Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

Pas mane litriniuose yra, bet mastau, gal kitus persodinti, kol šaknys nelenda per drenažo skyles, ar neliečia vazono kraštų, kad kuo mažiau pažeisti. Persodinčiau į didelius vazonus, ir nesukčiau galvos. Čia apie tuos, kuriuos ir auginsiu vazonuose.
Atsakyti
Grįžau ir aš po švenčių į namučius, dar diena ir mano augintiniai būtų atsisveikinę su šiuo pasauliu doh.gif cayennai jau galvojau nebeatsigaus, ne tik suvytę buvo, bet ir džiūti pradėję, bet gavo vandens ir vėl gyvi biggrin.gif
Kadangi orai šiltesni mastau gal jau reiktų nešt nakvojimui į šiltnamį beveisles paprikas, atlaisvintų vietą ant palangių g.gif Su veislinėm tai baisu rizikuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 balandžio 2012 - 22:03
Nu va, gerai kad atsigavo. O nebandot daryt "savaime pasilaistančių" vazonų/sistemos naudoti? Tik nežinau, ar ne per drėgna būtų paprikoms.
O dėl nešimo į šiltnamį, tai naktim dar nelabai šilta būna.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 22:21)
Nu va, gerai kad atsigavo. O nebandot daryt "savaime pasilaistančių" vazonų/sistemos naudoti? Tik nežinau, ar ne per drėgna būtų paprikoms.
O dėl nešimo į šiltnamį, tai naktim dar nelabai šilta būna.

Nebandžiau, kažkaip aš susipykus su konstravimais, o pirkt kažko tokio neužmačiau, jei ir būtų spėju nepigus malonumas g.gif O pas mane kai nemažai tų augalėlių tai per kišenytę kirstų doh.gif
Žinau, jog nešilta, todėl su veisliniais nerizikuočiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 balandžio 2012 - 22:51
labas 4u.gif
atejau pasiteirauti, gal kas nors turi papriku pertekliu? ieskau vilniuje.
paciai uzsiauginti nepavyko, prastai dygo, dauguma dar tik su 2 tikrais lapeliais, o pacius didziuosius mano padauza kamuoli uzmetes nulauze doh.gif
Atsakyti
Mano paprika:
Pasėta 02,24.
Tik šiemet nepasisėjau jokios aštrumos.
Gal kas Vilniuje turi atliekamus 2 daigelius?
Nupirkčiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 09:57)
Mano paprika:

gražios paprikos wub.gif

Ir mano užaugo baisingai. Sėjau šiemet vėliau, kad nevargtų indeliuose kol ateis laikas išsodint, ale žiūriu, kad šiemet dar greičiau auga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 10:00)
gražios paprikos  wub.gif

Ir mano užaugo baisingai. Sėjau šiemet vėliau, kad nevargtų indeliuose kol ateis laikas išsodint, ale žiūriu, kad šiemet dar greičiau auga.

Tai vat ir man taip pasirode, kad šiemet jos kažkaip labai greit užaugo. Kitamet matyt be kovo pradžios nesėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 10:57)
Mano paprika:
Pasėta 02,24.
Tik šiemet nepasisėjau jokios aštrumos.
Gal kas Vilniuje turi atliekamus 2 daigelius?
Nupirkčiau 4u.gif

Gražios paprikos.
Kaip jūs visos sutalpinat po 3 indelius į vieną eilę. Pas mane tikriausiai plonesnė palangė verysad.gif arba didesni indeliai.

Dėl daigų - pavėlavot. Kad jau visi atliekami daigai išdalinti, šiek tiek anksčiau visos skelbėsi, kol dalino. Dabar nebent kam nors pritrūks vietos kitiems augalams.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 11:18)

Dėl daigų - pavėlavot. Kad jau visi atliekami daigai išdalinti, šiek tiek anksčiau visos skelbėsi, kol dalino. Dabar nebent kam nors pritrūks vietos kitiems augalams.

gaila,maniau kad maniskiai atsigaus smile.gif nieko tokio, nusipirksiu is turgaus
Atsakyti
as galiu perleisti savo du daigus, tuos varpelius, nezinau kaip vadinas jie, ..bet kas as ne Vilniete. o 50km nuo Vilniaus
Atsakyti
ausrap, paprikytes tobulos wub.gif
Atsakyti