Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 18:13)
Aš kaip suprantu, Lietuvoj dažniausiai būna Bishops crown, nes sėklos eina iš žmonių, ar lietuviškų eshopų. Aš ir buvau susiveikęs vieną vaisių, tai ir beveik esu tikras, kad ten būtent tos "karūnos".

dar LT Jamaican red lengvai galima rasti, panaši forma.
Atsakyti
Mano vieniems čiliukams kažkas nepatinka. Sustojo augę ir lapai pagelto. Kas jiems galėtų būti? Kitos veislės auga puikiai visiems augimo sąlygos tos pačios.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 21:53)
O kkiek litrų yra dideli vazonai?
O tai kaip čia taip prisireikė aštrių tada?  smile.gif

mano vazonai yra kokių 4-5 litrų, tie galutiniai
aštrių prisireikė... nes Gaudvilė sėklų pridovanojo lotuliukas.gif tai magėjo pasisėt, paskui ir atiduot gaila biggrin.gif tokie gražučiai smile.gif rodos visų norisi...

kažkas dar likęs be daigiukų? jei kažkas skursta, galiu irgi pagelbėt keletu.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 12, 21:42)
mano vazonai yra kokių 4-5 litrų, tie galutiniai
aštrių prisireikė... nes Gaudvilė sėklų pridovanojo  lotuliukas.gif  tai magėjo pasisėt, paskui ir atiduot gaila biggrin.gif tokie gražučiai smile.gif rodos visų norisi...

kažkas dar likęs be daigiukų? jei kažkas skursta, galiu irgi pagelbėt keletu.

Ciliuku neuzsiauginau, gal keleta turit??? Bet as Kaune,iksliau uz Kauno ax.gif
Atsakyti
nu žiūrėsiu turiu iš internetinės pardės bishop crown (dovanų idėjo) ir varpelių kažkokių savų sėklyčių. Reiks pažiūrėt ar skirsis kuo ar ne biggrin.gif o mano black hungarian kokie gražučiai....... žiedeliai tik kraunasi, gražu žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 12, 21:00)
nu žiūrėsiu turiu iš internetinės pardės bishop crown (dovanų idėjo) ir varpelių kažkokių savų sėklyčių. Reiks pažiūrėt ar skirsis kuo ar ne  biggrin.gif  o mano black hungarian kokie gražučiai....... žiedeliai tik kraunasi, gražu žiūrėt.

Tie varpeliai buvo pirkti is Regilos ( Loretos sodu), is 10 isdygo pernai tik vienas ir ji popinau ir prisirinkau seklyciu, tai nezinau kaip jis istikruju vadinasi, nes varpeliais pavadinti buvo. Taippat is jos pirkti Jamaiken Red , bet i varpelius nepanasus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 12 balandžio 2012 - 20:11
QUOTE(rcl123 @ 2012 04 12, 13:37)
turiu Orange Habanero

Kaip pirmus metus auginančiam, kilo toks klausimas - O.H., pirkti ebėjuj ir sėti vasario mėn. (kartu su kitais įvairiais) dabar turi po 8-10 tikrų lapelių ir yra 5-8 cm "ūgio". Visi kiti tuo tarpu 15-20 cm ir pradeda krauti žiedus. Ar Habanerai tokie liliputai, ar auginu neaišku ką? Šiaip daigeliai atrodo gerai, stiprūs, bet labai lėtai auga. Auginu, aišku, durpių substrate.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 14:55)
Tai aš suprantu, kad išlenda už palangės, ir kad atlaikytų svorį. Bet juk ir užuolaidos yra. O dėl popierinės - į vidų vėl ką nors reikia dėti vandeniui išbėgusiam sulaikyti. Gal tik nuotraukose taip atrodo, bet pas mane palangės ryškiai siauresnės. Beveik per miglą pamenu, kad galėjom rinktis ir platesnes, bet tuo metu nebuvo aktualu  smile.gif
Šiaip naudoju vienkartines stačiakampio formos lėkštutes iš putos, į jas sustatau 2 1L kvadratinius vazonėlius (0,5L irgi tik du telpa). Puta ir nuo šalčio apsaugo, ir vanduo nekenkia.
O kas nuverstų konstrukcijas - tai yra. Sugeba nuversti ir neišsikišusias.

Palangės plačios biggrin.gif
Čia ne kambary, turiu tokią verandą,palangės tikrai plačios, užuolaidų nėr. Žaliuzės, kurios būna visada atitrauktos, kol ten augalai karaliauja 4u.gif
Kambariuose irgi tokio pločio palangės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2012 04 12, 21:08)
Kaip pirmus metus auginančiam, kilo toks klausimas - O.H., pirkti ebėjuj ir sėti vasario mėn. (kartu su kitais įvairiais) dabar turi po 8-10 tikrų lapelių ir yra 5-8 cm "ūgio". Visi kiti tuo tarpu 15-20 cm ir pradeda krauti žiedus. Ar Habanerai tokie liliputai, ar auginu neaišku ką? Šiaip daigeliai atrodo gerai, stiprūs, bet labai lėtai auga. Auginu, aišku, durpių substrate.

As irgi turiu 2 Habanerus, bet ne is ebaj, o is pipiriuko atvezto, taip tikrai, jie labai zemuciai, visai ''prie zemes'', bet uzderes, nes ir Jamaiken Red tokio ugio.
Atsakyti
Vat tysioju savo darza pirmyn atgal ir mastau kodel mes nepirkom buto su langais I pietus...

Klausykit o paprikas persodinant kist giliau ar kaip buvo palikt?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 12, 20:39)

Klausykit o paprikas persodinant kist giliau ar kaip buvo palikt?

nebent šiek tiek giliau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 21:45)
nebent šiek tiek giliau.

o aš gerokai giliau pavariau blush2.gif ale iki vakaro tai laimingos tupi,o kas bus ryt poryt g.gif
Atsakyti