Pas mane litriniuose yra, bet mastau, gal kitus persodinti, kol šaknys nelenda per drenažo skyles, ar neliečia vazono kraštų, kad kuo mažiau pažeisti. Persodinčiau į didelius vazonus, ir nesukčiau galvos. Čia apie tuos, kuriuos ir auginsiu vazonuose.
Grįžau ir aš po švenčių į namučius, dar diena ir mano augintiniai būtų atsisveikinę su šiuo pasauliu
cayennai jau galvojau nebeatsigaus, ne tik suvytę buvo, bet ir džiūti pradėję, bet gavo vandens ir vėl gyvi
Kadangi orai šiltesni mastau gal jau reiktų nešt nakvojimui į šiltnamį beveisles paprikas, atlaisvintų vietą ant palangių
Su veislinėm tai baisu rizikuot

Kadangi orai šiltesni mastau gal jau reiktų nešt nakvojimui į šiltnamį beveisles paprikas, atlaisvintų vietą ant palangių

Nu va, gerai kad atsigavo. O nebandot daryt "savaime pasilaistančių" vazonų/sistemos naudoti? Tik nežinau, ar ne per drėgna būtų paprikoms.
O dėl nešimo į šiltnamį, tai naktim dar nelabai šilta būna.
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 22:21)
Nu va, gerai kad atsigavo. O nebandot daryt "savaime pasilaistančių" vazonų/sistemos naudoti? Tik nežinau, ar ne per drėgna būtų paprikoms.
Nebandžiau, kažkaip aš susipykus su konstravimais, o pirkt kažko tokio neužmačiau, jei ir būtų spėju nepigus malonumas

Žinau, jog nešilta, todėl su veisliniais nerizikuočiau

labas
atejau pasiteirauti, gal kas nors turi papriku pertekliu? ieskau vilniuje.
paciai uzsiauginti nepavyko, prastai dygo, dauguma dar tik su 2 tikrais lapeliais, o pacius didziuosius mano padauza kamuoli uzmetes nulauze

atejau pasiteirauti, gal kas nors turi papriku pertekliu? ieskau vilniuje.
paciai uzsiauginti nepavyko, prastai dygo, dauguma dar tik su 2 tikrais lapeliais, o pacius didziuosius mano padauza kamuoli uzmetes nulauze

QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 09:57)
gražios paprikos

Ir mano užaugo baisingai. Sėjau šiemet vėliau, kad nevargtų indeliuose kol ateis laikas išsodint, ale žiūriu, kad šiemet dar greičiau auga.
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 10:00)
gražios paprikos
Ir mano užaugo baisingai. Sėjau šiemet vėliau, kad nevargtų indeliuose kol ateis laikas išsodint, ale žiūriu, kad šiemet dar greičiau auga.

Tai vat ir man taip pasirode, kad šiemet jos kažkaip labai greit užaugo. Kitamet matyt be kovo pradžios nesėsiu

QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 10:57)
Mano paprika:
Pasėta 02,24.
Tik šiemet nepasisėjau jokios aštrumos.
Gal kas Vilniuje turi atliekamus 2 daigelius?
Nupirkčiau
Pasėta 02,24.
Tik šiemet nepasisėjau jokios aštrumos.
Gal kas Vilniuje turi atliekamus 2 daigelius?
Nupirkčiau

Gražios paprikos.
Kaip jūs visos sutalpinat po 3 indelius į vieną eilę. Pas mane tikriausiai plonesnė palangė

Dėl daigų - pavėlavot. Kad jau visi atliekami daigai išdalinti, šiek tiek anksčiau visos skelbėsi, kol dalino. Dabar nebent kam nors pritrūks vietos kitiems augalams.
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 11:18)
Dėl daigų - pavėlavot. Kad jau visi atliekami daigai išdalinti, šiek tiek anksčiau visos skelbėsi, kol dalino. Dabar nebent kam nors pritrūks vietos kitiems augalams.
gaila,maniau kad maniskiai atsigaus

as galiu perleisti savo du daigus, tuos varpelius, nezinau kaip vadinas jie, ..bet kas as ne Vilniete. o 50km nuo Vilniaus
ausrap, paprikytes tobulos