiku reikia kalbėti,bendrauti kaip su asmenybe,gi kaip tu su juo bendrausi tuom ir jis tau ateiti atsiligins.nesuprantu teveliu kurie sako kad nesuranda su savo vaikais bendros kalbos,bet iš kur ji bus jeigu išskirus rėkimo ir draudimo vaikas nieko negirdi. schmoll.gif Getter parašyk kaip sekasi jusu žmogeliuko kelione.sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 04 25, 23:35)
Dauguma mamyciu naudoja zodi dirzas unsure.gif  tik man idomu, ar tikrai imasis dirzo(daikto...), ar tik pliauksteli ranka per minkstaja, ir tik taip issireiskia g.gif Nezinau iki ko mane turetu davesti vaikas, kad paiimti tikra dirza...ar bet ka...kad musti vaika unsure.gif  Man skamba ziauriai...Kantrybes netekusi pliauksteliu ranka sikniukan ir tai po to save grauziu unsure.gif  Uzrekt irgi uzrekiu ir po to bjauriuosi savim.
Man irgi, kaip ir tau Getter, norisi draugauti su vaikais, o ne pastoviai bartis, kas deja labai daznai buna verysad.gif Taciau "geros" dienos priduoda jegu ir vilties, kad visgi imanoma su vaikais tartis ir nesaukti thumbup.gif

Matai aš nesupykus jam duodavau....beabejo mane išvesdavo iš kantrybės...bet kai duodavau diržo budavau rami (bent jau išorėj)...skaičiau kad vaiko auklėt diržu supykus negalima...jei jau taikai diržą tai turėtų būti daroma be pykčio... Bet kuriuo atveju aš daugiau to daryt nebegalėjau....man pačiai tai sukėlė negerus prisiminimus...pagalvojau kad yra kitų būdų rolleyes.gif ir dar ranka mušti ar pliaukštelt irgi negalima...rankos yra švelnumui...glostymui ir apkabinimui...o ne mušimui....

Papildyta:
QUOTE(vikte @ 2006 04 26, 08:23)
Aš irgi už drinks_cheers.gif kad iš diržo naudos mažai gali buti daugiau žalos nežinai iš to pykčio kur vaikui pataikisi gi užpalaliukas toks mažas.Tokiu savo poelgiu tu tesiog parodai savo  silpną valią ir bejegiškumą.Pritariu getter kad su vaiku reikia kalbėti,bendrauti  kaip su asmenybe,gi kaip tu su juo bendrausi tuom ir jis tau ateiti atsiligins.nesuprantu teveliu kurie sako kad nesuranda su savo vaikais bendros kalbos,bet iš kur ji bus jeigu išskirus rėkimo ir draudimo  vaikas nieko negirdi. schmoll.gif Getter parašyk kaip sekasi jusu žmogeliuko kelione.sekmes 4u.gif

Taip, mušdama vaiką (nesvarbu ar diržu, ar ranka) parodai, kad neturi noro surasti kitus būdus kaip su juo susišnekėt....kad jis to nevertas.... O jie verti...dar ir kaip...jie gi mūsų turtas wub.gif

O mums sekasi neblogai....Jo veikėjas jau pusiaukelėj...vakar viena kart nuleidau žemyn...bet užtat du kart kilo į viršų.... thumbup.gif matau kad stengiasi wub.gif
Truputį sunkiau kai išeinam iš namų...bet ir su tuo bandom tvarkytis ax.gif

Kaip kitom sekasi??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 26 balandžio 2006 - 14:40
Mano vaikas irgi šiuo metu nieko "negirdi" sunkus laikas bet bandom tvarkytis, pastebėjau, kad stipriai pykdama ar šaukdama nieko nepešu, vaikas nemaištauja bet pradeda verkt ir vistiek neklauso, nesinori erzinti tokio mažo vaiko nervinės sistemos, todėl irgi bandau gražiuoju tartis. Gaila, nevisada pasiseka, ir vėl manyje išdygtsa mama despotė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2006 04 26, 16:44)
Mano vaikas irgi šiuo metu nieko "negirdi" sunkus laikas bet bandom tvarkytis, pastebėjau, kad stipriai pykdama ar šaukdama nieko nepešu, vaikas nemaištauja bet pradeda verkt ir vistiek neklauso, nesinori erzinti tokio mažo vaiko nervinės sistemos, todėl irgi bandau gražiuoju tartis. Gaila, nevisada pasiseka, ir vėl manyje išdygtsa mama despotė  blush2.gif

kantrybes ir dar karta kantrybes rekimu ir muštinemis tikrai nieko nepešyte,pati tuom isitikinau.Kai auginau pirma vaika kantrybes turejau permažai doh.gif ,jeigu kas nors nesigaudavo bardavau vaika net nebandidama gilintis i priežasti,bet augo vaikas kartu su juo augau ir tobulejau ir aš,kai po 9 metu pagimdžiau antra ir vel viska teko pradeti iš naujo supratau kad mano vaikas kentejo nuo manes psichologiškai,dabar jeigu vaikai neklauso bandau kalbeti su jais ramiu bet griežtu balsu išaiškinu del ko aš pykstu ir kodel jos lieka nubaustos. sekmes. 4u.gif P.S. Getter ,tavo vaikas padare pažanga thumbup.gif ,linkiu jusu veikejui pasiekti ko greičiau finišo.
Atsakyti
Na, vakar aš užsiminiau savo vaikiui, kad žaisim įdomų žaidimą. Paprašiau jo sugalvoti, ko jis norėtų, jei pasieks finišą. Jis iškart pasakė, kad norės kompiuterio doh.gif . Mes jo iki šiol jo neturėjome dėl finansinių priežasčių. Aš jo paprašiau sugalvoti kokį kitą dalyką, kuris atsieitų pigiau, o kompiuterį nusipirksim truputį vėliau, kai bus daugiau pinigėlių. Jis man atšovė, kad jis daugiau nieko nenori, jam daugiau nieko nereikia, išskyrus kompiuterį, ir, išvis, jis su manim jokių žaidimų nežais, jei nenupirksiu kompiuterio verysad.gif . Pasimečiau situacijoje... verysad.gif
Papildyta:
P.S. vaikui 6 metai...
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2006 04 27, 09:21)
Na, vakar aš užsiminiau savo vaikiui, kad žaisim įdomų žaidimą. Paprašiau jo sugalvoti, ko jis norėtų, jei pasieks finišą. Jis iškart pasakė, kad norės kompiuterio  doh.gif . Mes jo iki šiol jo neturėjome dėl finansinių priežasčių. Aš jo paprašiau sugalvoti kokį kitą dalyką, kuris atsieitų pigiau, o kompiuterį nusipirksim truputį vėliau, kai bus daugiau pinigėlių. Jis man atšovė, kad jis daugiau nieko nenori, jam daugiau nieko nereikia, išskyrus kompiuterį, ir, išvis, jis su manim jokių žaidimų nežais, jei nenupirksiu kompiuterio verysad.gif . Pasimečiau situacijoje... verysad.gif
Papildyta:
P.S. vaikui 6 metai...

Buvau susidūrus su tokia situacija. Tikrai nežinojau ko griebtis. Nieko nedariau, laukiau kol situacija pagerės
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2006 04 27, 11:21)
Na, vakar aš užsiminiau savo vaikiui, kad žaisim įdomų žaidimą. Paprašiau jo sugalvoti, ko jis norėtų, jei pasieks finišą. Jis iškart pasakė, kad norės kompiuterio  doh.gif . Mes jo iki šiol jo neturėjome dėl finansinių priežasčių. Aš jo paprašiau sugalvoti kokį kitą dalyką, kuris atsieitų pigiau, o kompiuterį nusipirksim truputį vėliau, kai bus daugiau pinigėlių. Jis man atšovė, kad jis daugiau nieko nenori, jam daugiau nieko nereikia, išskyrus kompiuterį, ir, išvis, jis su manim jokių žaidimų nežais, jei nenupirksiu kompiuterio verysad.gif . Pasimečiau situacijoje... verysad.gif
Papildyta:
P.S. vaikui 6 metai...

bandyk gudrauti,nereikia vaikui kategoriškai sakyti ''ne'',nupirk jam koki elektronini žaidima(jų parduotuvese pilna ir kainuoja nebrangiai) pasakyk kad taip pat kompas tik super modernus, manau kad vaikus bus įdomu bigsmile.gif gi žaidimai lavina vaikus beto kad berniukui jau 6 metai. 4u.gif Viskas tavo rankose,svarbiausiai neprarasti vaiko pasitikejimo.
Atsakyti